Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ani Kararlar Almamalısın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atmaya hazır durumdasınız. Duygularınızı ifade etme konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyeceksiniz. Doğru ve dengeli adımlar attığınız takdirde her şeyin daha iyiye gideceğini unutmamalısınız. Kontrollü olmaya özen gösterin.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Amaçlarınıza uygunluk sağladığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini bilmelisiniz. Sınırların üstesinden gelebileceğiniz için zorluk yaşamayacaksınız.

Bugün, gelir ve gider arasındaki dengeleri gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Olur olmadık şeyler için harcama yapmamaya özen göstermelisiniz. Daha kontrollü ve bilinçli olduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı insanlar sizde olumsuz durumları ve geçmiş konuları tetikliyor olabilir. Açık konuşmak, hislerinizi paylaşmak işe yaramadığında kendinizi kapatarak çözüm bulamazsınız. Yeterli olamama hissi -adı üstünde bir his- öfkeye dönüşmeden enerjinizi değiştirecek ortamlara girin.

17 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün kendinizi daha duygusal ve hassas hissedebilirsiniz. Olaylara daha romantik ve hayalci bir şekilde yaklaşabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olun ve karşınızdakini anlamaya çalışın. İlişkilerinizde uyum ve denge önem kazanıyor. Sağlık konularına biraz daha dikkat etmekte fayda var. Özellikle beslenme düzeninize özen göstermeniz gerekebilir.

17 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gündeminde sakarlıklar ve ufak kazalar olabilir. Ağır spor yapmaktan, yük taşımaktan uzak durmanı öneririm. Trafikte çok vakit geçiren bir Boğa burcuysan özellikle bugün daha dikkatli olmalısın. Sevdiklerine karşı daha nazik davranman gerektiğini fark ederken onları ihmal ettiğini de daha iyi anlayacaksın.

17 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda daha net adımlar atabilir ve engellerin farkına varabilirsiniz. Evlilik, aile hayatı ve çocuklar açısından verimli bir dönem olabilir, ancak duygusal sorumlulukları paylaşmak önemlidir. Ekonomik açıdan yeni gelişmeler yaşanabilir ve destek bulduğunuz konularda sonuçlar alabilirsiniz. 

17 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. İşlerinizde öngörmekte zorlandığınız konular olabilir. Yeniden harekete geçmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Planlarınızda aksamalar yaşanabilir. Gün içinde bazı olaylarda sıkıntılar olabilir. Sabırlı olmalısınız.

17 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza birisinin girmesi ve size güzellikleri yaşatması olası ancak yine de sorumluluklarınızı da bir kenara bırakmayıp onları hatırlamaya özen gösterin.

17 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışma ya da ev ortamınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bazen bir kalemin yerini bile değiştirmek sizi onu almaya çalışırken farklı detaylarla buluşturabilir. Küçük etkilerin büyük sonuçlar getireceğini bilerek ilerleyin.

17 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün keyifli bağlantılar arıyorsunuz. Hayatınızda çok fazla plan olabilir ancak çok azı akılda kalabilir, bu da muhtemelen aklınıza gelen yeni fikirlerin tadını çıkarmanızı ve onlara çok fazla yatırım yapmamanızı daha iyi hale getirir. Bugün, bazı etkileşimler hassas olabilir çünkü istediğiniz kadar takdir edildiğinizi hissetmeyebilirsiniz. Başkalarından ihtiyacınız olanı alamadığınız konusunda endişeli olabilirsiniz ancak günün olayları size öz bakıma olan bağlılığınızı daha iyi anlamanızı sağlayabilir. Örneğin, karşılığını vermeyen bir şeye çok fazla enerji yatırdıysanız, şimdi değişiklik yapma ihtiyacı hissedeceksiniz. İş veya sağlık sorunları, özellikle bazı şeyleri ertelediyseniz, zirveye ulaşabilir.

17 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili boğa burcu finansal konularda iyi haberler var senin için. Eğer hayatında zorlu bir olay var ise evren kendiliğinden çözümü sağlayacaktır merak etme. Para konusunda endişe duyma, başkaları sana yardımcı olacak. Mesleğinde belirsizlik var ise lütfen planlarını tekrardan gözden geçir.  Farklı ve yeni bir yönde hareket etme zamanı gelmiş olabilir senin için.

17 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

17 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgili kalıcı gelişmeler veya çözümler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişeleriniz var. Kuruntularınızı yansıtmaktan kaçının. Gelişmeleri beklemelisiniz. Yeni tanıştığınız kişilere karşı tedbirli davranmalı, hemen samimi olup sırlarınızı anlatmayın. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Yeni ve reddetmesi güçtekliflerine hazır olun. Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir. Bunu yenip, alacağınız teklifleri mutlaka değerlendirmelisiniz. Maddi konulardaki problemlerinizi çözebilmeniz için bugün uygun fırsatlar var

17 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>