Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyum üst seviyelere çıkacak. Birlikte vakit geçirmekten keyif alacak ve daha huzurlu hissedeceksiniz. Her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak biraz ön planda olmak isteyeceksiniz ancak bu konuda daha sabırlı olmanız gerektiğini unutmayın.

Harcamalar ve kazanımlar konusunda bilinçli davranacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir akışında kalmayı, hayatı geldiği gibi karşılamayı tercih ediyor olabilirsiniz. Günlük planlar yaptığınız gibi uzun vadeli planlarla da ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Aynı ortamı paylaştığınız kişilerden, bazı kadın figürlerden destek istemekten çekinmeyin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda zorlanabilir ve gereksiz yere endişelenme eğilimi gösterebilirsiniz. Bu durumu fark ederek sakin kalmaya ve mantıklı düşünmeye çalışın. Özellikleilişkilerinde iletişimde dikkatli olmak önemli olabilir. İşlerinizi planlı ve düzenli bir şekilde yaparak günü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boşanma aşamasında olan bir Boğa burcuysan karşı tarafın ailesinin bazı söylemleri sinirini bozabilir. İletişim odaklı biryapıyorsan,seyahatlerin artabilir. Çok uzun zamandır devam eden arkadaşlıklarını sorguladığın bir süreçten geçiyor olabilirsin. Bu sefer hiçbir şeyi alttan almayacaksın. Sosyal medyada ön planda olacağın paylaşımlar yapabilirsin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmak hayatınıza yeni fırsatlar getirebilir. Anlaşma ve görüşmelerin, eğitim vedeneyiminin ön planda olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. İlham veren kadınlar ve girişimcilik hikayeleri motivasyon kaynağı olabilir; bu kişi sizi sosyal ve ticari hayata aktif katılmanıza teşvik edebilirler.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Efor gerektiren konular ve çalışma hayatınızı ilgilendiren işler sizi test edebilir. Sağlık ve düzen konularına daha fazla özen göstermelisiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda oldukça şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Hava almak ve dışarıda olmak isteyip çok kısa süre sonra vazgeçebilirsiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rüyalarına dikkat etmelisin. Rüyalarında göreceğin figürler ve semboller önem taşıyabilir. Bu sembolleri araştırmak ve anlamlarını fark etmek bazı konularda yeni fikirler elde etmene vesile olabilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, duygusal olarak bazı değişimler yaşıyorsunuz. Sevgi ve ilişkilerde daha düşünceli bir dönemdesiniz ve bunları sadece güvende hissettiğinizde paylaşmayı tercih ediyorsunuz. Özellikle ev ve aile konularında hassas bir dönem geçiriyorsunuz. Yaşam alanınızı güzelleştirmek isteyebilirsiniz ancak bazı endişeler ve rekabet baskıları ile karşılaşabilirsiniz. Bu baskılar, sevginizi ve ilişkilerinizi etkileyebilir. Pratik işlerinize ve sorumluluklarınıza odaklanarak huzur bulmaya çalışın. Enerjinizi, savunmasız alanları onarmaya yönlendirmek, duygusal dengeyi sağlamakta yardımcı olabilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Kendinize daha çok güvenmelisiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sizin veya yakınlarınızın sağlık sorunları gündemde olabilir. Yer değişiklikleri, taşınmalar gündemde olabilir. Yeni kararlar alırken her şeyi doğru anladığınızdan emin olun, daha sonra hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Düşünerek hareket etmeniz gereken bir gün.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı konuların güncellik kazanmasıyla, tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken, hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 30" R
Ay
Koç
10° 24' 19" R
Merkür
Başak
16° 33' 34" R
Venüs
Terazi
25° 05' 06" R
Mars
Yengeç
08° 20' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 00"
Satürn
Balık
15° 12' 07"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 16"
Lilith
Terazi
09° 02' 52"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>