Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dinlenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Anlaşılabilir adımlar atmanızın her açıdan daha önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmamalısınız. Koşullara uygun hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelme şansınız da var. Sorunları ve sıkıntıları geride bırakmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Harekete geçmek için uygun zamanı beklemeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların düşünceleri ve davranışları sizin de bazı fikirlerinizi netleştirebilir. Bugün bir karar verme noktasında değilseniz hislerinizi aceleye getirmemelisiniz. Kariyerinizle ilgili görüşmeler, ortaklıklar gündeminizde yer bulabilir.

2 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konulara odaklanman gereken bir gün olabilir. Gelir ve harcamalarını gözden geçirirken, bütçenin dengesini sağlamak için adımlar atmaya odaklanabilirsin. Ayrıcahayatında da başarı elde etmek için kararlılıkla çalışmaya devam etmelisin. Önemli projeler üzerinde çalışmak için iyi bir gün olabilir. Psikolojik olarak da enerjik ve güçlü hissedebilirsin. Kendine zaman ayırmak ve stresi azaltmak için egzersiz, meditasyon veya hobilerinle ilgilenmek yararlı olabilir. Sevdiklerinle zaman geçirmek ve keyifli aktiviteler yapmak da ruh halini iyileştirebilir. Aşk hayatında ise romantik bir gün geçirebilirsin. Eğer ilişkin varsa, partnerinle samimi anlar yaşayabilirsin. Eğer bekar bir Boğa isen, karşılaşacağın yeni kişilerle ilginç bağlantılar kurabilirsin. İyi bir gün geçirman dileğiyle!

2 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir haftanın sonunda kendini çok yorgun hissediyorsun. Arkadaşlarının davetlerini nazik bir dille iptal etmek isteyebilirsin. Evindeki dağınıklık seni rahatsız etmeye başlıyor. Bugün evini dip köşe temizlemek isteyebilirsin. Çok yorulmuş olsan da ortaya çıkan görüntü seni rahatlatıyor.

2 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgili bazı konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin ya da geride durmayın. Bu durum bazı yanlış anlaşılmaların ortadan kalkmasına da yardım edecektir.

2 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda tartışmalar yaşanabilir. Güçlü görünmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ortaya koyduğunuz konularda destek görebilirsiniz. Duygusal olarak sağlam bir gündesiniz. İşlerinizdeki eksikleri toparlama fırsatı bulabilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün seni bekleyen organizasyonlar ya da katılman gereken sosyal davetler var. Bunlar hakkında mantık çerçevesinde kararlar vermeliymişsin. Çünkü yeni bir kuruluşa öncelik edebilirsin. Büyük bir hızla gerçekleşen olaylara öncülük edeceksin bugün. Seçeneklerini dikkatlice yeniden değerlendirmek için lütfen kendine yeterince zaman ayır. Bu sayede yaratıcı çözümler sana geliyor.

2 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsin bugün. Bir süredir ertelediğin temizliği yapabilir ve kullanmadığın eşyaları ayırabilirsin. Bu hareket evinin havasını değiştirecek ve sen de kendini çok iyi hissedeceksin.

2 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha fazla etkileşim ve geri bildirim arıyorsunuz ancak gün daha çok hayal gücünüzü harekete geçirmenizi teşvik ediyor. Bu, hayatınızın bazı zorlu yönlerini düzeltmenize yardımcı olur ve rahatlatıcı veya ilham verici bir konuşma bunun bir parçası olabilir. Tartışmalar, özel olarak çabalanmamış olsa bile, genellikle doğru yöne gitme eğilimindedir. Beyin fırtınası veya arkadaşlarla hoş sohbetler, parlak fikirlere veya çıkmazlara yönelik çözümlere yol açabilir. Yine de, gün sizi sorumluluklarınızla başa çıkmaya teşvik ederkenve eğlence arasında bir şekilde bölünmüş hissedebilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sahip olduğunuz değerler konusunda karmaşık etkiler alabilirsiniz. Kendinizi ifade gücünüzün üst seviyelere çıkma ihtimali var. Kişisel paylaşımlarınız konusunda da dengeli olmalısınız. Tavırlarınız sürekli olarak değişim göstermekte. Problemlerin ortadan kaldırılması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekiyor.

2 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partner, ortaklık konularına odaklanabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk alanlarında kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda çok vericisiniz. Bu özelliğiniz bugünlerde size zarar getirebilir. Birlikteliğinizi daha sağlamlaştırıp kalıcı bir ilişkiye dönüştürme çabalarınızda acele etmeyin. Biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunmaya elverişli. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para durmuyor. Ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız.

2 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>