Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ailen Tarafından Takdir Görüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Eğitiminiz konusunda bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz ve belki de belirli bir şeye ilgi duyuyorsunuz. Yeni bir bilgisayar programlama dili öğrenmek isteyebilirsiniz. Veya çok yeni teknolojilerle çalışmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kariyerinizde size yardımcı olacak bilgileri edinmek isteyeceksiniz. Bir seminere veya kursa kayıt olmak isteyebilirsiniz.

Enerji seviyeniz şu anda tahmin edilemez olabilir. İşleri kolaylaştırmak en iyisi olacak. Kendinizi çok zorlamayın. Gün boyunca sık sık mola vermek isteyebilirsiniz. Dışarı çıkın ve Tabiat Ana ile iletişime geçin. Öğle yemeği saatinde uzun bir yürüyüş yapın ya da işten sonra güzel bir parkı ziyaret edin. Doğal çevreye uyum sağladığınızda daha odaklı ve olumlu hissedeceksiniz. Stresin sizi üzmesine izin vermeyin.

İnsanlardan çok fazla şey öğrenmeyi umduğunuz bir gün bugün. Sosyal etkinlikler, etrafınıza size olan takdirini ve beğenisini gizlemeyen insanları etrafınıza topluyor. Bu insanlar size ilginç ve faydalı bilgiler verebilir. Bu da daha zor hedeflerinizle ilerleme konusundaki güveninizi canlandırabilir, aynı zamanda egonuzu tatmin edebilir. Bugün oluşan yeni ilişkiler uzun-vadeli olacak gibi görünüyor. Bu ilişkiler, arkadaşlık,ortaklığı ve hatta belki yeni aşklar olabilir.

Yıpranmış ve tükenmiş mi hissediyorsun? Son günleri ele geçiren enerji ve etkileri seni de yordu. Buna şaşırmamak da gerek tabi. Fiziksel olarak dinlenme ve zihinsel olarak rahatlama zamanı geldi. Tai chi'yla ilgilen, yoga ve meditasyon yap. Bunlar kuvvetli canlandırma yöntemleridir. Ekstra uyku veya yürüyüş de sana sakinlik ve tazelenme getirecektir. Bu etkinliklerden en az birini yapmak için her fırsatı değerlendirmelisin!Bu, hepimiz için kafa karıştırıcı bir dönem. Sizin de bunu fark ettiğinize şüphe yok. Bu gibi durumlarda bazı insanlar normalde olduklarında daha hırçın olabilirler çünkü büyük değişimlere direnirler. Geçmişten gelen geleneklere bağlı kalmak isterler.#burç adı# burcu hassiyetiniz sizi geçmişe karşı son derece hassas kılıyor fakat mevcut koşullar, inançlarınızdan vazgeçmenizi sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değerlerle ilgili bir krizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Değer verdiğiniz biri, sizden, yapmaktan pek de hoşnut olmadığınız bir iyilik yapmanızı isteyebilir ve bu sizi zor bir duruma düşürebilir. Muhtemelen bunu yapmak istemeyeceksiniz fakat arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı var. Evet ya da hayır demeden önce muhtemel tüm durumları gözden geçirin ve sonuçların sizi ve arkadaşınızı nasıl etkileyeceği üzerine kafa yorun. Yalnızca bu şekilde adil davranabilirsiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

04:12-14:48 arasında Ay, boşlukta ilerliyor. 14:48'de Ay, hareketini Koç burcuna geçerek sürdürüyor. Geçmişteki olayların, kişilerin tekrardan karşınıza gelmesi mümkün olabilir. Eski yaralarınızı sararak yeni bir sayfa açabilirsiniz. Güneş ve Neptün arasındaki pozitif etkileşimle, bugün ilişkinizde romantik anlar yaşayabilirsiniz. Aranızdaki sorunları çözebileceğiniz bir günde olacaksınız. İnat etmek yerine bugün affetmenin vaktidir.

8 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak çalışmalara ve sosyal aktivitelere çok daha açık olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak işlere imzanızı atabilirsiniz, birlikte hareket etmekten keyif alacağınız bir gün olabilir.

8 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevme ve sevilme duygunuz yükseliyor. Kendinizi oldukça iyi hissedeceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz ama bir an için değer görmediğinizi düşünüp iyi olan şeyleri de olumsuzlaştırmamalısınız. Bu yüzden kendi değerinizi fark etmeli ve kendinize güven duymalısınız.

8 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz için mücadele etmek isteyebilirsiniz. Hayal ettiğiniz şeyler uğruna tüm cesaretinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Sosyal konularla uğraşmak sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda destek alacağınız kişiler olabilir. İkili ilişkilerinizde bitişler yaşanabilir. Hislerinizi bir anda ortaya dökmemeye özen göstermelisiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda yeni projeleriniziarkadaşlarınızla paylaşmak için uygun bir gün.

8 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte olmak size iyi gelecek. Bugünlerde finansal kararlarınız hep başkalarına bağlı şekilde ilerliyor.

8 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinizde bir kaos ortamı olsa bile sakin kalmayı başarabileceksiniz. Karşınıza çıkan zorluklara yeni bir bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz. Bu özelliğiniz sayesinde patronunuzun takdirini kazanacaksınız.

8 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evrenin ve yaşamın sunacağı işaretleri iyi yakalamaya çalışın. Zira geleceğinizle ilgili kafanızdaki sorulara belirsiz cevaplar bulmanız sizi yorabilir. Halbuki bu cevapların burnunuzun dibinde olduğunu görmek için kalp sesinizi dinlemelisiniz. Arkadaşlarınızın hayatla ilgili düşük enerjileri sizi de aşağı çekebilir.

8 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

8 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin için her anlamda zorlu bir gün olabilir. Çok fazla konu ile aynı anda ilgilenmek durumunda kalmak sizi bölebilir. İstediğiniz gibi detaylarla ilgilenemeyebilirsiniz. Hayallerinizi zirveye taşıdınız. Kim ne derse desin, aldırmayın. Şans hayallerinizi gerçekleştirmek üzere sizden yana. Güzel gelişmeler olabilir. 

8 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; sabah saatlerinde tamamlanması gereken işlerinle uğraşabilir, eksik bıraktığın çalışmalarınla ilgilenebilir, çevrenle iletişim içinde olabilirsin. Öğle saatlerinden itibaren ise kendi iç dünyana çekilebilirsin ancak kontrolün dışında gelişebilecek olaylar içten içe seni zorlayabilir.

8 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>