Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişiyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Gereksiz kıskançlıklardan uzak durmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Daha temkinli ve dikkatli olmaya çalışın. Hata yapmadığınız sürece istediklerinize ulaşmanız daha da kolay olacaktır. Kontrollü olmanız gerekiyor.

Maddi anlamda biraz daha dikkatli olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda yeni başlangıçlar yapma fırsatı bulabilir, doğru insanlarla ve gündemlerle kendinizi daha zinde ve güvende hissedebilirsiniz. İş, eğitim, seyahat ve gayrimenkul gibi konularda başarı şansınız artarken, sezgilerinizi kullanarak özgüveninizi ve bakış açınızı değiştirebilirsiniz. İletişim becerilerinizi güçlendirerek profesyonelleştirebilir ve sosyal mecralarda daha aktif olabilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcunu bekleyen sürpriz fırsatlar ve gelişmeler olabilir. Özelliklehayatınızda yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde ise daha anlayışlı ve sabırlı davranmanız gerekebilir. Bugün kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi unutmayın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın bazen seni köşeye sıkıştırdığını düşünmeye başlıyorsun. Böyle bir dönemden geçerken arkadaşlarının sana vereceği destek senin için büyük önem taşıyor. Hayatının odak noktalarını değiştirmek isteyebilirsin. Yakın bir akrabanın yapacağı yönlendirmelerle yolunu çizeceksin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızda bir çekişme yaşanabilir. Her zaman anlaşmak elbette mümkün olmayacaktır ama bu durum her zaman gergin, kırgın kalınacağı anlamı taşımaz. Bugün karşılıklı olarak birbirinizin hislerini anlamak, düşüncelerini değerlendirmek sorunun çözümünü ve hatta bir sorunun dahi olmadığını size net bir şekilde gösterecektir.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size düşmanlık yapanlarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işler sizi uğraştırabilir. Sizi yoran kontrol dışı olaylara karşı daha sabırlı olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda dostlarınızla aranızda anlaşılmazlıklar ve değişik durumlar olabilir. Bu süreçte kendinize güvenmeli ve sakin kalmalısınız.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda ileriyi düşünmen gereken bir gün olacak. Dikkatle hareket etmek ve yapacağın masrafları özenle seçmek ilerisi için sana daha iyi bir etki sağlayabilir. Bir strateji oluşturmadan yürümemelisin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sonuca varmadan önce acele etmemeniz gerektiğine işaret ediyor. Algılarınız bir değişim halinde. Arzulu düşünceler bugün gördüklerinizi gölgeleme eğiliminde ve diğerleri sizi biraz gizemli bulabilir. Ne olursa olsun, karar verme ve taahhütte bulunma konusunda kendinizi yeterli hissetmiyorsanız, kendinize daha fazla güvenene kadar bunları erteleyin. Arkadaşlar ve para bugün pek iyi anlaşamıyor, bu nedenle borç vermekten ve harcamaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. Yanlış anlaşılmaları veya değerli eşyaların kaybını önlemek için elinizden geleni yapın.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ilişkileriniz ve ortaklık konularında partnerinizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın farklı düşünceleri sayesinde, yeniden motive olacağınız konular peşindesiniz. Maddesel kaynaklarınızı gözden geçirin ve yeniteklifleri üzerinde düşünün. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, güçlü kişilerle tanışacağınızı gösteriyor. Aşk yaşantınızda hareket var.

17 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 37' 19" R
Ay
Koç
25° 49' 08" R
Merkür
Başak
18° 26' 56" R
Venüs
Terazi
26° 19' 48" R
Mars
Yengeç
08° 55' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 54"
Satürn
Balık
15° 07' 35"
Uranüs
Boğa
27° 06' 55"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 48"
Lilith
Terazi
09° 09' 38"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>