Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Fevri Olmamalısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2024, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda her türlü sorunu yakından incelemek isteyeceksiniz. Daha net adımlar atabildiğiniz sürece her türlü sorunu da geride bırakma şansınız var. Tercihleriniz konusunda daha temkinli olmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Odaklanmaya çalışın.

Maddiyata dayalı sorunlar moralinizi fazlasıyla bozabilir. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeyler konusunda bir anlam bulmak ve bunu nasıl işleyeceğinizi düşünmek isteyebilirsiniz. Ancak artık çizginizin dışında kararlar almak durumunda olduğunuzu fark etmelisiniz. Mecburiyetle değil, istekle yapacağınız her şeyin size yeniimkanları getireceğini unutmayın.

16 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve istekli hissedebilirsiniz. Fiziksel aktiviteler ve spor yapmak için harika bir gün olabilir. Ayrıca yaratıcı projelere odaklanmak da size keyif verebilir. İş hayatında başarılı olmak için sabırlı ve kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Maddi konularda ise dikkatli adımlar atmanız önemli olabilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutarak geleceğe daha sağlam adımlar atabilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde ise anlayışlı ve şefkatli bir yaklaşım sergilemeniz, sorunların çözümünde yardımcı olabilir. Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek için fırsat yaratın.

16 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Boğa burcuysanortamında fevri konuşmalar yapmamaya özen göstermelisin. Sevdiğin bir kişinin kalbini kırdıysan onunla şefkat dolu konuşmalar yapabilirsin. Aranızdaki buzlar eriyor! Yeni bir ilişkiye başladıysan, partnerinle baş başa vakit geçirmeyi tercih edeceksin.

16 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Psikolojik olarak zorlayıcı bir gün olabilir. Fiziksel açıdan da bir sorunla karşılaşmamak için sorumluluklarınız konusunda kendinize fazla yüklenmemelisiniz. Eşinizin/ailenizin manevi desteğine ihtiyaç duyduğunuzda bunu dile getirmeniz rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

16 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizi kullanarak birtakım endişeleri aşmaya bakın. İçinde bulunduğunuz şartlar hareket alanınızı kısıtlamakta. Gizlilik içinde hareket etmekten kaçınmak, eldeki işlerin getirdiği sorumluluklara göz atmak gerek. Duygusal olarak ihtiyaçlarınızın farkında olmayabilirsiniz. Ancak başkalarının ihtiyaçlarına göz atarak yeni enerjilerle yarına hazırlanın.

16 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde İşinizle alakalı ya da başka işlerle alakalı bir takım örgütlenmeler ya da grup çalışmaları içerisinde kendinizi gösterebilir ve rahat hissedebilirsiniz.

16 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önem verdiğin kişiler ile alakalı kulağına farklı şeyler gelebilir. Her duyduğuna inanmadan önce iyice araştırmakta fayda var. Kesin bir yargıya varmadan önce her şeyi dikkatle incelemekte fayda var.

16 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anda olmaya çalışın. Şimdi burada olun, bu ana tamamen demir atın. Hem geçmişin hem de geleceğin illüzyon olduğunu hatırlayın. Önünüze dökülen hediyelerin ve mutluluğunuzu engelleyen yanılsamaların farkına varın. Aradığınız yanıtları bu dinginlik alanından bulabileceğinize güvenin. Sosyal etkinlikler sizi heyecan verici yeni insanlarla tanıştırabilir veya ilgi alanlarınızı genişletme fırsatları sunabilirler. Pek çok teşvik edici tartışma iyi sonuçlanabilir. Şu anda romantik bir ilişkiniz varsa, bu gelişmelerin sizi daha da yakınlaştırmasını bekleyebilirsiniz.

16 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine güçlü bir şekilde sarılmanızda fayda var. Bugün aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.. Son günlerde her şeye çok çabuk kırılıyorsunuz.

16 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

16 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün hastane, sağlık, gizli düşmanlar gündeme gelebilir ve ruhsal olarak bunalmış hissedebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek problemleri kısa sürede aşabilirsiniz. Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz konuda, sizi bağlayan duygusallıklardan arınmanız gerekiyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürün. Sizi mesleki konuda rekabete kışkırtan bir iki kişiden hoşlanmıyorsunuz. İnsan hatalarının arkasında hep bir plan arıyorsunuz. Bilmeden, farkında olmadan yapılmış hatalar da olabileceğini kabul edin. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için şimdiden tedbirli olmalısınız

16 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 17" R
Ay
Koç
24° 16' 33" R
Merkür
Başak
18° 15' 30" R
Venüs
Terazi
26° 12' 17" R
Mars
Yengeç
08° 51' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>