Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Empati Kuruyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Düşündüklerinizi uygulama şansınız bir hayli fazla. Ayrıca, kararsızlık yaşanmasına neden olabilecek yeni gelişmeler de gündeme gelebilir.

Çabalamaya çalışmalısınız. Hiçbir şeyin beklediğiniz sürece ayağınıza gelmeyeceğini unutmayın. İstediklerinize ulaşmak istiyorsanız, harekete geçmelisiniz.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verdiğiniz ve aldığınız değeri hesaplamak zorunda kaldığınız ortamlarda bulunmak istemeyebilirsiniz. Bu duruşu sergileyerek kendinizi birçok olumsuz duygudan ve ortamdan koruyabilirsiniz. Kaybedecekleriniz için üzülmeyi bırakarak kendiniz için kazanacaklarınıza odaklanmalısınız.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. İş veya projelerinizde başarılı olmanız için enerjinizi doğru yönlendirmeniz önemlidir. Finansal konularda ise dikkatli olun. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak için biraz çaba göstermeniz gerekebilir. Ayrıca, ilişkilerinizde de sakin ve anlayışlı olmanız önemlidir. Çatışmalardan kaçınmak ve başkalarının duygularına saygı göstermek size fayda sağlayacaktır. Unutmayın, sabır ve kararlılık her sorunu çözmek için harika bir kombinasyondur. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmak, kendi sisteminle ilerlemek isteyebilirsin. Ancak yine de başkalarının fikrine ve desteğine ihtiyaç duyabileceğin durumlar olacaktır. Kendini boş yere doldurmamak ve seni destekleyen insanları da kırmamak adına saygı ve empatiyi göz ardı etmemeye çalışmalısın. Çalışma arkadaşlarının bazı tavırları canını sıkabilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi hapsettiğiniz yerden çıkmalısınız. Bir yılda olmayan bir günde olabilir ama bunu görebileceğiniz bir yerde durmanız gerektiğini unutmayın. Hakkınızın teslim edilmediği durumlarda aşırı ve kırıcı tepki göstermek yerine bunu daha medeni bir şekilde dile getirmeniz önemli olacaktır.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha fazla iyimser ve verici olacağınız günler içindesiniz. Dostluklarınıza daha sıkı sarılacak, onların beklentilerine karşı duyarlı yaklaşacaksınız. Daha geniş topluluklara hitap edecek çalışmalar öne çıkabilir. Başkalarının ön plana olacağı koşullara boyu eğmek gerekecek. İş ortamında sizi zorlayan konular ve çalışma hayatınız biraz yorucu olacaktır.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bahanelerin arkasına saklanmak yerine dürüstçe fikirlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Duygusal kapasite ve gelişiminizin artacağı bir süreçtesiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında değiştirmek istediğin şeyleri tek tek düşünebileceğin bir gündesin. Gerek evin için gerekse içinde bulunduğun sosyal ortamlar için kafanda daha farklı şeyler olabilir. Bu değişimleri planlamak için güzel bir gün.

15 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün ödüllendirici yollarla kendinizi geliştirmenize yardımcı olur. İnanılmaz derecede romantik veya idealist bir zaman olabilir. Hayal gücünüzden yararlanıyor, hayalleriniz ve planlarınız için ilham buluyorsunuz. Farklı aktivitelerden veya düşünce çizgilerinden ve ilginizi çeken şeylerden keyif almayı tercih ettiğiniz için rutin normalden daha çekici görünmüyor. Neyse ki sorunların üstesinden gelmek için yaratıcı fikirler bulabilir veya bir arkadaşınıza olan inancınızı güçlü bir şekilde anlayabilirsiniz. Günün enerjilerine karşı daha fazla hassasiyet var ve bu sizin lehinize çalışıyor. Gün sizi rahatlamaya, akışa bırakmaya ve sezgilerinize uyum sağlamaya yöneltiyor. Bir iyiliğe ihtiyacınız varsa, bunu istemek için harika bir zaman ancak artık başkalarına yardım etmekten de keyif alacaksınız. Hayalleriniz daha ulaşılabilir görünüyor.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinizi ve çevrenizde olumsuz bir hava estireceksiniz.. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yorgun düşebilirsiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Kalıcı, güzel dostluklar kurabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gün boyunca birçok sorunla aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Sevgilinizi dinlemek sizi olgunlaştıracak, ilişkinizi de vazgeçilmez kılacaktır. İş yaşamınızdaki sıkıntılarınızın rutin bir hale geldiğini düşünerek harekete geçmekten kaçıyorsunuz. Akıllı ve sağduyulu davranışlarınız sayesinde günü kazançlı bitirmeniz mümkün. Para durumunuz her zamanki gibi, ama siz yine de boş yere endişeleniyorsunuz.

15 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 17" R
Ay
Koç
24° 16' 33" R
Merkür
Başak
18° 15' 30" R
Venüs
Terazi
26° 12' 17" R
Mars
Yengeç
08° 51' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>