Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aşk Kapınızı Aralıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmak istemiyorsanız, duygularınızı net olarak ifade etmeye çalışın. Doğru olduğuna inandığınız adımlar atmanız gerekmekte.

Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermek isteyeceksiniz. Sorunlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız bir hayli yüksek. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket edin. Başarıdan gözünüzü ayırmamanız gerekiyor.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Harcamalarınızı mutlaka dengelemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev vedengenizi toparlamanız gerekebilir. Hem maddi ihtiyaçlar hem de aile içindeki gündemler size bazı kuralları baştan yazdırabilir. Bu konuda öncülük ederek herkesin üzerine düşen sorumluluğu almasını sağlayabilirsiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün finansal konularla ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konulara dikkat etmek ve bütçenizi kontrol altında tutmak önemli olacak. Aynı zamanda ilişkilerinizde şanslı bir zaman dilimindesiniz. İlişkinizi geliştirmek ve yeni bağlar kurmak için fırsatları değerlendirebilirsiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah uyanır uyanmaz sakarlığınız üstünüzde. Mutfakta vakit geçirirken dikkatli olmak sizin yararınıza olacak. Bugün işlerinizi bitirip bir an önce eve gidip dinlenmek istiyorsunuz. Sıcak havalarda çalışmak sizi çok yoruyor. İlişkisi olmayan Boğa burcuysanız, yeni kişiler tanımak için arkadaşlarınızın aracı olmasını isteyebilirsiniz. Sizde artık aşk hayatınızın hareketlenmesini istiyorsunuz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattaki değerlerinize sıkı sıkıya tutunabilirsiniz. Dış görünüşten tutun da fikir yapısına kadar pek çok oturmuş rutinlerinizle ilerlemek sizi her zaman memnun etmeyebilir. Bunun bilincinde olarak ilerlediğinizde kendinizi her dönemin en iyi versiyonuna taşıyabilirsiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde daha duyarlı olmanız gereken bir gündesiniz. Ancak bir yandan da günlük planların ilerlemesi gerekiyor. Eğitsel çalışmaların daha yaratıcı biçimde ele alınması halinde pek çok değişiklik yapılabilir. Kısa yolculukların bazı engellere takılmasına rağmen kararlı biçimde ilerleyebilirsiniz. Zihinsel açıdan sizi zorlayan iletişim temaları bugün ön plana çıkabilir.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda uyumlu olduğunuzu görmek size iyi gelebilir. Etrafınızda sizin kariyer geleceğinizi de planlayıp tasarlayan kişiler açısından açılımlar yapabilirsiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde biraz meşgul olabilirsin. Ancak bu meşguliyet seni rahatsız etmemeli. İleriyi düşünerek hareket etmen gerekebilir sadece. Bir programa uyarak hareket etmek meşguliyetleri yoluna koymana vesile olabilir.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir dönüm noktasına ulaşıyorsunuz. Bu gerileme döneminde, değerli bulduğunuz şeyleri yeniden tanımlıyorsunuz. Özellikle aile ilişkileri, ev hayatı, yaşam koşulları ve kişisel sunumunuz olmak üzere meselelere farklı bir bakış açısıyla bakmanın tam zamanı. Şimdi edindiğiniz iç görülerle, ihtiyaçlarınızı ve değerlerinizi anlamak ve buna göre kararlar almak için iyi bir konumdasınız ancak acele etmeyin! Sevdiğiniz insanlarla yeniden bağ kurmak şimdi özellikle tatmin edici olabilir. Daha önce gizlenmiş veya gözden kaçan bilgileri keşfetmek için harika bir zaman.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, ilginç düşünceler üreteceksiniz. Sizin ortaya çıkardığınız projeleri, çevrenizdekilere kaptırmaya aldırmıyorsunuz. Fakat bu durumbaşarınızın gecikmesine neden oluyor. Daha dikkatli ve tetikte olmalısınız.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; yakın çevrenizle vakit geçirebilir, seyahate çıkabilir veya yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Aşk hayatınız kıpır kıpır, fakat ev ve gayrimenkul konularında dikkatli olun. Gününüz harika geçsin!

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Birçok arkadaşınız, bilginizden ve tecrübelerinizden yararlanmak isteyebilir

14 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 47' 21" R
Ay
Boğa
28° 18' 40" R
Merkür
Başak
22° 34' 04" R
Venüs
Terazi
29° 01' 58" R
Mars
Yengeç
10° 09' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 43"
Satürn
Balık
14° 57' 51"
Uranüs
Boğa
27° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 28' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 00"
Chiron
Koç
22° 12' 22"
Lilith
Terazi
09° 24' 22"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:33

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>