Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Olumsuzlukları Tolere Etmeye Çalışıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık adımlar atma ihtimaliniz var. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atma şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gitmeye başlayacaktır.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturma şansınız var. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeylere sahip olmak, onu kullanmak zorunda kaldığınızda öğreneceğiniz bir durum olabilir. Kendinizi ifade etmek için daha cesursunuz. Özellikle romantik ilişkiler ve işle ilgili konularda şansınızı bu cesaretle katlayabilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve kararlı hissedebilirsiniz. Öncelikleriniz konusunda net kararlar almak ve hedeflerinize odaklanmak için uygun bir gün olabilir. İş hayatında başarı elde etmek için özgüveninizi kullanabilirsiniz. Finansal konularda da dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Tasarruflu olmaya ve harcamalarınızı kontrol etmeye özen gösterin. Aşk hayatında ise daha cesur adımlar atabilir ve duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki iletişimi güçlendirmek için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Kendinizi sağlıklı ve enerjik tutabilmek için spor yapmaya özen gösterin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden Boğa burcuysan, kendine yeni bir bilgisayar almak isteyebilirsin. Bütçeni fazla aşmayacak bir bilgisayar araştırıyorsun. Yakın bir arkadaşından bu konu hakkında destek almak isteyebilirsin. Yeni evlenenmiş Boğa burcuysan, partnerinin ailesiyle farklı hayat görüşlerine sahip olabilirsin. Bu durumu tolere etmek için elinden geleni yapıyorsun.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınız ve koşullarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gitseniz de kalsanız da artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünerek plan yapmalı ve buna göre hareket etmelisiniz. "Yapamam" dediğiniz bir şeyler için sebep ve imkan bulacağınız bir gün olabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konularda stresler yaşayabilirsiniz. Tamamlanması gereken işler gündeme gelebilir. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Emin olamadığınız konularda parasal riskler almamalısınız. Ticari konularda dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde sıkışmalar meydana gelebilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda duygusal yönünüz ve vicdanınız ön plana çıkabilir. Bu sağduyunuz da beraberinde ilişkinizde yumuşama getirebilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklın eskilere gidebilir. Daha önceden yaşanan ve sende büyük etkisi olan olaylara daha fazla odaklanabilirsin. Eskiyi sık sık hatırlamak, geride bırakman gereken bazı duyguların varlığını gösterir, o yüzden bugün kendinle yüzleşmelisin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sizi iyi hissettiren durumları, hedefleri, fikirleri ve insanları ararsınız. Sosyalleşmek ve yeni deneyimlerin tadını çıkarmak için nispeten iyi bir enerji bugün yanınızda. Gün ayrıca bazı kararsızlıklara sebep olabilir. Bu rahatsız edici olabilir ama aynı zamanda düşüncenizi olumlu yönlere de yönlendirebilir. Bir arkadaşınızla yaşadığınız hayal kırıklığının moralinizi bozmasına izin vermeyin. Büyük kararlar almak için en iyi gün değil. İletişimlerinizde daha net olmaya çalışın veya son kararları başka bir zamana saklayın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aranızda tartışmalar, kavgalar eksik olmasa da, yakın çevreniz tarafından birlikteliğiniz takdirle izleniyor. Her ikinizin de eleştiriye gelemeyen yönünüz olmasa, aranızda geciken bazı konular hızlı bir şekilde sonuçlanacak.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında önemli şanslar elde edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin ailesiyle ilgili birtakım sorunları olabilir. O size bir şey söylemese de sizin desteğinize ve ilginize bu aralar ihtiyacı var. Onun ailesiyle konuşup orta yolu bulabilirsiniz. İşi bilmeyen biriyle çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi aksattınız. Dayanışmacı özelliklerinizle kendinize yapay sorunlar üretebiliyorsunuz. Paranızı bu kadar dikkatli harcamanız, yanlış eleştirilere yol açıyor. Sağlıklı beslenerek, kalp sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>