Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dikkat Dağınıklığı Yaşıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, değişim gösteren koşullara mutlaka uygunluk göstermeye çalışın. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kendinize olan güveninizi tazelemeniz gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağladığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi ve becerilerinizi yansıtmadığınızı düşündüğünüz bazı sorumluluklarınız olabilir. Bunlardan şikayetçi olmak değil, bunları daha iyi ifade imkanı bulacağınız koşullarla değiştirmek sorunu çözecektir. Çevrenizin ve ailenizin bu konudaki önerileri, geri bildirimleri size yardımcı olabilir.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizin yüksek olduğu bir gün olacak. Kendinizi güçlü ve motive hissedecek ve hedeflerinize odaklanacaksınız. İş hayatınızda başarı elde etmek için gereken adımları atabilir ve projelerinizi ileriye taşıyabilirsiniz. Ancak, sabırlı olmanız ve en iyi sonucu elde etmek için detaylara dikkat etmeniz önemli olacak. Kişisel ilişkilerinizde ise anlayışlı ve hoşgörülü olmanız gerekebilir. Partneriniz veya yakın arkadaşınızla aranızda oluşan anlaşmazlıkları çözmek için iletişim becerilerinizi kullanın. Kendinize zaman ayırarak, stresi azaltacak aktiviteler yapmanız da size iyi gelecektir. Enerjinizi olumlu yönde kullanarak, bugün güzel bir gün geçirebilirsiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan, dikkat dağınıklığı veya dalgınlık yaşayabilirsin. Üzerine çalıştığın işe odaklanmakta zorluk çekmen,yerindeki bir arkadaşından yardım talep etmene neden olabilir. İlişkisi olmayanlardansan, eski partnerinin seninle iletişime geçmesi, kafanı karıştıracak.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlardan alacağınız geri dönüşler sinirlerinizi zorlayabilir. Eleştiriye açık olduğunuzu düşünseniz de bazen hırsınıza kapıldığınız gerçeğini gözardı etmemelisiniz. Kırgınlık, kaos ve kavga oluşturacak durumlardan kaçınan bir tutum sergilemek önce kendinizi sonra da karşınızdaki kişinin sakinliğini kazanmanıza yardımcı olacaktır.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi öne çıkaran ve daha sorumlu kılan bu konularla karşılaşabilirsiniz. Ani durumlar huzursuz edici olabilir.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda özgüveninizin artması ile beraber özellikle profesyonel yaşantınızda yenilikler için hayaller kurabilir ve planlamalar yapabilirsiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine güveneceğin bir gündesin. Özgüvenin sayesinde seni zorlayan bazı konuları bugün ortadan kaldırabilirsin. Bu başarıları kutlamak için bazı planlar yapabilir ve tadını çıkarabilirsin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün kendinizi daha iyi hale getirmek adına adımlar atmak için motive olabilirsiniz ve bu hırsın ardında daha mutlu veya daha uygun ilişki hedefleri ve ihtiyaçları arzusu yatmaktadır. Kendinizi benzersiz veya yaratıcı bir şekilde ifade etmenin daha tatmin edici yollarını bulmaya da kararlısınız. İtirazınız hem ince hem de güçlü. Bugün sizinle olan enerji sıcak ve pozitif. Doğru türden durumları ve insanları kendinize çekiyorsunuz. Artık ilerlemeye hazırsınız. Şimdi geniş anlamda düşünmek büyük resmi görmenize yardımcı olacaktır. Zihninizi ve ilgi alanlarınızı genişleteceksiniz. Fikirlerinizi ve inançlarınızı coşkuyla paylaşmak da güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Hayatınızı ve etrafınızdaki dünyayı anlamaya çalışıyorsunuz. İyimser bir ruh hali için harika bir döngü.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareketli bir sosyal yaşam içinde olduğunuz için, sadece size ait olan zamanlarda kısa bir süre sonra sıkılıyorsunuz. Bugün sizinle uzun süredir bir arada olan yakın dostlarınızla bir arada hoş saatler geçirebilirsiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer vehayatınızda önemli gelişmeler aksiliklere neden olabilir. Ancak finans, sağlık, özel hayatınızla ilgili şans ve fırsatlarınız var. Gününüz şahane geçsin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. Geçmişte kalmış bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz. Size birtakım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler, dikkat edin. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Ruhunuzdaki yorgunluğu dinlendirmeye çalışın.

13 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>