Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sevdiklerinizi Mutlu Ediyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınız ve düşünceleriniz farklılık göstermeye başlıyor. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekmekte.

Daha etkin yaklaşımlar ortaya koymak isteyeceksiniz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Esnek düşüncelerinizle dikkat çekebileceğiniz bir süreçtesiniz. Başarı aslında çok da uzağınızda olmayacak.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Tüm olumsuzlukların tamamen geride kalma ihtimali de bulunuyor. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi amaçlarınıza ulaştıracak etkili kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hedeflediklerinizle ilgili sürekli olarak görüşmeler de gerçekleştirme ihtimaliniz var. Sabırlı olduğunuz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalı ve alacak olduğunuz kararları da ona göre almalısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir gün.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, ilişkilerde daha anlayışlı ve duyarlı olma zamanı. Sevdiklerinizle derin ve samimi bağlar kurabilirsiniz. Empati yeteneğiniz sayesinde çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarını anlayabilir, onlara destek olabilirsiniz. Birlikte zaman geçirmek için güzel bir gün.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftalar öncesinden organize ettiğiniz bir planınız ani bir kararlar iptal olabilir. Bu iptalleri ilk başta normal olduğunu düşünseniz de ilerleyen günlerde düşündüğünüz gibi olmadığını anlayacaksınız. Maddi olarak herkesin yardımına koşmanız sizi zarara uğratabilir. Maddi olarak daha doğru planlamalar yapıp ona göre adım atmalısınız. Annenize alacağınız küçük bir hediye onu çok mutlu edecek.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Paranın ve çalışmanın çok üstünde motivasyonlar olabilir. Bunlara sahip çıkmanız kadar başkalarını örnek almaya çalışmanız da bu konuda size motivasyon sağlayabilir. Çözüm bulmak konusundaki becerilerinizi bugün ortaya çıkarabilir, ekonomik açıdan en sağlıklı çözümü hem kendiniz hem de ortaklarınız için bulabilirsiniz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için birden fazla konu öncelik kazanıyor. Evde yapılması gereken işler ve aile ile ilgili konular öne çıkarken, ilişkilerde önemli sorunlar yaşanması söz konusu. Güvenlikle ilgili konularda da sizi test eden durumlar ortaya çıkabilir. Tam olarak yerine oturtamadığınız bu durum endişe yaratabilir. Ancak eldeki kaynakların kullanımı konusunda olumlu girişimler yapmak adına şanslısınız.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal açıdan isteklerinizin karşılandığını düşünüyorsunuz. Kendinizi kısıtlanmış ve daralmış hissedebileceğiniz günler yaşıyorsunuz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün herhangi bir konuda harekete geçmeden önce iyice düşünmekte yarar var. Aceleyle tepki vermekten kaçınmak yararına olabilir çünkü. Olaylar hakkında etraflıca düşünmek sana başkalarının görmediklerini görebilme fırsatı sunabilir.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kişisel ve ev içi uğraşlarınız için hayatınıza taze enerji getiriyor. Bu günü yeniden bağlantı kurmak için bir fırsat olarak kabul edin, ileri atılmadan önce duygularınızı ve konfor seviyenizi kontrol edin. Şimdi aile, ev hayatı veya yaşam koşulları ile yeni bir başlangıç mümkün. Ayrıca bugün, yeni ilgi alanlarına, ifade kanallarına ve farklı duygu veya zevklere bir fırsat yaratabilir. Yaratıcı bir coşku sizinle ve bundan daha fazlası olacak. Özellikle güncelleyebileceğiniz ve yükseltebileceğiniz şeylere odaklanabilirsiniz. Alanınıza ihtiyacınız var ve bağımsızlığınızı koruyorsunuz ancak arkadaş canlısı, motive ve bağlısınız. Diğerleri, benzersiz tarzınız ve bakış açınız için size hayran kalıyor.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde kuracağınız sağlam dostluklarınızın, ileride yararını göreceksiniz. Uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Sistemli, kuralcı yapınız sizi zorluyor. Yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ani gelişen olaylar, beklenmedik durumlar sizi bekliyor olabilir. Çocuk, tatil ve eğlence de gündeminize gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, çok hareketlisiniz. Çevrenizde birçok işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden çok yoruluyorsunuz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 47' 14" R
Ay
Boğa
28° 16' 54" R
Merkür
Başak
22° 33' 50" R
Venüs
Terazi
29° 01' 49" R
Mars
Yengeç
10° 09' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 42"
Satürn
Balık
14° 57' 52"
Uranüs
Boğa
27° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 28' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 00"
Chiron
Koç
22° 12' 22"
Lilith
Terazi
09° 24' 21"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>