Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Arabuluculuk Yapıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi sıkıntı içerisinde hissetme ihtimaliniz var. Koşullar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız var.

Mesleki olarak daha dengeli olmaya çalışın. Bakış açınızdaki problemlerin tamamen ortadan kaldırılması için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Hesaba katmadığınız sorunların da gündeme gelme ihtimali var.

Parasal durumunuzla ilgili inişleri ve çıkışları yakından takip etmeye çalışın. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sınırlarınızı zorlayarak normalde yapamayacağınız, yapmak istemeyeceğiniz işlere girişebilirsiniz. Potansiyelinizin yüksek olduğunu göstermek adına bunu yapmanız size pek çok kapı açabilir. Gerekortamında gerekse sosyal alanlarda iyi yönde dikkat çekmek için bugün daha önce yürümediğiniz bir yoldan ilerlemeyi seçin.

12 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, finansal konularınızla ilgili güçlü bir farkındalık hissi yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızın düzenli bir şekilde akmasını sağlamak için yeni stratejiler düşünebilirsiniz. Ayrıca, ilişkilerinizde daha fazla denge ve kararlılık arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinizi öncelik verdiğiniz alanlara yönlendirmek için zaman ayırabilirsiniz. Kararsızlık yaşadığınız durumlarda, içgüdülerinize güvenmek sizi doğru yönlendirebilir. Kendinizi güvende hissettiğiniz hobilerinizle uğraşmak, stresi azaltmanıza yardımcı olabilir. Enerjinizi dengede tutmak için sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz de önemli olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

12 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailende birtakım sorunlar yaşıyorsan olaylara farklı bir perspektiften bakman gerebilir. Bakış açını değiştirmek olayları daha hızlı analiz etmeni sağlayacaktır. Yakın çevrende küsen iki kişiyi barıştırmak için kolları sıvıyorsun. Arkadaş ortamındaki çok yönlü tavrın seni ön plana çıkarıyor. İlişkisi olan Boğa burcuysan, partnerin sana güzel bir sürpriz yapabilir.

12 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki kişilerle olan iletişiminizde bazı çözülmeler yaşayabilirsiniz. Tahammül edemediğiniz, bir kırgınlık yaşamak istemediğiniz durumlarda sakin ve stratejik hareket etmeniz faydalı olabilir. Ancak yine de es geçmemeniz, idare etmemeniz gereken durumların yaşanmadığından da emin olmanız gerekebilir.

12 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında daha fazla çalışmanız ve sorumluluk almanız gerekecek. Ancak bu alanda istediğiniz yönde ilerlemeniz kolay değil. Zira amaçlarınızla ilgili düşünceleriniz netlik kazanmamış durumda. Yeni görevler beklediğiniz bu dönem hızlı ilerlemeniz zor. Eve ait konuların ağırlık kazanması ile bazı sorunlar ve aile içi ilişkiler gerginlikler getiriyor.

12 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük şeylerle mutlu olmanız etrafınızdakilere de neşe saçmanıza vesile olabilir. İşinizde ise patronlarınızın sizden beklentisi daha üst düzeyde olarak sorumluluk yükleyebilir.

12 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında bazı değişiklikler yapmak için güzel bir gün. Etrafındaki ufak tefek şeylerden ilham alabilir ve kendin için daha iyisini yapmak isteyebilirsin. Farklı yerlere gitmek, yeni şeyler keşfetmek bugün sana kendini çok daha iyi hissettirecek.

12 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün bir konu hakkında farklı inançların gerginlik yaratma eğilimi olsa da günün sonunda farklılıklarınızdan ders alıyorsunuz. Aslında, para sorunlarını veya bir partnerle paylaşımla ilgili diğer sorunları çözmek için harika bir zaman olabilir. Ayrıca, gerekirse ilişkideki gerginlikleri onarmak veya ilişki durumunuzu daha iyi anlamak için de büyük bir enerjidir. Aşk hayatınıza, özel meselelerinize ve muhtemelen iç işleyişinize dair değerli iç görülere sahip olabilirsiniz. Yolunuza çıkan faydalı bilgiler, haberler veya kaynaklar olabilir.

12 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal ilişkilerinizde daha sert ve bencilce hareket edebilir, gücü sevdiğiniz için, bu tür davranışlar içine girebilir ve ilişkilerinizde çevresel koşullarınızın size yarar sağlayacak noktalarda odaklaşabilirsiniz.

12 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

12 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer vehayatınızda önemli gelişmeler aksiliklere neden olabilir. Sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

12 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. İş ortamının güzel olması veriminiz açısından önemlidir, bu konuda siz de üstünüze düşeni yapmalısınız. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket edin. İstediklerinizi elde etmek için emek vermeli ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir.

12 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 50" R
Ay
Koç
24° 40' 20" R
Merkür
Başak
18° 18' 26" R
Venüs
Terazi
26° 14' 12" R
Mars
Yengeç
08° 52' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 37"
Satürn
Balık
15° 07' 56"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 33"
Plüton
Oğlak
29° 45' 19"
Chiron
Koç
22° 17' 60"
Lilith
Terazi
09° 09' 08"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>