Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aklınıza Gelen Başınıza Geliyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sakin kalmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başaramadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Daha anlaşılabilir adımlar atmaya çalışın.

Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Karşılık bulacak olmanız, işinize olan ilginizin daha da artmasını sağlayabilir. Genel olarak istediklerinizi elde edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elde etmek istedikleriniz doğrultusunda hareket ederken daha sabırlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Modunuzun düşük olması yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Hissettiklerinizi paylaştığınızda arkadaşlarınızdan bu konuda destek görebilirsiniz. Hayata karışın, o sizi çözecektir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu olarak, sakin ve istikrarlı doğanızın gücünü kullanabilirsiniz. Kendinizi daha güvende ve rahat hissedeceğiniz bir ortam arayabilirsiniz. Zihinsel olarak istikrarlı ve odaklı olabileceğiniz bir gün olabilir, bu da size hedeflerinize daha kolay ulaşma fırsatı verebilir. Finansal konularda da başarılı olabilir ve istediğiniz maddi güveni sağlayabilirsiniz. Ancak, biraz inatçı ve tutucu bir tavır sergileme eğilimi gösterebilirsiniz. İnsanlara karşı daha sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışarak ilişkilerinizi daha uyumlu hale getirebilirsiniz. Ayrıca, bugün fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınıza özen göstermeli ve kendinize zaman ayırmalısınız.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Boğa burcuysanız, partnerinizle planladığınız tatil için hazırlıklara başlama kararı alabilirsiniz. Eksik bir şey kalsın istemiyorsunuz. Bugün düşündüğünüz bir şeyin yaşandığına şahitlik edebilirsiniz. Sezgilerinizin ne kadar kuvvetli olduğunu bir kez daha anlayacaksınız. Akşama doğru baş ağrılarınız artabilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kiminle ve neile meşgulseniz onu hayatınızda tutmak isteyebilirsiniz. Bugün bu isteğinizi açıkça ifade edebilir, bununla da yetinmeyip bir adım atabilirsiniz. Hazırlıklarınızı yapmak ve hayal ettiğinize uygun yaşamak için kendinizi zorlamak yerine süreci iyi takip etmeye, muhataplarınızı iyi anlamaya çalışmalısınız.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Otorite figürleriyle çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne çıkarmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınızya da başarılarınızdan keyif alabilirsiniz. Gün içerisinde mutlaka eğlenmeyi ve orta tempoda egzersiz yapmayı da unutmamalısınız.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha üretken olduğunu görebilirsin. Yeni fikirler üretmekte sıkıntı çekmemen olası. Yeni şeylere girişmek, yeni alışkanlıklar için uğraşmak senin için daha iyi olabilir o yüzden. Zihnini açmaktan çekinmemelisin.

18 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugünlerde daha fazla taviz veriyorsunuz. Birinin arkadaşlığına veya onayına duyulan ihtiyaç ile kendi içinize dönüp kararlarınızı bağımsız olarak verme arzusu arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Bastırılan şüpheler ortaya çıkabilir ve karar vermek çok basit değildir. Olayları aynı açıdan görmemek bazı anlaşmazlıklara neden olabilir bir avantaj olarak bu süreçte kendiniz hakkında daha fazla şey öğrenirsiniz. Odak noktanız pratik uğraşlardan ziyade mutluluğunuz olsa da üretken olmaya güçlü bir ihtiyacınız olabilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun bir çalışma temposuna girdiniz. Yaptığınız işin tüm sorumluluğunu yüklenmeniz, bazı kıskançlıkların ortaya çıkmasına neden oluyor. Aşkta fazla inatçı bir yapınız var. Sevdiğiniz kişi sizi ikna etmekte zorlanıyor.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz ve partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Ticaret, eğitim, seyahatlerde şans sizinle olacak. Gününüz aydın olsun.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konulardaki hassasiyetiniz ilişkinizi zorlaştırıyor. Kimi zaman biraz daha esnek olmanız gerektiğini aslında siz de biliyorsunuz ama, endişeli yapınız bu mantıklı gereksinimi yerine getirmenizde engel yaratıyor. Biraz daha çaba harcamalısınız. İşinizle ilgili fikirlerinizi sessizce hayata geçirmeye çalışmanızda fayda var. Birlikte çalıştığınız ve size zararı dokunan kişilerle aranıza bir mesafe koymak sizin elinizde. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor. Bademciklerinize dikkat!

18 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 54' 49" R
Ay
Boğa
00° 17' 14" R
Merkür
Başak
19° 00' 10" R
Venüs
Terazi
26° 41' 38" R
Mars
Yengeç
09° 05' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 00"
Satürn
Balık
15° 06' 16"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 56"
Plüton
Oğlak
29° 45' 06"
Chiron
Koç
22° 17' 05"
Lilith
Terazi
09° 11' 37"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>