Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kafanızda Soru İşaretleri Var Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, her açıdan çok daha güçlü enerjiler alıyorsunuz. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların da ilişkiniz üzerinde etkili olma ihtimali var. Daha kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gün.

Moralinizi bozabilecek ufak tefek aksaklıklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kendi açınızdan düşündüğünüz bazı konuların aslında doğru olmadığını da fark edeceksiniz. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal mecralar ya da çevrenizdeki insanlarla vakit geçireceğiniz alanlarda söylemleriniz dikkat çekebilir. Ruhsal bir yansımanız olan kelimelerinizin olumsuz bir etki bırakmaması için içinde bulunduğunuz durumu adlandırmalısınız. Beklentilerinizin yönünü kendinizde tutmaya devam ettikçe yanlış anlaşılmalar ve duygusal krizler yakanızı bırakmayabilir.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişimle ilgili konularda yoğunluk yaşanabilir. Çevresel koşullara uygunluk göstermek isterken biraz daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların geride kalmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmayın. Her açıdan çok daha bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlayan Boğa burcuysanız, ilişkinize kendinizi tam olarak ait hissedemeyebilirsiniz. İlişkinizde alacağınız hızlı kararlar duygusal olarak ikilikler yaşamanıza yol açabilir. Annenizin anlatacağı konular sizi şaşırtıyor. Bu şaşkınlığı üzerinizden atmanız uzun sürecek. Arkadaşlarınızla sinemaya gidip güzel bir film izleyebilirsiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel bir yalnızlık hissederken bir yandan sosyal hayatın içinde yer alma isteği duyabilirsiniz. Bir seçim yapmak yerine bir denge ve sıralama oluşturmanız daha etkili olabilir. Sevdiğiniz ya da hiç tanımadığınız insanlarla bir araya gelerek hem kendiniz için neler yapabileceğinizi hem de onlar adına neler oluşturabileceğinizi düşünebilirsiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevreniz ya da kardeşlerle ilgili konular sizi duygusal açıdan daha fazla meşgul edebilir. Bu konular üzerine daha ciddi düşünebilirsiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fiziksel olarak hızlı olabilir yine manevi konularda da hızlı kararlar almak isteyebilirsiniz. Aileniz ve sevdikleriniz tam olarak yetişemediklerini hissedebilirler.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ifade ederken kısıtlanmamaya özen gösterebilirsin bugün. Yazılı ya da sözlü olarak duygularını, düşüncelerini ifade ederken çok açık olabilirsin hatta. O yüzden de söylediklerini önceden düşünmekte fayda var. Açık sözlü olmak başkalarını üzmemeli.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ilişkileri geliştirmeye yönelik küçük adımlar atmak için faydalı. Kendinizi güvende, bağımsız ve daha güçlü hissedersiniz. Özellikle para, ev, aile ve güvenlik konularında her şeyin yolunda olduğunu bilmek istersiniz ve şimdi bunu başarmak için mükemmel bir konumda olabilirsiniz. Biraz yavaşlamak, işinizin veya projelerinizin kalitesini artırabilir. Ayrıca fikirlerinizi ve planlarınızı yakınınızdaki kişilerle paylaşabilir ve bu süreçten çok keyif alabilirsiniz. Neyse ki, geri bildirimin olumlu olması muhtemeldir. Psikolojik destek bulmak kolay olabilir. Gün, ilişkileri geliştirmek ve onarmak için fırsatlar sunarak size yeni olasılıklar açar. Karar vermeye yardımcı olan kişisel, aile ve ev meselelerini bütünsel bir şekilde görmenize yardımcı olur. Destek bulmak ve olumlu bir öz imaj oluşturmak kolaydır ve güvensizliklerin üstesinden gelirken desteklenmenin tadını çıkarmak için önemli bir zamandır.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, seyahat, eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Tatil, eğlence, çocuklarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissediyorsunuz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 51' 43" R
Ay
Boğa
29° 22' 06" R
Merkür
Başak
22° 42' 21" R
Venüs
Terazi
29° 07' 24" R
Mars
Yengeç
10° 11' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 57"
Satürn
Balık
14° 57' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 37"
Plüton
Oğlak
29° 43' 58"
Chiron
Koç
22° 12' 11"
Lilith
Terazi
09° 24' 52"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>