Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Farkındalık Kazanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, birlikteliğiniz olsun ya da olmasın duygularınızı belli etme noktasında biraz kontrollü olmanız gerekiyor. Sakin olabilirseniz, her şey daha iyiye gidebilir.

Üzerinizdeki baskı üst seviyelere çıkabilir. Üstünüz olan kişilerle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmak için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz tutumlu olmalısınız. Karmaşadan uzak durmanız, finansal açıdan sizi rahatlatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aileye zaman ayırmak, yaşam alanlarını güzelleştirmek ve aile bağlarını güçlendirmek isteyebilirsiniz. Etkinlik planları, ortak karar alacağınız konular gündeminizde olabilir. İmkanlarınızı ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak, bilinçli ve sorumlu kararlar vermenizin önemli olduğunu unutmayın.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki, Boğa burcunun bugün için burç yorumu şu şekilde; Bugünve kariyer hayatınızda beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi esnek ve uyumlu bir şekilde davranarak, olumlu değişikliklere ayak uydurabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise, partnerinizle daha fazla zaman geçirmek ihtiyacı duyabilirsiniz. İlişkinizi güçlendirmek için iletişime ve anlayışa önem vermelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmekte ve düzenli hareket etmekte fayda var. Hayırlı günler dilerim.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik işlerini halletmek için pratik fikirler üretebilirsin. Çevrendeki kişilere karşı fazla eleştirel yaklaşabilirsin. Özellikle çalışan bir Boğa burcuysan her şey kusursuz ilerlesin isteyeceksin. Bu durumarkadaşlarınla tatsızlık yaşamana neden olabilir. Banka hesabını kontrol etme ihtiyacı hissedebilirsin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın değerini bilemediğinizi, anlayamadığınızı düşünebilirsiniz. Bunun sadece bir düşünce olduğunu anlamak için bugüne kadar yaptıklarınıza bakmanız yeterlidir. Anlık değişimlerin, olumsuzlukların tüm yaşamınızın sonucu gibi görülmesine müsaade etmediğinizde onların etkisizleştiğini göreceksiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konular için mücadele verebilirsiniz. Yaratıcılığınızı daha pratik işlerde kullanabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumluluklarınız gün içinde değişim gösterebilir. Aşk hayatınız gündeme gelebilir. Gün içinde çatışmalara dikkat edin. Tavrınızı ortaya koyarken sakin kalmaya çalışın.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizden göreceğiniz sevgi sizi epey rahatlatacak. Kendinizi affedilmiş hissetmek beraberinde tazelenme hissini de getirebilir.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve kariyer konularında güzel başarılar seni bekliyor olacak. Kendi isteklerine ve hedeflerine odaklanmak güzel başarıları kapına getirecek. Sevdiğin insanlarla bu konularda kutlama yapabilir ve tebrikleri kabul edebilirsin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün ev ve aile konularınıza odaklanıyorsunuz. Kendinizi ifade etme ve çevrenizdekilerle daha iyi anlaşma fırsatına sahipsiniz. Etrafınızdaki insanlarla daha derin ve anlamlı bağlantılar kurabilir, özel biriyle yeni bir anlayış seviyesine ulaşabilirsiniz. Kendinizi daha takdir edilmiş hissedeceksiniz ve bu da sizi motive edecek. Kişisel çekiciliğinizin yüksek olduğu bu dönemde, arkadaşlarınızla duygusal ve ruhsal olarak daha bağlantılı hissedebilirsiniz. Hoşgörülü ve barışçıl bir yaklaşım benimseyerek ilişkilerinizi daha da güçlendirebilirsiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınız bugün gündemde sevgili boğalar. Çocuklarınız veya aşk hayatınızla alakalı sorumluluk almanız gerekiyor. Para girişiniz olabilir. Kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz, huzur arayışında olacağınız bir gün. Önemli kişilerle görüşmek için de uygun enerjiler var.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi, sanat konuları ön plana çıkabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi denetlemekten vazgeçin ve duygusal konularda esnek olmayı deneyin. Her an tetikte olmak, sinirlerinizi geriyor. İnatçı yapınızı bilenler, bu konuda size farklı yorumlar getirebilir. Kariyerinizle ilgili beklentileriniz var. Fakat engellemelerle karşılaşmanız moralinizi bozmamalı.

11 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 30" R
Ay
Koç
10° 24' 19" R
Merkür
Başak
16° 33' 34" R
Venüs
Terazi
25° 05' 06" R
Mars
Yengeç
08° 20' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 00"
Satürn
Balık
15° 12' 07"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 16"
Lilith
Terazi
09° 02' 52"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>