Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sağlıklı Yaşıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Ortak nokta üzerinde buluşmayı başaramadığınız sürece her şey daha da karmaşık olabilir.

Önceliklerinizi belirleme konusunda daha dikkatli olmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Doğru noktalara odaklandığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmanız gerekiyor. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmayı başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkes aynı hayalin destekçisi olmak zorunda değildir. Birbirinizi desteklemenin kolay olmadığı durumlarda bunu bilmeniz, herkesin işini ve sürecini kolaylaştırabilir. Bazı yolların ayrılması, daha güçlü ve gerçek adımlar atılmasının önünü açacaktır.

13 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda yakın ilişkilerinizde daha anlayışlı ve içten davranabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur olabilirsiniz. Ancak ani kararlar almaktan kaçınmakta fayda var. İş hayatınızda ise detaylara daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Sağlık açısından ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermeniz iyi olabilir. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

13 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki herkesle rahat iletişim kurduğun için sorunlarını hızlıca çözüyorsun. Nişanlı Boğa burcuysan, partnerinin ailesiyle daha samimi ilişkiler kurmak isteyebilirsin. Ara verdiğin spora arkadaşının desteğiyle tekrar başlamaya karar veriyorsun. Sağlık yaşamında hayatına entegre etmek isteyeceksin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girişimlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz, ancak öncelikleri belirleyip esnek olmalısınız. Dikkatli harcamalar yapın ve çevrenizdekilere özen gösterin, iletişimde şeffaf olun. İyi niyetinizi koruyarak ilerleyin, dedikodulara karşı dikkatli olun.

13 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Farklı konular ilginizi çekebilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Günlük işlerinizi toparlayabilirsiniz. Duygusal değişiklikler sizi yorabilir. Eğitsel konularla ilgilenebilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bereket konularında, geleceğinizi tasarlamak ve hayatınıza yön vermek gibi konularda başarılı kararlar alabilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün farklı fikirlere odaklanmak ve yeni konulara yer açmak senin için daha iyi olabilir. Hayallerine odaklanmanın daha fazla etkisini göreceksin bugün. Senin için önem taşıyan konuları kavramak için bol bol düşünebilirsin.

13 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün erken saatlerde gerçekleşecek bazı gecikmeler veya engeller olabilir ama bunlarla başa çıkabilirsiniz. Kaçırılan veya yanlış anlaşılan mesajlar bunun bir parçası olabilir. Sosyal endişeler odak noktasında olabilir ancak çoğu zaman küçük sorunların yönetilmesi, değerli yeni bulgulara ve muhtemelen beklenmedik iyileştirmelere ve ilerlemelere yol açabilir. Gün ilerledikçe enerjiler tersine dönüyor. Bu etki farklılıklarınızdan ders almanıza yardımcı olur. İster duygusal ister pratik olsun, sorunlara yaklaşımınız bütünsel ve sezgiseldir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Bu dönem, duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle bağlarınız güçlenebilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, çocuklar veya hobilerinizle ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Açık fikirli olduğunuzu bilenler, bugün içine kapanık ve gizemli davranışlarınızı yanlış yorumlayabilir. Araştırmacı yapınızın ön plana çıkmasıyla, derinlemesine düşündüğünüz bir gün içindesiniz. Planlarınızın doğru uygulanmak için, kendi içinize kapamış olabilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 29" R
Ay
Koç
27° 08' 27" R
Merkür
Başak
18° 36' 45" R
Venüs
Terazi
26° 26' 15" R
Mars
Yengeç
08° 58' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 13"
Satürn
Balık
15° 07' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 36"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:27

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>