Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sosyal Çevrene Karşı Beklentilerin Olabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bu kesinlikle diğerlerinden daha eğlenceli bir gün olacak. O halde neden surat asıyorsunuz? Mutluluk sizi rahatsız ediyor olabilir mi? Oysaki burcunuzun hayat amacı eğlenceli ve macera dolu olmak. Ancak, bu sadece bir amaç, "kesin" bir durum değil. Buna rağmen, günün neşeli havasıyla ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Stres, gerginlik ve fazla çalışma bugün biraz rahatsız hissetmenize neden olabilir. Bir yerlere kaçmaya karar verebilirsiniz - ve bu tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Bunu yapamazsanız, yalnız gideceğiniz etkinliklere konsantre olmaya çalışın, çünkü başkalarıyla birlikte olmak şu anda iyi bir fikir olmayabilir. Sabrınız oldukça zayıf olabilir. Akşam: Dışarı çıkın ve eğlenin. Buna ihtiyacınız var!

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Enerjin ve cesaretin, birkaç günlük durgunluğun ardından kendine geliyor. Gün boyu kendini iyi hissedeceksin. Ayrıca ikna kabiliyetin de kuvvetli olacak. Hislerin konusunda da bir enerji patlaması yaşayabilir; bu enerjinin seni çeşitli dönüşümlere götürdüğünü görebilirsin. Ne yaparsan yap, tutkuyla yap. Bırak yürekli yapın parlasın!Bugün arkadaşlarınızla birtakım ilginç sohbetler yapabilirsiniz. Kişisel deneyimlerinizi paylaşabilir ve diğer kişinin de sizinle paylaşacak benzer bir hikayesi olduğunu görebilirsiniz. Deneyimlerinizi karşılaştırarak birbirinizle çok fazla ortak noktanız olduğunu öğrenebilirsiniz. Kim bilir belki de birbirinize kişisel bir ikilemi aşmak için yardım eder ve biraz duygusal destek vermek istersiniz. Bugün onunla iletişime geçin ve aklınızda ne varsa samimiyetle paylaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eleştiri kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Bu çoğumuz için çok kolay değildir, ancak durum gerçekten bakış açınıza bağlı. Söyleneni kişisel bir saldırı olarak görmek yerine değerlendirmeye çalışın. Kendinize karşı dürüst olun. Dile getirilen şey size bir şeyler öğretebilecek, gelişiminize katkıda bulunacak nitelikteyse, bunun bir fırsat olarak kabul edin. Gereksiz ise de unutun ve yolunuza devam edin.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

00:56'dan itibaren Ay, Aslan burcuna geçiyor. Sabah itibariyle meydana gelen Ay-Uranüs sert görünümü nedeniyle evinizin içinde beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Evden çıkarken her şeyi kapattığınızdan emin olun. Akşam olduğunda bu sefer Ay'ın Merkür ile yaptığı açıdan dolayı aile içerisinde gergin olabilirsiniz. Sizden saklanan şeyleri duyduğunuzda kırılabilirsiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarından arınıp, geçmişe önem vermeme konusunda gayret içindesin. İçinde bulunduğun durumu tutarlılıkla sürdürmeye devam edersen senin için olumlu sonuçlar ortaya çıkacak. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, ortağınla fikir ayrılığına düşebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Özgürlük duygusunu daha fazla hissettiğin bu havada, uzun süredir gitmek istediğin bir mekânda, arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Çevrenle olan ilişkilerinde ve iletişiminde artış olabilir. Bu durum, sosyal yönünü tatmin ederek sana büyük keyif verebilir. Bugün aynı zamanda bir yakınından sana olan borcu ya da sözü yerine getirmesini isteyebilirsin.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin bugün size karşı bazı davranışlarını mesafeli bulabilirsiniz. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir işin bugün tamamlanması sizlere oldukça iyi gelecektir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Evdeki işleri toparlamak isteyebilirsiniz. Sabahtan başlayan iyimser tavrınız evdeki herkesi mutlu edecektir. Güven aradığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili kısmetlerle karşılaşacağınız zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız konularda abartılı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal alanlarda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Dostlarınız ve sevdikleriniz sizinle vakit geçirmekten ne kadar keyif aldıklarını size gösterebilirler.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konuşmaktan, sohbet etmekten keyif duyacağınız bir gün olabilir. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı kelimelere dökmekte zorlanmayabilirsiniz. Kardeşlerinizden, komşularınızdan alacağınız haberlere sevinebilirsiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaptığınız günlük işlerde yaşadığınız bir sorunu çözmek için yeni bir yol keşfedeceksiniz ya da önünüze büyük bir fırsat çıkacak. Bu sorunları çözmek konusunda etrafınızdaki erkekler bugün kadınlardan daha çok yardımcı olacak.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başının neşesi ve dinginliğini, sevdiğiniz bir atölye çalışmasına katılarak taçlandırabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı mükemmel bir şekilde ortaya koyarsınız.Toprak işleriyle uğraşmak, dengeli beslenmenin püf noktalarını araştırmak, kitap yazmaya başlamak, çocuklara yönelik faaliyetlere katılmak, pastacılık kursuna gitmek günün temaları arasına girer.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle, aile büyüklerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Sabah erken saatlerde aniden oluşan durumları yönetmeye hazır olun.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ufacık bir olay sinirlerinizi tamamen kaldırıp, mis gibi günü bir anda baltalayabilir. O yüzden bugün mümkün mertebe dış etkenlere karşı kendinizi korumaya alın. İçinize dönmek için çok güzel bir gün olabilirdi eğer bugün Pazartesi olmasaydı. İşleriniz bitince, sadece kendiniz için bir şey yapın.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün geçmişten kaynaklanan konularla ya da daha önce yapmış olduğun işlerin sonuçlarını değerlendirmekle uğraşabilirsin. Çevrendeki insanların ne düşündüklerini çok fazla kafaya takmadan hareket etmeli, takip etmek istediğin yolların seçimi için öncelikle kendine karşı dürüst olmalı, kararlarını gözden geçirmelisin.

18 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 45" R
Ay
Boğa
10° 53' 11" R
Merkür
Başak
20° 19' 53" R
Venüs
Terazi
27° 33' 58" R
Mars
Yengeç
09° 29' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 35"
Satürn
Balık
15° 03' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 20"
Lilith
Terazi
09° 16' 23"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>