Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Umutlusun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, karmaşık duygular içerisine giriyorsunuz. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz takdirde genel olarak sorun yaşanmayacak. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeniz gerekiyor.

Çabalarınızın karşılığını yavaş yavaş almaya başlayacaksınız. İstenmeyen tüm sorunları ortadan kaldırmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz. Amaçlarınıza ulaşmanız zor olmayacak.

Özellikle maddi konularda daha temkinli olmalısınız. Harcamalarınızı mutlaka sınırlamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınıza ve günlük rutinlerinize odaklanın. Sorumluluk ve görev bilincinizin üst düzey olması, bunları ihmal etmenize ve kendinizi düşünmenin bencillik olduğunu düşünmenize neden olabilir. Ekip çalışması, paylaşım halinde olmak, gerektiğinde yardım istemek adına zincirlerinizi kırabilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda derin ve yoğun duygular yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas ve kırılgan olabilirsiniz, bu nedenle karşınızdakilerle iletişimde dikkatli olmanız önem taşıyor. Sabırlı ve sağduyulu bir şekilde olaylara yaklaşarak çözümler bulabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu dinlendirmek ve iç huzuru bulmak da bugün önemli olabilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bölgesel olarak kilo aldığını fark edebilirsin. Özel bir spor hocasıyla çalışmaya karar vereceksin. Henüz işe yeni başlayan bir Boğa burcuysan çalışma arkadaşlarınla hemen kaynaşabilirsin. Bu durum işine olan motivasyonunu da arttıracaktır. Evcil bir hayvanın varsa, sağlığıyla yakından ilgilenebilirsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medya detoksu yapabilirsiniz. Size iyi gelmeyen içeriklerden uzak kalmak, farklı seçeneklere ya da doğaya yönelmek her zaman daha iyi bir fikirdir. Bugünü kendinize ayırın, gitmek istediğiniz yerleri ziyaret edin ve yeniden ama daha sağlıklı düşünmeye çalışın.

12 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirisiniz. Gün içinde sizi zihnen zorlayan koşullar oluşabilir. Fikirlerinizi daha çok kişiye yayma ihtiyacında olabilirsiniz. Konuştuğunuz kişileri iyi seçmenizde fayda var. İşte birlikte çalıştığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal çevrenizle bir arada bulunabilir, hatta bazı konularda ortaklıklar sağlayabilirsiniz. Ayrıca partneriniz tarafından kıskanılabilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinden emin olmak senin için zor olabilir. Alacağın kararlar için on kere düşünmek veya bir şeyi etrafındaki insanlara defalarca kez sormak isteyebilirsin. Bu negatif enerjiyi üstünde tutmamak için kendine dikkat etmen gerekecek.

12 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğalar, bugün zihinsel olarak daha güçlü ve keskin hissedebilirsiniz. Karşınıza çıkan engelleri aşma konusunda güveniniz artabilir. Sabrınız size büyük avantaj sağlayabilir. Gerçekçi düşünme ve beklentilerinizi bilmek sizi tatmin edebilir. Arkadaşlarınızdan destek almak veya onlara destek vermek önemli olabilir. Pratik tavsiyeler ve haberler de bugün sizi olumlu yönde etkileyebilir. İlişkilerinizi geliştirmek konusunda farklılıkları yumuşatmak da önemli bir rol oynayabilir. Yeni planlar yapmak ve bunları uygulamak için harika bir zamandasınız.

12 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayat düzeninizi yeniden kurmak, her şeye sil baştan başlamak istediğiniz günlerde olabilirsiniz. Attığınız adımları temkinli atın. Tuzaklara, yanılgılara açık günlerdesiniz. Yeni kararlar için her şeyi tam olarak ve doğru anladığınızdan emin olun.

12 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, sağlıkla ilgili konularda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu. Tekliflere karşı kayıtsız kalarak önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girdiniz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 38' 19" R
Ay
Koç
10° 36' 57" R
Merkür
Başak
16° 35' 06" R
Venüs
Terazi
25° 06' 07" R
Mars
Yengeç
08° 21' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 03"
Satürn
Balık
15° 12' 04"
Uranüs
Boğa
27° 07' 48"
Neptün
Balık
28° 34' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 14"
Lilith
Terazi
09° 02' 57"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 05:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>