Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şaşırtıcı Bir Gelişme Kapıda Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin hislerini öğrenmek ve sana karşı neler düşündüğünü anlamak için iyi bir gün. Aranızdaki iletişim daha kuvvetli olabilir. Bu iletişimi yapıcı bir şekilde kullanmak ise sana kalacak bugün.

Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak. Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bugün daha fazla para harcama isteği duyabilirsin. Ancak kendine bir bütçe ayırıp onun içinde kalmak daha iyi olabilir. Gereksiz masraflardan uzak durmak sana daha iyi bir etki sağlayacak.

Bugün bol bol vitamin alman gerekebilir. Vücudunun ihtiyacı olan vitaminleri gereği kadar almak sana daha iyi bir enerji verebilir. O yüzden bu tür konulara özen göstererek gerekirse takviye almaya dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teknolojik aletler etrafında dikkatli olmalısın. Bazı aksaklıklar yaşaman mümkün. Eğer beklediğin önemli bir haber varsa gecikebilir. Kendini sıkmamalı ve öfkeye yenik düşmemelisin.

7 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün egosal durumlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi doğru bir şekilde ifade ettiğinizden emin olmalısınız. Aksi halde sosyal anlamda yanlış anlaşılmalardan doğan problemlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugünü biraz daha sakin bir şekilde geçirmeye çalışın.

7 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin olmak senin için zor olsa da ailevi tartışmalarda hırçın davranmıyorsun. Daha yapıcı ve çözümleyici yaklaşıyorsun. Küs olduğun bir arkadaşın seni arayıp hâl hatır sorabilir. Ev düzenine dağınıklık hâkim olabilir. Her ne kadar toplamaya niyetlensen de üşengeçliğin tuttu mu tutuyor. Bütün bir akşamı istirahat ederek geçiriyorsun.

7 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın, günlük burç yorumları:Olaylara bakış açınız pozitif yönde oldukça kayıplarınızın telafisini yapmanız kolaylaşacaktır. Kazançlarınızı doğru yöne çekmeniz için iyi fırsatlarınız olabilir. Zamanı üzerinde durmak istemeyeceğiniz konularla değerlendirirken bunları da göz ardı etmemelisiniz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, fikir alışverişi yapabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz hakkındaki düşüncelerinizi çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Zihinsel canlılığınızı yansıtabileceğiniz işlere yoğunlaşmak size daha iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evren sizden bugünlerde daha çok anlayış ve olanı kabul bekleyebilir ancak yine de çok fazla kendinizi salmadan dengede kalmalısınız.

7 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarıyla iletişim konusunda zorluk yaşaman olası. Aksaklıkların senden kaynaklanmadığını bilmen önemli olacak ama. Esneklik payı bırakmak bugün için önemli olabilir.

7 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, zihin gücünüzü sorumluluklarınıza, performansınıza ve hedeflerinize odaklamanızı mümkün kılıyor. Kariyerinize yeni bir bakış açısı veya daha büyük hedefler, bazı değişiklikler yapmanız için size ilham verebilir. Hassas konular muhtemelen bugün daha sonra ortaya çıkacak veya duyduğunuz veya söylediğiniz bir şey sinirinizi bozabilir. Kasıtlı olmayabilir ama sonuç aynı olurken bir yanınız bunu görmezden gelip yoluna devam etmek isterken, diğer yanınız veya hayatınızdaki bir kişi buna izin vermiyor. Zor olsa da konuyu ele almak sizin lehinize çalışabilir. Sonunda, kendinizi anlama konusunda daha iyi bir yere gelebilirsiniz. Buna rağmen, şimdi kelimeler konusunda seçici olmak iyi bir fikir olabilir. Sorunlar su yüzüne çıkabilir ve bu sorunların üstesinden gelmek için adım adım bir yaklaşım en iyi sonucu verebilir.

7 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi, sizin için motivasyon kaynağı olabilir fakat başkalarının uçucu fikirlerinden yola çıkmamalı ve kendi deneyimlerinize güvenmelisiniz. Mantıklı davranmakla takdir topluyorsunuz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

7 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla beraber önemli kararlar alabilirsiniz. Maddi açıdan fırsatlarınız var. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi hayata geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

7 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 04" R
Ay
İkizler
06° 25' 16" R
Merkür
Başak
23° 38' 03" R
Venüs
Terazi
29° 43' 58" R
Mars
Yengeç
10° 28' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 35"
Satürn
Balık
14° 55' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 56"
Lilith
Terazi
09° 28' 11"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>