Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Maddi Kaynaklarını Doğru Değerlendirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insan ile tanışabilir ve bu kişiyi merak edebilirsin. Onu tanımak ve onunla zaman geçirmek önceliğin olabilir. Bu kişi ile alakalı bazı şeyleri hayal etmeden geçemeyeceksin bugün.

Olumlu özelliklerinizi sadece işin kalitesi için kullanıyor, fazla tokgözlü davranıyorsunuz. İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir.

Kendine bir bütçe ayarlamak ve bu bütçenin içinde kalmak senin için önemli olabilir bugün. Gereksiz masraflardan uzak durmalı ve seni cezbeden şeylere para harcamamalısın. Paranın kıymetini bilmen gerekecek bugün.

Kendine zaman ayırmak, sağlığına iyi gelecek gıdalar tüketmek tam da ihtiyacın olan şey olabilir. Enerjini kendine yöneltmek ve kendin için bir şeyler yapmak sana daha iyi gelecek. Bugün sağlığını düşünerek kararlar almalı ve yediklerine dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin bir insana güzel hediyelerle gelmek aranızdaki muhabbeti çok artırabilir. İnce düşünülmüş bir jestin insan ilişkilerinde inanılmaz bir yeri vardır. Bugün bu konulara özen göstermek isteyebilirsin.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün işlerin gidişatını yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Olayları kapsamlı bir şekilde analiz ettiğinizde aslında vardığınız sonuçların farklı olduğunu keşfedebilirsiniz. Başkalarının harekete geçmesini beklemeden önce kendi durumunuzu da değerlendirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı aldığın yatırım kararı, aileni şaşırtabilir. Sana birtakım sorular yönlendirebilirler. Bu soruları dürüstçe cevaplıyor olman ileride vicdanının rahat olmasını sağlayacak. Maddi kaynaklarını doğru değerlendirmek istiyorsun. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan karşı tarafın rahatsız olduğu bir davranışı farkında olmayarak sürdürebilirsin.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde sizde baskı hissettiren ve şüphe uyandıran durumları değiştirmek isteyebilirsiniz. Kendinize saklı tuttuğunuz her şeyi açığa çıkarma fırsatı verdiğinizde sizden çıkan potansiyele şaşırabilirsiniz. Açık açık konuşmak için yeterince nedeniniz olduğuna ikna olmalısınız.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Gün içinde sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde aşırı kontrol ediliyormuş hissinin gelmesi ile beraber sözlerinize dikkat edemeyebilirsiniz. Bu süreçte olumsuz sözler kullanmamaya çalışın

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi işlerinin yanında sevdiğin insanların yardımına koşmak isteyebilirsin bugün. Onların yanında olup sıkıntılardan uzak kaldıklarını görmek iyi hissetmeni sağlayabilir çünkü. Başkalarına yardımcı olurken kendi ihtiyaçlarını da ihmal etmemelisin ama.

6 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün kendinizi mali durumunuza odaklanırken bulabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirmek ve gerekli düzenlemeleri yapmak için iyi bir zaman. Güvenilir bir finansal danışmandan tavsiye almayı veya yeni yatırım fırsatlarını araştırmayı düşünün. Emeğinizin meyvelerini biriktirmek ve bundan zevk almak arasında bir denge kurmak önemlidir. Uzun vadeli finansal istikrarınızdan ödün vermeden kendinizi tedavi etmenin yollarını keşfedin. Gerçekçi finansal hedefler belirleyin ve bunlara ulaşmak için bir plan oluşturun. Pratik doğanız, sağlam finansal kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Kişisel ilişkilerinizde, sevdiklerinizle mali kaygılarınız ve hedefleriniz hakkında açık bir şekilde iletişim kurun. İstikrarlı bir temeli korurken birbirinizin isteklerini desteklemenin yollarını bulmak için birlikte çalışın.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde, duygusal ihtiyaçlarınızı da karşılamak istiyorsunuz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün, çevrenizin kalabalık olmasından rahatsız olabilirsiniz.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, içindeki kuşku gerçeğin ortaya çıkmasına sebep olur. İyilik ve sevgiden gelen güçle ayakta kalabilirsen, aldatan kendini aldatır. Bu senin için geçerli. Her geçen gün gerçek sevginin farkına varıyorsun.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

6 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 04" R
Ay
İkizler
06° 25' 16" R
Merkür
Başak
23° 38' 03" R
Venüs
Terazi
29° 43' 58" R
Mars
Yengeç
10° 28' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 35"
Satürn
Balık
14° 55' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 56"
Lilith
Terazi
09° 28' 11"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>