Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dönüm Noktaları Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 100%

İnsanların bugünkü iletişimi, kalpleriyle yakından ilişkili olacak. Onlarla uğraşırken bunu göz önünde bulundurun. Bu, içe kapanmanız yerine kendinizi dışa vurmanız gereken bir gün. Doğal olarak sürekli kendi içinize dönme eğiliminde olsanız da, tam tersini yapın ve sahneye çıkın. Zıt görüşlerle karşılaşacağınızı düşünseniz bile aklınızdan geçenleri söylemekten korkmayın.

Öyle olmasına İzin verirseniz, bugün aptal bir güne dönüşmesi an meselesi. Bugünyerinde yapılacak en iyi şey basit bir şekilde değişik yollara boyun eğmek olacaktır. İletişim her şekilde engellenmiş gibi görünüyor. Telefon arızası veya bilgisayarın kapanması gibi teknik zorluklar bekleyebilirsiniz. Siz ve eşiniz farklı dillerde konuşacaksınız. Hiç kimse onun dediği noktayı anlamıyor gibi görünüyor. Onunla savaşmayın. Sadece herkesle birlikte gülün. Yarın, her şey normale dönecek.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Göksel enerjiler, seni özellikle spor veya mesleki alanda bir eğitim almaya yöneltebilir. Mesleki alanda bulunduğun konumun değerini sorgula. Uzmanlığınla insanları ikna edebiliyor musun? İyi bir öğretmen olmak için daha fazlasını bilmen gerektiğini düşünme. Doğrusu, profesör de öğretirken öğrenir.Bugün ilişkinizde büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Önemli bir soru zihninizde şekilleniyor: partnerinizi işin içine katmaksızın hedeflerinizin ve hayallerinizin peşinden koşmaya devam etmeli misiniz? Böyle yaparsanız ilişkiniz biter mi? Hayattaki pek çok şey gibi bu da bir denge işi. Eğer partnerinizin sizin için en doğru kişi olduğuna inanıyorsanız, o zaman hiçbir uzlaşma size taviz vermek gibi gelmeyecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ruhani tarafınızla iletişime geçebilirsiniz. İçinizden meditasyon yapmak, dua etmek ya da metafizik dersi almak gelebilir. Evrenin gizemlerine kendinizi kaptıracaksınız. Sezgili bir Boğa burcu olarak, yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorsunuz. Astroloji üzerine okumaktan ve bir doğum haritasının nasıl inceleneceğini öğrenmekten keyif alabilirsiniz. Ya da bir çeşit holistik tedavi eğitimi almak hoşunuza gidebilir. Şifa sanatları için doğuştan gelen bir yeteneğiniz var. Bu yeteneği geliştirmekten korkmayın.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:07'de Ay, Balık burcuna geçiş yapıyor. Sizleri için enerji dolu ve şanslı bir gün başlıyor. Sosyal yönünüzü ortaya çıkartacağınız bir günde olacaksınız. Sabah Ay-Uranüs arasında oluşan pozitif açı sayesinde sizi mutlu edecek beklenmedik bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ay ve Venüs arasında oluşan gergin açıyla öğleden sonra dostlarınıza karşı gönül kırgınlıkları yaşayabilirsiniz.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelenteklifi ile kafan karışabilir. Bu kararsızlığının sebebi hem şu an çalışma ortamını seviyor olman hem de ağır sorumluluktan çekiniyor olmandan kaynaklı olabilir. Çalıştığınortamındaki ve teklif gelen işteki avantaj ve dezavantajları düşünüp ona göre yol haritanı çizeceksin. Birden karar vermek yerine öncesinde düşünmen içini rahatlatacak. Hayatında değişiklik yaşamayı ne kadar istesen de bunun bir çırpıda olmayacağını, enine boyuna düşünüp ona göre karar vermen gerektiğini biliyorsun. Aile şirketinde çalışan bir Boğa burcuysan, yurtdışı bağlantılı biriçin önemli girişimlerde bulunabilirsin. Önemli toplantılarda orada senin de bulunman istenebilir. Öğleden sonra üzerinde alacağın bir telefon seni çok mutlu edecek. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilin ile kıskançlık problemleri yaşayabilirsin.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizi gizlemek ve bir süre gözlerden uzakta kalmak istiyor olabilirsiniz. Gizlilik etkisini kötüye kullanmamalı heyecanlarınızın esiri olmamalısınız. Size verilen sırları tutmalı ve kendi kendinize kafanızda oluşturduğunuz ön yargılarla hareket etmemelisiniz.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çaba içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kadın yöneticilerinizle ilgili konulara yönlenebilirsiniz.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi etrafınızdaki insanlardan kopuk hissedebilirsiniz. Öte yandan bağ kopartmak ya da duygularınızı yazmak için oldukça uygun bir gün, rahatlayabilirsiniz

6 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenizle olmak ve mümkünse onlarla hayallerinizden bahsederek ya da yaratıcı aktivitelerle ilgilenerek vakit geçirmek size çok iyi gelecek.

6 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın arkadaşlarınızdan biri sayesinde hayatınıza yenir bir kişi girecek. Bu kişi hayatınızdaki önemli değişiklere önayak olacak.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün Balık burcuna yerleşerek, sizin sanatçı, duyarlı, sezgisel yönünüzü aydınlatıyor. Arkadaşlarınızın dertlerini dinlemek, onlar için fedakarlık yapmak, yardım kuruluşlarına bağışta bulunmak ya da gönüllü olarak çalışmak içinizden gelir. Dünyevi işler devam etse de, soyut konular ilginizi çeker.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi konfor alanınızda zaman geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Sosyalleşmeye, yeni organizasyonlar düzenlemeye müsait değilsiniz. Yeni ortamlara girmek istemiyorsunuz. Özellikle partneriniz ile daha fazla zaman geçirmek, aranızdaki ilişkiyi daha da derinleştirmek istiyorsunuz. Bazı Boğa burçları evlenme tekliflerine hazırlıklı olsunlar.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalıklar içinde olmana rağmen finansal sorumluluklar kendini yetersiz hissetmene neden olabilir. Bir taraftan arkadaşların veya sevdiklerin için fedakârlık yapmaya hazır olabilir, bir taraftan da keyfi harcamalar yüzünden huzursuz olabilirsin.

6 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 56" R
Ay
Boğa
13° 26' 01" R
Merkür
Başak
20° 39' 14" R
Venüs
Terazi
27° 46' 39" R
Mars
Yengeç
09° 35' 05" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 12"
Satürn
Balık
15° 02' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 54"
Lilith
Terazi
09° 17' 32"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>