Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Adım Atıyorsunuz! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların tamamen son bulma ihtimali var. Sağlam adımlar attığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacak ve kendinizden emin adımlar atacaksınız. Gerekli olanlar üzerinde yoğunlaşmanın yollarını aramanız gerekmekte. Odaklandığınız sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha bilinçli olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum zorlayıcı ve sizin de bunun üstesinden gelmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizden emin yaklaşımlar ortaya koyacak ve etrafınızdaki insanların beğenisini kazanacaksınız. Kendinizi toparlamakta zorlanmayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Düşünceleriniz ne kadar farklılık gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için harekete geçmeniz gerekiyor.

13 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişim kurmak, yeni insanlarla tanışmak ve ilişkilerinizi güçlendirmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bir etkinliğe katılmak ya da organizasyona dahil olmak, size yeni fikirler sunabilir ve ilginç deneyimler yaşamanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, sevdiklerinizle de keyifli vakit geçirebilir ve onlara zaman ayırabilirsiniz. İş hayatınızda ise bugün beklenmedik değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Bu durumu esneklikle karşılamak ve uyum sağlamak önemlidir.

13 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysanız ek gelir elde edeceğinizteklifleri alabilirsiniz. Evlilik hazırlığı yapan yakınınızla ilgili şok edici bir haber duyabilirsiniz. İlişkisi olmayanlardansanız, geçmişte size aşk itirafında bulunmuş kişiyle iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Bu sefer adım atan taraf siz olacaksınız. Akşam saatlerinizi uzun zamandır ihmal ettiğinizi ev işlerinize ayırabilirsiniz. Ani hareketlerden uzak durmanızda fayda var.

13 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz gibi ifade edemediğinizde duygularınızın yanlış olduğunu düşünmemelisiniz. Samimi ve gerçek bir sevginin, bağın her zaman galip geleceğini unutmayın. Sizin iyi bir üslupla bunu yansıtma çabanızın karşılıksız kalması, belki de her duyguyu herkese yansıtmayı bırakmanız için bir işarettir.

13 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte çalıştığınız işlerde kişilik çatışmalarına girmemeye çalışın. Hedefleriniz için planlama yapabilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız da fayda var. Gün içinde sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Kendinizi duygusal anlamda sıkışmış hissedebilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş çevrenizde profesyonelliğiniz ile ön plana çıkabilir, diğer kişilere soğuk bir görünüm çizebilirsiniz. Etrafınızdaki sizi fazlaca eleştiren insanalara bir sınır çizebilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında her şeyin yoluna girdiğini, istediklerinin gerçekleştiğini görmek seni şaşırtmamalı. Uzun zamandır istediğin şeylerin peşinden gitmek için en doğru zamanı bulacaksın. Hayallerini gerçekleştirmek için istekli olmaya devam etmelisin.

13 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konuşan ve hiçbir eylemde bulunmayan bir arkadaş bir süredir sinirlerinizi bozuyor. Onlar hakkında bir karar vermenin zamanı gelmiş olabilir. Hayatınızda sizi tekrar tekrar hayal kırıklığına uğratan insanlara ihtiyacınız yok. Hak etmeyen insanlara bir şans daha vermekten vazgeçin ve onları hayatınızdan çıkarmaktan korkmayın. Zihinsel ya da fiziksel, dikkatinizin çok fazla tüketilmesine izin veriyor olabilirsiniz. Sizi gerçekten ilgilendirmeyen dramalara kapılmamaya çalışın. Değiştirebileceğiniz şeyleri düzeltin ve gerisini bırakın. Eylemlerinizin sorumluluğunu üstlenin ve başkalarının da kendi eylemleri hakkında endişelenmesine izin verin.

13 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir. İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir hafta. Bütçenizi yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın.

13 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

13 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süredir hayatınızda bazı sorunlarla boğuşuyorsunuz. İnişli, çıkışlı hayat yolculuğunuzun son zamanlarında çoğunlukla inişler olmuş gibi. Ama unutmayın her inişin bir de çıkışı vardır. Ve şimdi o dönem başlamak üzere. Önünüzdeki yol çok aydınlık, hava güneşli, kara bulutlar dağılmış. Bu dönemin tadını çıkarın.

13 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü her şey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. İdari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışın. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Para durumunuzdaki dengeleri iyi ayarlamanıza rağmen bazı sıkıntılar yaşamanız mümkün. Düzensiz beslenme yüzünden sağlığınız bozulmaya başladı.

13 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 18" R
Ay
Boğa
15° 46' 04" R
Merkür
Başak
20° 57' 03" R
Venüs
Terazi
27° 58' 20" R
Mars
Yengeç
09° 40' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 45"
Satürn
Balık
15° 01' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 31"
Lilith
Terazi
09° 18' 35"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>