Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayatını Düzene Sokuyor, Kendine Çok Daha İyi Bakıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün aşk hayatınızda ilginç bir dönüm noktası yaşadığınızı görebilirsiniz. Sevgilinizle son zamanlarda uyumsuz olabilirsiniz. İkinizde kendi işlerinize odaklanıp birbirinizle yakınlaşmayı unuttunuz. Bugün, ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu size hatırlatacak bir mesaj alabilirsiniz. Biraz ekstra odaklanma ve sevgi dolu bir iletişim ile tekrar her şeyi yoluna sokabilirsiniz.

Bugün hayalgücünüz bulutlarda geziniyor olabilir ve muhtemelen pek çok proje geliştireceksiniz. Pratik zekanız önümüzdeki birkaç ay boyunca fazla mesai yapacak ve eğer sanatçıysanız daha önce yaptıklarınızdan çok daha ilham dolu eserler vermeye hazır olun. Spiritüellik de yakın gelecekte yaşayacağınız gelişmelerde önemli bir rol oynayacak. Peşinden gidin!

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Bugün her şeyi yavaş ilerlediğini düşünsen de önümüzdeki dört hafta şans senden yana olacak. Fiziksel olarak bedenine stres ve gerginlik yüklemiş olabilirsin ve bu sebeple çok da motivasyonlu hissetmiyorsun. Merak etme. Bu hisler yakında seni terk edecek ve tekrar eskisi gibi iyi hissedeceksin!Bugün değerlerle ilgili bir krizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Değer verdiğiniz biri, sizden, yapmaktan pek de hoşnut olmadığınız bir iyilik yapmanızı isteyebilir ve bu sizi zor bir duruma düşürebilir. Muhtemelen bunu yapmak istemeyeceksiniz fakat arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı var. Evet ya da hayır demeden önce muhtemel tüm durumları gözden geçirin ve sonuçların sizi ve arkadaşınızı nasıl etkileyeceği üzerine kafa yorun. Yalnızca bu şekilde adil davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilişkinizde büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Önemli bir soru zihninizde şekilleniyor: partnerinizi işin içine katmaksızın hedeflerinizin ve hayallerinizin peşinden koşmaya devam etmeli misiniz? Böyle yaparsanız ilişkiniz biter mi? Hayattaki pek çok şey gibi bu da bir denge işi. Eğer partnerinizin sizin için en doğru kişi olduğuna inanıyorsanız, o zaman hiçbir uzlaşma size taviz vermek gibi gelmeyecektir.

7 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Balık burcunda hareket ediyor. Ay, tüm gün olumlu kontaklar kurduğundan şansınızın açıldığını göreceksiniz. Olmaz dediğiniz hangi işiniz varsa bugün denemenizde yarar var. Sabah meydana gelen Ay'ın Neptün ile kavuşumu sayesinde hayallerinizin gerçek olduğunu da görebilirsiniz. Aşk hayatınızda da sevdiğinizin ilgisi yüzünüzü güldürecektir.

7 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüvenli duruşunu gözler önüne sermen gerekebilir. Kendi işini yapıyorsan, yatırımlarını artırmak isteyeceksin.

7 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün haklılığınızın anlaşılması ya da kendinizi savunmak isteyeceğiniz bir günde olabilirsiniz. Başlatmak istediğiniz projelerinizle ilgili de olumlu etkilerden sonuç alabilirsiniz. Yakın bir ortak ya da arkadaşınız desteği ile iyi bir başarı yakalayabilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınızla ilgili projeler üretebilirsiniz. Sosyal konulara yöneleceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlayabilmek için şartlar lehinize çalışıyor. Uğraştığınız işle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde eleştiriler ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi iyi ifade edebilmeye çabalamak bugünün genel konusu olsa da karşı tarafı da dinleyin.

7 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geçtiğimiz iki güne kıyasla daha pratik düşünüyorsunuz denebilir. Çalışmalarınızda teknolojik aletlerin de yardımıyla hızla ilerleyebileceksiniz. Beklenmedik bir yerden elinize para geçebilir.

7 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte olmak size iyi gelecek. Bugünlerde finansal kararlarınız hep başkalarına bağlı şekilde ilerliyor.

7 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabileceksiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle olan iletişiminiz sağlamlaşıyor. O artık en yakın arkadaşınız. İstediğiniz her şeyi onunla konuşabiliyorsunuz. İletişiminizdeki samimiyet ve uyum sizi birbirinize daha fazla bağlıyor. Yurt dışı işlerinizde, hukuki konularınızda, eğitimle ilgili konularınızda bir anda beklentinizin tam tersi sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal canlılığın dikkat çekici olabileceği bir gündesiniz, arkadaşlarınıza danışabilir, fikir ve düşüncelerini alabilir, kendinizinkileri tartışabilirsiniz. Yenilikçi, farklı, orijinal ve sıradışı tavrınızla dikkat çekebilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 07" R
Ay
Boğa
13° 13' 49" R
Merkür
Başak
20° 37' 41" R
Venüs
Terazi
27° 45' 38" R
Mars
Yengeç
09° 34' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 09"
Satürn
Balık
15° 02' 25"
Uranüs
Boğa
27° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 57"
Lilith
Terazi
09° 17' 26"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>