Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kısıtlanmaktan Hoşlanmıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek aksaklıklar gündeme gelebilir. Dengeleri gereğinden fazla zorlamadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamaya odaklanmanız gereken bir gün.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişi veya kişilerle yeni planlama içerisine girebilirsiniz. Kendinize olan güveninizi net olarak ortaya koymalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Mutlaka çabalamanız gerekiyor.

Fırsatları değerlendirme konusunda çok da şanslı olduğunuz söylemez. Bu nedenle, elinizdeki maddi gücü en doğru şekilde kullanmaya çalışmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oklarının yönünün size döndüğü bir gün olabilir. Alacağınız geri dönüşler, maddi sorunlar karşısında ne kadar yorulsanız da üzerinize düşeni yapmak zorundasınız. Bu zorunluluğu size karşı kurulan bir tuzak gibi değerlendirmek yerine önünüze çıkan taşları temizleme fırsatı olarak düşünmelisiniz.

13 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmakta zorlanmayacaksınız. Yoğun enerjiler altındasınız ve bundan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, ona göre adımlar atmanız gerektiğini de unutmayın.

13 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayalinizdeki arabayı almanın artık gün geçtikçe zorlaştığını düşünüyorsunuz. Ailenizden maddi konuda destek isteyebilirsiniz. İlişkisi olan Boğa burcusanız, sevgilinizin hayatınıza müdahale etmesi sizi sinirlendiriyor. Özgürlüğünüz kısıtlanmasından hoşlanmıyorsunuz. İş yerinizden gelecek bir telefon Pazar gününüzün güzel atmosferini dağıtabilir

13 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyduğunuz ya da gördüğünüz bir şeyleri tek taraflı olarak yorumlamamalısınız. Her şeyin ikinci bir yüzü, arka bir sokağı, bilinmeyen bir nedeni olabileceğini düşünerek yaklaştığınızda dostu düşmanı da doğru bir şekilde ayırabilirsiniz. İstediğiniz netliğin ve dürüstlüğün çıkış noktası siz olmalısınız.

13 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizi daha iyi kullanmaya bakın. Yeni haberler ve çevresel değişiklikler kafanızda bazı soru işaretleri yaratıyor olabilir.

13 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda güvenceyi ön planda tutsanız da enerjinizin yükselmesi ile beraber bugünlerde maceraperestliğe de açık olabilirsiniz.

13 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün parasal konulara daha fazla odaklanabilirsin. Ama bunun sebebi bir ihtiyaç veya mecburiyet olmayacak. İleride yapmak istediklerine bir bütçe ayırabilmek için bugünden bazı şeyleri gözden geçirmen gerekebilir sadece.

13 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugünve kariyerle ilgili konular ön planda olabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi ilerletebilir ve hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. İçsel motivasyonunuz yüksek olacak ve enerjinizihayatınızda kullanabileceksiniz. Bugün, stratejik düşünme becerilerinizi sergilemek için de bir fırsat olabilir. Yeni projeler üzerinde çalışabilir veya mevcut olanları daha da geliştirebilirsiniz. İşbirlikleri ve ortaklıklar da size destek sağlayabilir, bu yüzden iletişimi güçlü tutmaya özen gösterin. Aynı zamanda kariyerinizdeki başarıları kutlamak ve kendinizi ödüllendirmek için zaman ayırmanız da önemlidir. Kendinize olan güveninizi artırmak için geçmiş başarılarınızı hatırlayın ve bunlardan ilham alın.

13 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yollar yaparak görüşeceğiniz kişilerden olumlu elektrik alacaksınız. Bugün duygusal sorunlarınızı arka plana atacak ve partnerinizin sorunlarına kısa sürede çözüm bulacaksınız. Bazı kuşkularınızdan sıyrılmalısınız.

13 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

13 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa, yakın çevrenizle bağlantılar kurma ve seyahat planları yapma zamanı. Tatil, eğlence ve çocuklarla vakit geçirme fırsatları gündeminizde olabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler kapıda. Gününüz şahane geçsin!

13 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İstediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde temek istiyorsunuz. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

13 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 52' 07" R
Ay
Boğa
29° 28' 01" R
Merkür
Başak
22° 43' 07" R
Venüs
Terazi
29° 07' 55" R
Mars
Yengeç
10° 12' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 59"
Satürn
Balık
14° 57' 30"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 57"
Chiron
Koç
22° 12' 10"
Lilith
Terazi
09° 24' 55"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>