Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Cilt Hassasiyetine Dikkat! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Partnerinize olan ilginizin üst seviyelere çıkacağını bilmelisiniz. Kendinize gereğinden fazla baskı uygulamamalısınız. Hisleriniz sandığınızdan çok daha yoğun olabilir. Terslik ve sorunları artık kafanıza takmayın. Bu şekilde davrandığınız sürece sorun yaşamaya devam edeceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

Her şeye müdahale etmemelisiniz. Kafanızda tam olarak netleştiremediğiniz bazı şeylerin üstesinden gelmek isterken zorluk yaşayabilirsiniz. Mümkün olanlar üzerinde yoğunlaşmanız gerekiyor. İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerden destek almaya çalışmalısınız. Sorumluluklarla tek başınıza mücadele etmeye hazır değilsiniz.

Maddiyata dayalı konularda kendinize çok fazla baskı uygulamamalısınız. Sahip olduğunuz enerjileri nasıl yönlendireceğinizi aslında iyi biliyorsunuz. Finansal durumunuz sizi çok fazla memnun etmiyor olabilir ancak elinizden gelenin en iyisini yapmak için biraz daha çaba göstermek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ortamınız vearayışlarınız konusuna eğilebilirsiniz. Zaman fark etmeksizin kafanıza takılan bu konular hakkında artık farklı bir strateji izlemeniz gerekiyor olabilir. Bugüne kadar kendi bildiğiniz gibi ilerleyerek sorunu çözemediyseniz artık önerilere açık olmanın, destek almanın zamanı gelmiş demektir.

16 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundakilere hedeflerine odaklanmaları ve sabırlı olmaları tavsiye ediliyor. Bugün karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmek için kendinize güvenmeniz ve cesur adımlar atmanız gerekebilir. İkili ilişkilerde ise iletişim ve anlayış ön planda olmalı. Kendinize zaman ayırarak duygusal dengeyi korumaya özen gösterin. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek sizi rahatlatabilir. Enerjinizi dengede tutmak için beslenmenize ve spor yapmaya özen göstermelisiniz. Hayırlı günler dilerim!

16 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş ışınlarına fazla maruz kaldığın için cilt hassasiyetinin artabilir. Cildine iyi gelecek ürünleri araştırmaya başlıyorsun. Bu konuda bir dermatologdan yardım almak isteyebilirsin. Özgürlüğüne düşkünsün. Kimsenin sana bir işi zorla yaptırmaya çalışmasından hiç haz etmiyorsun.

16 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi artırmak için hareket etmeli, gereksiz şeyleri bırakmalı, hayatınıza heyecan katmalısınız. Güçlü bir duruşla işlere girişin, bu şansınızı artırabilir. Spor, beslenme, sağlık kontrolü gibi yaşam tarzı seçeneklerine odaklanın.

16 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Zaman alan işlerinizi daha iyi programlamaya bakın.

16 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda İş konusunda 'zararın neresinden dönülürse kardır' duruşunuz ileçevrenizdekilere karşı da pozitif enerji teşkil edeceksiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konularında güzel gelişmeler yaşayabileceğin bir gündesin. Her zamankinden daha romantik olacaksın. Kendini karşı tarafa ifade etmek önceliğin olabilir bugün. Bu aşk dolu, güzel enerjiyi boşa harcamamalısın.

16 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugünü hayatınızı nasıl olmasını istiyorsanız öyle şekillendirmek için kullanın. Doğal cesaretinizden yararlanın ancak aceleci kararlardan ve davranışlardan kaçının. Sabır şimdilik sizin güçlü yanınız olmayabilir, aşırı derecede karmaşık veya çetrefilli görevlerden kaçınabilirsiniz. Enerjinizi devam eden çalışmaları veya yeni çabaları canlandırmaya yönlendirmek ve sırasını bekleyen projeleri ele almak için harika bir zaman. Hedeflerinize tutkuyla ulaşmak için mükemmel bir konumdasınız. Bugün, planlarınıza daha fazla ilerleme kazandırmak için iyi bir gün ancak spontanlığa da biraz yer bırakmak isteyebilirsiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızla alakalı pozitif gelişmeler ve zihinsel anlamda sizi tatmin edebilecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz pozitif haberleri bugün alabilirsiniz. Çocukları olan ikizler için eğitim alanında yeri kararlar almanızı gerektirecek gelişmeler yaşanabilir.

16 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

16 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, sağlık ve gündelik uğraşlarınız ön plana çıkabilir, ancak otoritelere dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz harika geçsin.

16 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde fırtınalar koparken, çevrenize gülücükler dağıtmanız, sizi zorlayacak. Bugün duygularınızı kimseyle paylaşmak istemiyor ve çevrenizi içinizden yargılıyorsunuz. Eleştirici yönlerinizi denetlemek zorunda kalmaktan yorulabilirsiniz. İş şartlarınızı gözden geçirin.

16 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>