Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Planlısın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Duygusal olarak her şey yoluna girmeye başlıyor. Detaylar üzerinde gereğinden fazla zaman harcama ihtimaliniz var ancak bunların size sorun yaratmayacak boyutta olacağını da bilmelisiniz. Birlikteliğiniz yoksa, gün içerisinde iki farklı duyguyla hareket edebilirsiniz. Biraz dikkatli olmanız gerekmekte.

Üstünüz olan kişilerle ortak noktada buluşmayı başarabilecek ve daha mantıklı adımlar atabileceksiniz. Yarar sağlayabileceğiniz gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün. Var olan sorunların ve sıkıntıların da üstesinden gelme şansınız var. Her şey daha da iyiye gitmeye başlıyor.

Söz konusu maddi durumunuz olduğunda bakış açınız iyiden iyiye değişim gösterebilir. Kontrol duygunuzun yoğunluk gösterecek olması, daha ekonomik ve daha tutumlu olmanızı sağlayabilir. Çalışmalarınızdan elde edecek olduğunuz gelir sayesinde kendinizi rahatlığa kavuşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konuların sizin için önemli bir noktada olduğu bir gün olabilir. Kırılgan ve yorgun hissedebilirsiniz. Size şanslı hissettiren, düşünme ve aydınlanma fırsatı veren insanlara ulaşmak isteyebilirsiniz. Dostane ya da profesyonel görüşmeler, günü daha esnek geçirmenize yardımcı olacaktır.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal durumlarla ilgili hassasiyetleriniz artabilir. Sevdiklerinizle ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya gayret etmelisiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi sağlamak için bugün kendinize özel zamanlar ayırabilirsiniz. Sağlığınızı korumak için beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Bugün dengeli hareket etmeli ve içsel huzurunuzu ön planda tutmalısınız.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Erkenden uyanıp yarım kalan işlerini tamamlama niyetindesin. İyi bir planlama yaparak tüm işlerini yoluna koyuyorsun. Aile büyüklerinde kronik hastalıklar olan Boğa burcuysan, doktor birtakım önemler almanız adına size yol gösterebilir. Aile büyüklerinle daha yakından ilgilenmek isteyebilirsin.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Yaşadıklarınızı kabullenmekle boyun eğmek arasındaki ince çizgiyi gördüğünüzde bu kararlar zorunlu hale gelebilir. Zamanı geçen konular arasına sıkışıp kalmamak için kendinizi, düşünceleri ertelemeyin.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. Sizi yoran koşullar olabilir. Ortaklaşa konularda karmaşa yüzünden karar almak uygun olmayabilir. Banka işlerinizi toparlamaya bakın. Borç alacak işleri de gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak üzeresiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilinçli ve istekli yaptığınız bazı kıskandırma planları beklediğiniz gibi gelişmeyebilir. Aşk konularında olgun ve verimli düşünebilmelisiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizin hayatınıza yön verdiği bir gün olabilir. Kendinize neyi yaşamak istiyorsanız onu çekmeniz kadar sizin de kendinizi buna doğru itmeniz gerektiğini unutmayın. Nereden başlayacağınızı bilemediğiniz noktalarda sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilerden destekler alabilirsiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sizi daha dışa dönük biri haline getiriyor. Biraz daha fazlasına ulaşma eğilimindesiniz ve bunu yaptıkça yeni ilhamlar kazanıyorsunuz. Günlük işlerinizden, arkadaşlarınızla bağlantı kurmaktan, yeni ilgi alanlar keşfetmekten veya yeni şeyler öğrenmekten daha fazla keyif alacaksınız. Bugün, yakın ilişkilerde önceden var olan sorunlar yüzeye çıkabilir ve planlarınızı etkileyebilir. Eğer insanlar sınırlarını aşarsa hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Şu anda karşılaşılan engeller muhtemelen değerli iyileştirmelere yol açabilir. Gün ilerledikçe, fazla düşünmeyi daha kolay bir şekilde bir kenara bırakır ve üretken olma arzunuzla bağlantı kurarsınız.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık problemlerinizle alakalı bugün yeniliklere açık olmalısınız. Karşınıza iyileştirici fırsatlar çıkabilir. Önyargılı olmayın. Sabit fikirliliğinizin artık çok da işe yaramadığını görüyorsunuz. En azında araştırmakta yarar var.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ilişkileriniz ve ortaklık konularında anlaşma ve uzlaşma sağlayabilirsiniz. Ani sürprizler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal davranmamaya çalışmalısınız. Özellikleyaşamınızda yenilikler gerekebilir. Fakat sizin bu olaylara tepkili davranmaktan çok, ılımlı yaklaşmalı ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerinde durmalısınız. Güçlü pozisyonlara gelmeniz için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sadece sabırlı olmalı ve fikir değiştirmemelisiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>