Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendine Zaman Ayırmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranda yaşanan gerginlikleri sonlandırmak için karşına bir şans çıkabilir. Aranızdaki iletişimi daha iyi bir hale getirmek isteyebilir ve bunun için bir adım atabilirsin bugün.

Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir. Arkadaşınızla birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor.

Bugün önemli maddi sorumlulukları yerine getirmen gerekecek. Bu sorumlulukları aradan çıkarmak, parasal konularda daha rahat etmeni sağlayabilir. Maddi konularda daha rahat hareket edebileceksin bugün.

Yeni bir egzersiz programı ve diyet sana daha iyi gelebilir. Günlük yaşamında değişime gitmen ve farklı şeyler denemen sağlığına daha güzel etkiler katabilir. Vücuduna iyi gelmeyen egzersiz ve yemekleri kesmek için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni gelişmeler seni gafil avlayabilir. Etrafında olan bitenle ilgilenmek seni biraz yorabilir. Ancak yaşanan gelişmelere ayak uydurmak için kendine biraz zaman tanımak, daha güzel sonuçlar almanı sağlayacak.

2 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün güne duygusal olarak bunaltıcı bir şekilde başlayabilirsiniz. Bu durum tüm günün enerjisine yansıyacak. Evinizle alakalı olarak bazı durumları yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle ev bütçesiyle alakalı olarak bazı durumları yeniden hesaplamalısınız.

2 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde kendini ve hayatını sık sık sorgularken bulacaksın. Öyle ki bambaşka bir seçenek mümkün mü soruları dalgın bir ruh haline büründürebilir. Yoğun tempolu bir dönemden geçiyor olabilirsin, bu yüzden biraz dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaç duyabilir, kendine zaman ayırmak ve içsel dengeni sağlamak isteyebilirsin. Kendi ihtiyaçlarını gözetmek ve stresi azaltmak için hobi veya meditasyon gibi aktivitelere yönelebilirsin.

2 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile meclisinde konuşulan konularda sizin fikirleriniz önemli olabilir. Fikirlerinizle sorunları çözüp durumu daha iyiye getirebilirsiniz. Ancak burada ne yaptığınız kadar nasıl yaptığınız da büyük önem taşıyor, tutumlarınızı kontrol altına alın.

2 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Değişen koşullar sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlara ani tepkiler vermeyin. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülmeler olabilir. Olayları daha iyi kavramanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizdeki değişken koşullar sizi zorlayabilir.

2 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda problemler yaşayabilir ve kaynak arayışına girebilirsiniz. Maddi süreçlerinizi yönetmekle alakalı kararları ilerleyen günlere saklamaya çalışın.

2 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini enerjik hissedebilirsin genel olarak. Karşılaşacağın zorluklarla baş edebilmek için gereken gücü kendi içinde bulabilir, daha rahat edebilirsin. Yeni meydan okumalardan kaçınmamak senin için çok daha iyi olacak. Mücadeleci olup yola devam etmek sana iyi gelecek.

2 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi güveninizi artırmaya yardımcı olan veya potansiyelinize ulaşmanız için sizi cesaretlendiren insanlarla tanışmak için sizi harika bir konuma getiriyor. Başarılı girişimler olabilir. Bugün aynı zamanda aşk için de harika bir gün ve insanlar size karşı her zamankinden daha düşünceli. Bağımsızlığınız ve bazı diğer yönleriniz, insanlar için çekiciliğinizi artırıyor olabilir. İstendiğiniz veya desteklendiğiniz konusunda size iyi bir fikir veren dostça fikir alışverişleri olabilir. Bazı olumlu eleştiriler veya sevecen diyaloglar şimdi güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Bundan güç alarak çok daha ileriye gitmek oldukça kolay olacak.

2 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Enerjinizi kişisel isteklerinizle mükemmel birleştiriyor ve güçlü iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Planlarınızı yaparken uzun vadeli düşünmelisiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlar karşı dürüst olmalısın. Bir şeyleri abartarak aktarma ya da saklama gibi eğilimlerin olabilir. Kimseye zarar verme gibi bir hedefin yok. Ama egonun biraz şişirilmeye ihtiyacı var. Kendini yapmadığın şeyleri yapmış ve başarılara adım atmış gibi anlatırken bulabilirsin. Gerçekleri kendi yorumlarınla süsleme. Zaten sen birçok harika şey başardın ve başarıyorsun; insanlara bunları anlat.Maddi durumum nasıl olacak?

2 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, kendine yeni yeni geliyorsun. Yeni ortaklıklar veya kontratlar var ve ilerlemeye devam etmelisin. Zamanını iyi değerlendirmen gerektiğini unutma, çünkü zaman para ile satın alınamaz.

2 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüğüne karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz kişilerin farklı fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

2 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 25" R
Ay
İkizler
13° 22' 06" R
Merkür
Başak
24° 33' 42" R
Venüs
Akrep
00° 20' 31" R
Mars
Yengeç
10° 45' 09" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 10"
Satürn
Balık
14° 53' 11"
Uranüs
Boğa
27° 03' 40"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 41"
Lilith
Terazi
09° 31' 31"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>