Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Alacak Verecek Konuları Gündemde Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün içgüdülerine güvenmen gerekecek. Konuşulmayan bazı şeyler seni huzursuz edebilir. Canını sıkan konular ile alakalı adım atmak ise tamamen sana kalacak bugün. İç sesini dinlemek sana daha iyi gelebilir.

Bugün çok meşgul olabilirsiniz. Bugün işlerinizi halletmek için iyi bir zaman. Odaklanmanıza yardımcı olan katı bir disiplin duygusuna sahip olduğunu göreceksiniz. Duygularınız engellenebilir, bu da sizin yararınıza olabilir. Her şeyin elinizdeki gerçeklerle sınırlı kalmasını sağlayın ve basit meselelerin aniden kolayca çözülmesi için çok daha verimli bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz.

Bugün daha üretken olmalı ve boş oturmamalısın. Elinde parasal konularda kazanç sağlamaya yarayacak biryoksa bile kendini meşgul tutmanın bir yolunu bulabilmelisin bugün.

Bugün enerjin yüksek olacak. Kendini daha rahat ifade edebileceğin ve daha fazla hareket edebileceğin bir gündesin. Zihinsel ve bedensel olarak kendini daha iyi hissetmek için bol bol hareket edebileceksin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına güzel bir enerji katmak için bol bol müzik dinleyebilir ve enerjini yükseltecek aktivitelere katılabilirsin. Bugünü evde geçirmek istiyorsan eğer sevdiğin şarkıları dinlemek ve bunlarla dans etmek enerjini çok daha yükseltecek.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün her yönden tansiyonun yükseldiği bir gün olcak. Çevrenizdeki kişilerin sözleri yanlış anlamaya müsaitsiniz. Bu yüzden gerçeklikten uzaklaşmaya başlayacaksınız. Değişimi kucaklamaya çalışın. Başarıya ulaşmanın anahtarı değişimden geçecek.

4 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabit fikirli olmak yerine çok yönlü düşünebilmeyi öğrenebilirsin. İşlerinin yoğunlaştığı bir dönemde bu düşünce tarzı işine yarayabilir. Alacak verecek konuları gündemine gelebilir. Vaktinde yaptığın ödemeler ticari hayatında itibarının artmasına zemin hazırlıyor. Saygınlığın sağladığı özgüveni faydalı işlere yönlendirmekte sorun yaşayabilirsin.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz bir iş, sevdiğiniz bir konuiçin emek veriyor olmaktan çekinmemelisiniz. Bundan yorulduğunuz ya da sıkıldığınız noktada olumsuz tepki vermek yerine aldığınız karşılıklara bakmalısınız. Yorulduğunuzda ya da farklı şeyler hissettiğinizde bunları gizlemek yerine duygularınızı ifade etmeyi deneyebilirsiniz.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Sakin tavrınızı korumanız size güç kazandıracaktır.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde aşırı kontrol ediliyormuş hissinin gelmesi ile beraber sözlerinize dikkat edemeyebilirsiniz. Bu süreçte olumsuz sözler kullanmamaya çalışın

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayata karşı kararlı duruşunu korumak isteyebilirsin bugün. Başkalarının dramlarını, şımarıklıklarını dinleyip bunlara maruz kalmak seni yormamalı. Net durmak insanların kendilerini toparlamasını sağlayabilir.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fedakar bir dürtü, vermeyi göze alabileceğinizden daha fazlasını sunmanıza neden olabilir. Muhtemelen maddi konular zihninizi kurcalıyor ancak fazla hoşgörülü olmak bu konuda sizi zorlayabilir. İyi bir amaç için paylaşımda bulunmak harikadır ancak duygularınızın sizi aşırı bağışta bulunmaya teşvik etmesine veya birinin gözünüze perde çekmesine izin vermeyin. Parayla ilgili her şeyden önce detaylı bir araştırma yapın. Ani duygular ve korkularla ilerleyen zamanlarda bedelini ödeyeceğiniz bir karar almamaya çalışın.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişim içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Gelecekle ilgili planlarınız artıyor.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ama bazı tartışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

5 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 04" R
Ay
İkizler
06° 25' 16" R
Merkür
Başak
23° 38' 03" R
Venüs
Terazi
29° 43' 58" R
Mars
Yengeç
10° 28' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 35"
Satürn
Balık
14° 55' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 56"
Lilith
Terazi
09° 28' 11"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>