Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişe Saplantılı Değilsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişi ile keyifli ve samimi ortamlarda bulunmak aranızdaki soğukluğu ve mesafeyi ekarte etmenize yarayabilir. İkinizin de keyif aldığı bir ortam yaratmak ve keyifli muhabbetler kurmak ikinize de iyi gelecek.

İşten yılacak biri değilsiniz. Ama kolaybeğenmiyorsunuz. Bu yüzden çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. İş başında işi sevmeyen, huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız

Bugün yeni fikirler üretebilir ve para kazanmak için daha farklı yollara başvurabilirsin. Etrafındaki insanlardan farklı şeylere odaklanmak sana daha iyi bir etki sağlayabilir. Yeni konulara odaklanmak için iyi bir gün olacak.

Sevdiğin insanlarla keyifli vakitler geçirmek ve güzel yemekler yemek enerjini yenileyebilir. Sadece yemek veya sadece güzel muhabbetler tek başına bu kadar etkili olmayabilir. O yüzden sevdiğin insanlarla yemek masasında buluşmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rüyalarına dikkat etmelisin. Rüyalarında göreceğin figürler ve semboller önem taşıyabilir. Bu sembolleri araştırmak ve anlamlarını fark etmek bazı konularda yeni fikirler elde etmene vesile olabilir.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, ilişkilerinizde daha dengeli ve adil bir tutum sergileyebilirsiniz. Partnerinizle daha iyi iletişim kurmanız mümkün olacak ve ortak kararlar alabilirsiniz. Ayrıca,yerindeki enerjinizin artmasıyla yeni fırsatlar elde etme şansı da bulunabilir.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişi geniş bir bakış açısı ile değerlendireceğin bir gün olabilir. Ancak geçmişe saplantılı değilsin. İleriye dönük bir bakış açısına sahipsin. Yakın çevrenden olan birinden alçağın bir haber şaşırmana neden olabilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan şu şıralar duygusal olarak ondan uzağa savrulmuş olabilirsin.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rahat etmek ve bunu devamlı kılmak için bir çözüm arayabilirsiniz. Size bunu yaptırmayan, sizi engelleyen konulara odaklanın. Hayatınızda bu kriterde olan insanları, ilişkileri vekollarını elediğinizde başarmak için yeterli fırsatınız ve alanınız olduğunu görebilirsiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili hareketlenme söz konusu olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Öğle saatlerine doğru duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İşle ilgili konularda kararsızlık yaşanabilir. Akşam saatlerinde daha rahat zamanlar var. Fikirlerinizi daha net ifade edebilirsiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda temkinli davranmak isterken süreyi ya da mesafeyi çok uzatarak partnerinizin şüpheye düşmesine neden olabilirsiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik aksiyonlara karşı hazır olmakta yarar var bugün. Hiç beklemediğin bir anda hayatında bir hareketlilik yaşanabilir zira. Bunun seni olumsuz etkilememesi için tembellik etmemen gerekecek. Tetikte olmanda yarar var bugün.

13 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hem hassasiyetinizi hem de cesaretinizi ön plana çıkarıyor ancak günün ilk yarısında başaramadığınız şeyler hakkında biraz suçluluk duygusuyla uğraşıyor olabilirsiniz. Bugün, gözden kaçmış veya başka bir şekilde kötü hissedebilirsiniz. Güvensizlikler bir sorun olabilir ancak onlardan ders almak da mümkündür ve değerlidir. Bu etki altında büyük kararlar almak kolay gelmiyor ve birinin havayı temizlemesi gerekiyor olabilir. Gün ilerledikçe, yeni bir şey hayatınızı canlandırabilir. Biraz daha enerjik ve kendiliğinden hissetmek doğal. Duygular anında ve yüzeydedir ancak şu anda hızı siz belirliyorsunuz ve kontrolün sizde olması oldukça iyi hissettirebilir.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aranızda tartışmalar, kavgalar eksik olmasa da, yakın çevreniz tarafından birlikteliğiniz takdirle izleniyor. Her ikinizin de eleştiriye gelemeyen yönünüz olmasa, aranızda konular çok daha hızlı bir şekilde sonuçlanacak.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün para, kazançlarınızla ilgili yemi konular günseme gelebilir. Ailenizle veya evinizle ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu. Tekliflere karşı kayıtsız kalarak önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girdiniz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 15' 46" R
Ay
İkizler
05° 09' 20" R
Merkür
Başak
23° 27' 60" R
Venüs
Terazi
29° 37' 22" R
Mars
Yengeç
10° 25' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 18"
Satürn
Balık
14° 55' 45"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 56"
Plüton
Oğlak
29° 43' 45"
Chiron
Koç
22° 11' 10"
Lilith
Terazi
09° 27' 35"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>