Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Temkinlisin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Daha olgun yaklaşımlar ortaya koyuyorsunuz. Sıradan gibi görünen birlikteliğinizi biraz daha hareketli yaşama arzunuz var. Mükemmel ilişki isteğinizin yoğunluk gösterebileceği bir gün. Birlikteliğiniz yoksa, gün içerisinde heyecan verici yeni adımlar da atılabilir. Her açıdan hareketli bir güne giriyorsunuz.

Sizi rahatsız edebilecek bir takım sözler işitebilirsiniz. Kendinizi sorunlardan uzaklaştırmanız gereken bir gün. Hoşunuza gitmeyen sözler işittiğinizde kulak arkası etmeniz biraz daha işinize gelebilir. Yeni adımlar atma konusunda kendinizi rahat hissetmiyor olabilirsiniz ancak tüm bunların değişim göstermesi için biraz daha beklemede kalmalısınız.

Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda kendinizi biraz daha rahat ve güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Elinizde olmayan nedenleri gözünüzde çok fazla büyütmemeniz gereken bir gün. Kuşku duyduğunuz her ne varsa, biraz olsun üzerine gitmeniz gerekebilir. Aksi halde kendinizi sıkıntıya sokabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler gündeminizde olabilir. Anlamak ve paylaşmak sizin için zorlaştığında konuyu kapatmak ve farklı odaklara geçmek en mantıklı seçenektir. Bugün kendinizi ve karşınızdaki kişileri incitebileceğiniz konuşmaların önüne geçin; neye adım atarsanız yol ona çıkar.

18 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde kararlı ve istikrarlı olmalısınız. Kendinize olan güveniniz sayesinde hedeflerinize ulaşabilirsiniz. İş yerinde dikkatli olmanızda fayda var, ani tepkilerden kaçının. Ayrıca sağlığınıza da özen göstermelisiniz, düzenli egzersiz ve dengeli beslenme size iyi gelecektir. Özel hayatınızda ise sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski kıyafetlerinin denerken kilo aldığını fark ediyorsun. Diyet ve sporu hayatına yeniden entegre ederek eski formuna geri dönmek isteyeceksin. Hızlı hareket etmen bazı hataları beraberinde getirebilir. Bir işe başlamadan önce sakin kafayla düşünmen senin yararına olacak.

18 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle, yaşam tarzınızla ilgili değişiklikler planlayabilirsiniz. Ancak başka ekonomik önceliklerinizin olması bu durumu sekteye uğratabilir. Konforun ve sorumlulukların sıralaması bazen değişebilir; bunu kabul ettiğinizde hayatınızda neyi ne zaman yapacağınıza dair daha yerinde kararlar alabilirsiniz.  

18 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri daha hareketli olabilir. İşlerinizi erken saatlerde toparlamanız daha iyi olabilir. Bugün ikili ilişkilerinizde çatışma içinde olabilirsiniz. Kendinizi karşı tarafa ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili konularda uyum için çaba sarfetmek gerek. Gün içinde sizi uğraştıran olaylar gündeme gelebilir.

18 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hayatın koşturmacasına yetemediğinizi hissedeceğiniz bir günde olabilirsiniz. Bugün zincirlerinizi kıracağınız en uygun gün.

18 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir maceraya atılmak isteyebilirsin. Gözünde bazı şeyleri büyütmek yerine "nasıl bir adım atabilirim" diye düşüneceksin. Karşına çıkan konulara daha yapıcı yaklaşarak güzel çözümler üretebileceksin.

18 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün arkadaşlık arzusunu ortaya çıkarıyor. Birisiyle havayı temizlemek şimdi iyi duygulara yol açabilir veya bir konuyu sözlü olarak dile getirmek yeni bir bakış açısı getirebilir. Başkalarıyla yapacağınız görüşmeler oldukça düşünceli olma eğilimindedir. Kendinizi dost canlısı bir ruh hali içinde bulabilirsiniz ve sözlerinizle başkalarına ilham verebilirsiniz. Bu, arkadaşlık, öğrenme veya iletişim projeleriyle ilgili bir konuyu sonuçlandırmanın zamanı olabilir. Aynı zamanda bir arkadaşınızla iletişimde kalmaya kararlı olmak için de yararlı bir gün. Sıcak bir fikir alışverişi iyi duygulara yol açabilir ve bu, bir şeyleri tartışmak, düşünmek ve analiz etmek için iyi bir zamandır.

18 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçireceğiniz bir gün sevgili boğalar. Sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Yeni anlaşmalar, önemli görüşmeler için uygun bir gün. Planlarınızı hayata geçirebilir, gelecek planları yapabilirsiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ilişkileriniz ve ortaklık konularında anlaşma ve uzlaşma sağlayabilirsiniz. Ayrıca seyahat edebilir ve yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

18 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal yapınızı zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Üstün yetenekli kişilerle birlikte çalışmaktan hoşlandığınız gerçek. Fakat bu tarz kişilerin orijinal düşüncelerine de saygı göstermelisiniz. Sizin alışkanlıklarınıza bağlı oluşunuz, onlara ters gelebilir. Özgürlüğünüzün sınırlarını esneterek işlerinizi yönlendirmelisiniz

18 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 32" R
Ay
Koç
26° 07' 53" R
Merkür
Başak
18° 29' 15" R
Venüs
Terazi
26° 21' 19" R
Mars
Yengeç
08° 55' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 58"
Satürn
Balık
15° 07' 30"
Uranüs
Boğa
27° 06' 53"
Neptün
Balık
28° 32' 23"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 45"
Lilith
Terazi
09° 09' 47"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>