Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Özelini paylaşmamanda fayda var! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Yavaşlayın ve özellikle aşk hayatınızı ilgilendiren meseleleler söz konusu olduğunda bugün daha ketum, hassas ve uygun bir yaklaşım benimseyin. Kapıları sonuna kadar açmaya istekli olduğunuz sürece sizi bekleyen daha fazla duygusallık olduğunu göreceksiniz. Arzu ettiğiniz şeyin peşinden gidin, ancak yaklaşımınızın hassas ve disiplinli olduğundan emin olun.

Bugün bir bardak çay ve popüler bir bestseller kitap ile birlikte yatakta yatma eğiliminde olabilirsiniz. Kim gününü bu şekilde geçirmek istemez ki? Ne yazık ki, bu olmayacak. Gezegenler neredeyse üzerinden battaniyeyi atıyor ve sizi yataktan çıkmaya zorluyorlar. Yapılacak işler var! Daha da önemlisi, şu anda birlikte olmanız gereken insanlar var. O çaydanlığın altını kapatın ve kaldığınız yer için kitaba bir ayraç yerleştirin - ikisi de bir gün daha bekleyebilir.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Enerji seviyen oldukça yüksek - neredeyse 20 mil koşacak gibi hissediyorsun! Gerçekten de bulunduğun şehirden bir sürelik ayrılmanın peşindesin. Egzersiz ya da herhangi bir spor dalı sana çekici gelebilir. Ayrıca bu enerjinin bir kısmını yaratıcı işlere dökebilirsin. Aşırı kaçmamaya dikkat et. Bu enerjiye rağmen yine de yorulma olasılığın var.Gün, biraz zulmedici geçebilir. Evini ve yuvanı ilgilendirecek can sıkıcı şeylerle karşılaşabilirsin. Acaba geçtiğimiz birkaç yıl içinde ev bütçene pek dikkat etmedin mi? Belki de önemli bir işi uzun süredir erteliyorsundur. Bugün evin başına yıkılmayacak olsa da (gerçek anlamda), artık yapılması gereken bakım-onarım işlerine girişmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kulaklıklarını tak ve biraz yürü, özellikle kendini biraz yalnız hissediyorsan. Müzik senin gibi insanlar için biriyle konuşmak kadar etkili oluyor. Bu yüzden benliğinin derinlerdeki kısmıyla iletişim kurman için gerekeni bir cadde sana sağlıyor. Duygusal yaradılışın başka hiçbir şeyde kendini ritmlerde tellerin tınısında rahat ve umutlu hissettiği kadar hissedemez. Favori şarkılarını çıkar ve dinle, kendi kendine şarkı söyle ya da dans et, günün tadını çıkar!

19 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün büyük kısmında sizlerin burcunda ilerliyor. Gün içinde Ay'ın kurduğu olumlu kontaklar nedeniyle çok güzel gelişmeler her konuda sizleri bekliyor olacak. Özellikle akademik hayatınızda kendinizi kanıtlayacağınız bir gün olabilir. Saat 16:56-23:57 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. Mars ve Plüton arasındaki uyumlu açıyla bu akşam aşk hayatınızda tutkulu zamanlar geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle mutlu bir dönemde olacaksınız. Saat 23:57'de Ay, İkizler burcuna geçiyor.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özelini paylaşmamanda fayda var! Bir yakınından alacağın sağlık haberi telaşa kapılmana sebep olsa da akşam saatlerinde moralini yükseltecek telefon konuşmaları yapabilirsin. Başarılarını göstermek için mükemmel bir gün olabilir. Gün içerisinde tanışacağın kişilerle özelini hemen paylaşmamanda fayda var. Eğer alım satım yapmak istiyorsan araştırmalarını çok iyi bir şekilde yapmalısın.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızı iyileştirebileceğiniz fırsatları ve görüşmeleri değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Şansınız karşısında şaşırmayın, siz onu bugüne omuzlarınızda taşıyarak getirdiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar içinde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kesin kararlar vermekten kaçınmalısınız. Deneysel tutumlar içinde olabilirsiniz. Beslenmenize özen göstermenizde fayda var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler için zaman harcamak size iyi gelebilir. Ufak tefek işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar olabilir.

19 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi özel hissettiğiniz kişilerle vakit geçirmek size iyi gelecek ve Dünya deneyiminizi daha keyifli hale getirecek. Kendinizi sevgi dolu hissedebilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda bazı engeller ortadan kalkabilir, yolculuk planlarını daha rahat yapabilirsiniz, beklediğiniz haber veya gelişmeleri alabilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi bir arkadaş olmanın tanımı her zaman ilişkideki diğer kişiyi iyi hissettirmez. Bazen gerçekler kendilerini iyi hissetmelerini sağlamaz ve eğer duygularını incitmekten korktuğunuz için gerçekleri onlardan saklarsanız, iyi bir arkadaş olamazsınız.

19 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın gelecekle ilgili planlarınızı somutlaştıracağınız ciddi kararlar almaya hazırsınız.Fikirlerinizi, görüşlerine öne verdiğiniz gerçek dostlarla paylaşmak size güven verir. Hobi ve eğlence hayatınızda yeni kişilerle tanışabilir, yaratıcı fikirlerden yararlanabilirsiniz. Çocuğunuzla renkli bir gün geçirmek fırsatını kaçırmayın.

19 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızı yönetmekte başarılısınız. Bir şekilde herkesi idare ediyorsunuz. Özellikleyerinizdeki dengeleri sağlamakta ustalaştınız. Kariyeriniz konusunda emin olmadığınız konular var. Bazen çok fazla ütopik istekleriniz olabiliyor. Eğer bu kadar hayal kuruyorsanız hayalleriniz için adım da atmalısınız.

19 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; ilişkilerde ve ortaklıklarda uzun süredir cesaret edemediğin konularda girişimlerde bulunabilirsin. Duygu ve düşüncelerin arasındaki uyum yeteneklerini sergileme olanağı da verecek, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olurken sevdiklerinden destek görebilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 40" R
Ay
Boğa
12° 37' 11" R
Merkür
Başak
20° 33' 02" R
Venüs
Terazi
27° 42' 36" R
Mars
Yengeç
09° 33' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 60"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 03"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>