Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Oldukça Sıcakkanlısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişinin nelerden mutlu olduğunu görmek ve ona göre hareket etmek aranızda daha güzel bir uyum oluşmasına vesile olabilir. Karşındaki insanı tanımak için biraz kurnaz olman gerekecek bugün.

Son günlerde verdiğiniz bazı kararlardan geri adım atmanız gerekecek. Bugünlerde almanız olası kimi teklifler, kesmiş olduğunuz bazı umutları yeniden yeşertebilir.

Maddi konularda pratik yaklaşımlar sana daha iyi gelecek bugün. Gereksiz masraflardan kaçınmak ve lüksün peşine düşmemek pişman olmayacağın kararlar almanda vesile olabilir. Paranı dikkatli harcamalısın bugün.

Stres ve duygusal gerginliklerin vücudunda negatif etkileri olabilir. O yüzden bugün kendine zaman ayırmalı ve bu stresin kaynağını bularak yüzleşmelisin. Canını sıkan mevzuları çözmek sağlığına iyi etkiler getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinden emin olmak senin için zor olabilir. Alacağın kararlar için on kere düşünmek veya bir şeyi etrafındaki insanlara defalarca kez sormak isteyebilirsin. Bu negatif enerjiyi üstünde tutmamak için kendine dikkat etmen gerekecek.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa burcu için duygusal bir gün olabilir. İletişimde zorluklar yaşayabilir veya yakın ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bugün, kendinizi ifade etmek ve duygularınızı açıklamak konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Sakin ve olumlu bir tutum sergilemek, olası sürtüşmeleri önlemenin en iyi yolu olabilir.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının arasında yaşanan problemlere dengeli bir yaklaşım sergiliyorsun. Çözümleyici ve yapıcı bir tavırdasın. Böylece kendini tartışmalardan uzak tutuyorsun. Çevren seni sıcakkanlı olarak tanıyor. Bu yakaladığın imaj senin de hoşuna gidiyor. lişki konusunda yaşadığın problemleri çözmek için fikrine önem verdiğin bir büyüğüne danışabilirsin.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde istediğiniz sonuçları elde etmek için bugün her zamankinden daha fazla efor harcamanız gerekebilir. Kapıyı size neyin açacağını bilemezsiniz. Dolayısıyla da yeni metotlar denemek, yeni fikirler edinmek ve yelpazenizi geniş tutmak konusunda istekli olmalısınız.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında aşk hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz, yapıcı aktivitelerle uğraşmaktan zevk alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için azimli olacağınız zamanlar var. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konularda esneklik gösteremeyebilirsiniz. Öğleden sonra üstünüzde duygusal baskı hissedebilirsiniz.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güler yüzünüz artacak, enerjinizin değişimi ve etkileri etrafınıza da olumlu yansıyacak. Atacağınız hamle ve adımları iyi hesaplamanız gerekmekte.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapmak istediklerin için gereken cesareti içinde bulabilirsin bugün. İlerleme kaydetmek için kendine güvenmen yeterli olacak hatta. Karamsarlığa düşmek yerine kendine odaklanmak sorunların daha kolay çözülmesini sağlayabilir bugün.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu andan itibaren daha fazla güvenlik arayacak ve bunda oldukça başarılı olacaksınız. Daha fazla barış ve öngörülebilirlik için can atıyorsunuz. Aile ile doğal ve kolay bir iletişim akışı olabilir. Bugün, özellikle iyimser hissediyorsunuz ve entelektüel bir avantaj veya atılım elde edebilirsiniz. Özellikle iletişim projeleri, sağlık ve romantik ilişkilerle ilgili oldukları için içgörülere şimdi özellikle dikkat etmeyi hedefleyin. Kendinizi ifade etmek için muazzam fırsatların tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca, enerjinizi bir projeye, eğlenceye veya öğreneceğiniz konuya harcamak için harika bir zaman. Heveslisiniz ve harekete geçmeye veya hayatınızı iyileştirecek bağlantılar kurmaya hazırsınız.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Özellikle yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı yeniden ele alabilirsiniz.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, planlarına göre hareket etme zamanı. Yaratıcılık ödüllendiriliyor, sen istediğin hayatı yaratabilirsin. Konfor ve bolluk seni bekliyor.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi denetlemekten vazgeçin ve duygusal konularda esnek olmayı deneyin. Her an tetikte olmak, sinirlerinizi geriyor. İnatçı yapınızı bilenler, bu konuda size farklı yorumlar getirebilir. Kariyerinizle ilgili beklentileriniz var. Fakat engellemelerle karşılaşmanız moralinizi bozmamalı.

12 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 15' 46" R
Ay
İkizler
05° 09' 20" R
Merkür
Başak
23° 27' 60" R
Venüs
Terazi
29° 37' 22" R
Mars
Yengeç
10° 25' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 18"
Satürn
Balık
14° 55' 45"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 56"
Plüton
Oğlak
29° 43' 45"
Chiron
Koç
22° 11' 10"
Lilith
Terazi
09° 27' 35"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>