Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sevdiklerinizi Düşünüyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı daha güçlü ifade edebilme şansınız var. Şartlara uygun adımlar attığınız sürece pek sıkıntı yaşanmayacak olması da önemli. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Mesleki olarak kendinizi daha iyi ifade etme şansınız var. Sorunların son bulması için biraz daha zamana ihtiyaç duyacaksınız. Kontrolü elinizde bulundurmaya devam edin.

Maddi anlamda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. İstediklerinize hemen ulaşmak istiyorsunuz ancak bunun şu an için pek mümkün olmayacağını da bilmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Odaklan odaklan odaklan… Vizyonunla ve misyonunla hareket etmeye başlayabilirsin artık. Sen bir lidersin, unutma bunu. Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs olması sebebiyle, sen her zaman doğuştan bir lider sayılırsın. Ayrıca Venüs her daim sana şans getirir, sen yeter ki hisset. Yaratıcı birinden tavsiyeler alabilirsin. İyi yapılmış birvar seni motive eden. Neşe, mutluluk ve minnet ile aydınlanmaya giden yolda sen bir numarasın merak etme.

19 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi konulara odaklanman gerekebilir. Finansal durumunu gözden geçirip bütçeni düzenlemek için iyi bir zaman olabilir. Ayrıca, hedeflerine ulaşmak için planlar yapmak da faydalı olacaktır. İlişkilerinde sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışmalısın. Partnerinle iletişim kurarken duygularını açıkça ifade etmek önemlidir. Ayrıca sağlığına da dikkat etmelisin, biraz egzersiz yapmak enerjinin artmasına yardımcı olabilir. Bugün sakin ve dengeli bir tavır sergilemeye özen göstermelisin.

19 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysanızyerinizdeki yoğunluğunuzun günden güne artması canınızı sıkacak. Daha rahat bir alanda çalışmak istediğinize kanaat getireceksiniz. Yakın arkadaşınızın doğum günü yaklaşıyor. Şimdiden onu mutlu edecek şeyler düşünmeye başlayabilirsiniz. Sevdiklerinizi mutlu etmek size iyi hissettiriyor.

19 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız işlerin ödemelerini alabilirsiniz. Kendinizi bu şekilde mutlu ettiğiniz için ekonomik bir getiriniz olmadığında modunuz düşebilir. Bu algıyı değiştirin. Kazanmak kadar kazanabileceğiniz şeylerin farkında olduğunuzu ve bunları yapabildiğinizi düşünüp şükredin.

19 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten yana destekler konularında yeni gelişmeler olabilir. Üstünde çalıştığınız bazı projelerinize dair önemli haberler alabilirsiniz. Bugün mesleki organizasyonlara veya davetlere mutlaka katılmaya bakın. Önemli kişilerle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Dahası fikirlerinizle bu kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler beraberinde yeniye umutla bakmak için fırsat getirebilir. Çözümsüz sandığınız bazı konuların çözümlerini oldukça kolaylıkla bulabilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında tam olarak anlamlandıramadığın meseleler varsa bugün bunlara odaklanabilirsin. Seni memnun etmeyen her şeyi bir düzene sokmak için bir fırsat bulabilirsin bugün. İçini rahat ettirecek kararlar almak ve yeniliğe odaklanmak sana iyi gelecek.

19 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün okuyup duyduğunuz bazı şeyler gelecekteki projeler için faydalı olabilir. Aynı zamanda bu, geçmiş deneyimlerden faydalanma ve onlardan yeni bir şeyler yaratma zamanıdır. Gün, mutluluğunuzu başkalarıyla paylaşmanız, çatışmaları ve sorunları çözmeniz için harika bir enerji sunar. İletişim şu anda kaderi belirliyor; bu nedenle sevdiklerinizle iletişim halinde olduğunuzdan emin olun. Küçük sorunların üstesinden gelmeniz ve bunların sizi aşağı çekmesine izin vermemeniz gerekir. Gün, ilerleyen saatlerde istediğiniz hemen hemen her şeyi başarabileceğiniz ve heyecan duyduğunuz yeni fikirlere kavuşacağınız hissine ilham veriyor.

19 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda hayallerinizi mantıklı bir şekilde irdelemeniz gerektiğini siz de biliyorsunuz. Bugün aşırıya kaçan kıskançlık duygularınızı bastırmayı beceremiyorsunuz. Sahiplenme duygunuz hatalara neden olabiliyorsunuz.

19 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

19 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Partner veya ortağınızla sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz aydın olsun.

19 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğalar, yakın zamanda çevrenize bir şeyleri kanıtlama şansınız olabilir. Etrafınızdakilerin bilmediği, sizin de sergilemediğiniz bir yeteneğinizi ortaya koyacaksınız. Cesur olun ve ışığınızın göz kamaştırmasına izin verin.

19 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 55' 38" R
Ay
Boğa
00° 29' 40" R
Merkür
Başak
19° 01' 43" R
Venüs
Terazi
26° 42' 39" R
Mars
Yengeç
09° 05' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 03"
Satürn
Balık
15° 06' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 37"
Neptün
Balık
28° 31' 54"
Plüton
Oğlak
29° 45' 05"
Chiron
Koç
22° 17' 03"
Lilith
Terazi
09° 11' 43"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>