Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Destek Görüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Kendinizi ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Daha sabırlı olduğunuz sürece genel olarak sorun yaşanmayacak.

Mesleki çabalarınızın karşılığını almak için harekete geçeceksiniz. Odak noktanızı yeniden belirlemeyi tercih edebilirsiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Tam olarak istediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rutinlerinize sadık kalmak, günü böyle geçirmek kendinizi sıfırlamanıza yardımcı olabilir. Sakin ve dengeli bir ruh halinde olmak kendinize ve çevrenize olan bakış açınızı da iyileştirecektir. Duygusal ve sosyal görüşmeler açısından akşam saatleri sizin için uygun olabilir.

14 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, aşk, kariyer, sağlık veya genel olarak hangi konuda bilgi istediğinizi belirtir miseniz size Boğa burcunun günlük burç yorumunu söyleyebilirim.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışı içerisinde olan bir Boğa burcuysan, çevrendeki kişilerin verecekleri destek, önemli fırsatlara zemin hazırlayabilir. İlişkisinde problemleri olan bir Boğa burcuysan hem kendine hem de karşı tarafa daha fazla haksızlık etmek istemeyeceksin. Ailenle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Kontrollü davranmaya özen göstermelisin.

14 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgili düzenlemeler içinize sinmemiş olabilir. Yapabileceklerinize dair bir liste çıkararak bir planlama yapabilirsiniz. Ancak bu memnuniyetsizliğin altında yatan asıl nedenin eşyalar mı yoksa içsel huzursuzluğunuz mu olduğunu kesinleştirmelisiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sağlığınıza ve düzen gerektiren konulara daha fazla özen göstermelisiniz. Zaman zaman şanssızlıklar sizi huzursuz edebilir.

14 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan çok anlaşılır olmayabilirsiniz. Kendinizi gizlemek ve siz bir şeyi açık etmeden partnerinizin anlamasını isteyebilirsiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin kişilerden sana güzel mesajlar gelebilir. Sevdiklerinle arandaki iletişimi artırmak genel olarak kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir. Arkadaşlarınla güzel vakit geçirmek enerjini yenileyecek.

14 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugünve sağlık konularında daha aktif olabilirsiniz. Günlük işlerinizi veya rutinlerinizi halletmeye yönelik kesin bir itki hissedebilirsiniz. Ayrıntılara dikkat etmek ve ev işleri ile görevleri yerine getirmek için iyi bir zaman olabilir. Aynı zamanda, romantik ilişkiler, sohbetler, çocuklarla ilişkiler veya yaratıcı projeler ve hobiler için bir destek alabilirsiniz. Başkalarını kolayca etkileyebilir ve daha amaçlı veya anlamlı bağlantılar kurabilirsiniz. Açık iletişim, ilişkilerinizi güvenle kurmanızı inşa eder. Özel bir ilgi, dikkatinizi hoş bir şekilde çekebilir ve ilişkilerinizde güzel bir destek teması oluşturabilir. Yaratıcılığınız belirgin şekilde artabilir ve değişimler yapma konusunda cesur olabilirsiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınız, yaşam alanınız veyailişkilerinizi yeniden gözden geçirmek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Kendinizden daha emin ve sağlam adımlarla ilerlemeniz gerekiyor. İstekleriniz ve yapabiliteniz ile alakalı şüpheye düştükçe kendinizi başarısız hissediyorsunuz. Kendinize güvenin.

14 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

14 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugünhayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularında şanslı olacaksınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle.

14 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu günde,birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz güçlenirken; önünüze çıkan bazı engellerden ders çıkarmanız gerekiyor. Böylece yapacağınız işleri daha kolay bir şekilde aşabileceksiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 49" R
Ay
Balık
06° 20' 04" R
Merkür
Başak
12° 26' 28" R
Venüs
Terazi
22° 20' 25" R
Mars
Yengeç
07° 03' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 46" R
Satürn
Balık
15° 22' 13"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 51"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 36"
Lilith
Terazi
08° 47' 55"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>