Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İkna Edicisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2024, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Kendi içinizde yaşadığınız sorun ve sıkıntıları birlikteliğinize yansıtmamaya çalışmalısınız. Duygusal olarak freni boşalmış kamyon gibi ilerleyebilirsiniz. Her şeyin bir denge içerisinde olması gerektiğini unutmamanız gereken bir gün. Kafa karışıklığı yaşanmasına müsaade etmemelisiniz.

Genel olarak daha iyimser adımlar atabilirsiniz. Şartlar karşısında değişikliğe yönelme ihtimaliniz de var. Amaçlarınız üzerinde yoğunlaşmaya çalışın.

Finansal durumunuzdaki dengesizliği kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Her türlü gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıklarda ve ilişkilerde sorgulamaya gidebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için bulunduğunuz sosyal çevrenin, gelecek planlarınızın da yapıcı olmasına dikkat etmelisiniz. Aile ve ev hayatına odaklanmanız, sorumluluk almanız ve maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Boğa burcu için iletişim konularında başarılı olabileceğiniz, özellikle yakın çevrenizle keyifli sohbetler gerçekleştirebileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek konusunda kolaylık yaşayabilirsiniz. Ancak aynı zamanda ani tepkiler vermekten kaçınmak ve özellikle karşınızdaki kişilerin duygularını önemsemek önemli olabilir. İş hayatında ise sabırlı ve kararlı olmanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Hayatınızdaki rutin değişikliklere açık olmalı, esnek davranmalısınız. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

2 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemler olan bir Boğa burcuysan, bu konuda net adımlar atmak isteyebilirsin. Yaşadığın maddi kayıplardan ders çıkartıyorsun. Artık daha planlı bir şekilde hareket edeceksin. Ailendeki bir kişi yaşadığı sağlık sorununu ihmal ediyor. Akşam saatlerini onu ikna ederek geçirebilirsin.

2 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ve uzun vadeli hedefleriniz üzerinde yoğunlaşmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. İş yerinde yeni sorumluluklar alabilir veya profesyonel yeteneklerinizi geliştirecek eğitimlere katılabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerleyen yönünüz ilgi görecek, size kapılar açacaktır.  

2 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili kişisel planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak için acele edebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda fırsatlar çıkabilir. Ticari işlerinizde değişiklik yapmanız gerekebilir. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda uyumlu olduğunuzu görmek size iyi gelebilir. Etrafınızda sizin kariyer geleceğinizi de planlayıp tasarlayan kişiler açısından açılımlar yapabilirsiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik gelişmeler, planlarını bozabilir belki ancak sana daha farklı düşünmek için de bir şans tanıyabilir bugün. Etrafında olan bitene dikkat etmek ve neler yapabileceğini görmek için biraz daha yaratıcı olman gerekecek.

2 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çeşitlilik ve macera arayışınız güçlü, bu da sizi heyecan verici yeni yönlere yönlendirebilir. Nitekim bugün, bu isteğiniz konsantrasyonunuzu dağıtabilir ve fayda sağlamayabilir. Ani değişiklikler yapma dürtüsüne karşı koymaya çalışın çünkü gün ilerledikçe sezgileriniz daha da güçlenecek. İdealist yanınızı harekete geçiren etkiler altında, başkalarına yardım etmek veya destek vermek için daha fazla kendinizden verebilirsiniz. İnsanlarla beklenmedik ve rastlantısal bağlantılar kurabilirsiniz. Fikirlerinizi veya görüşlerinizi paylaşmak, birini mutlu edebilir veya ilham verebilir. Düşünceler ve iletişimler daha şefkatli, yaratıcı ve ilgi çekici hale gelir. Arkadaşlar veya sosyal çevrenizle ilişkilerde onarımlar yapmak için uygun bir zaman.

2 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz protesto davranışları içindesiniz. Sanatsal olayları takip etmekten zevk duyacak, birçok davete katılacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Değerlerinizin farkındasınız.

2 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz ve hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Otorite ve yakın çevrenizin desteği sizinle olacaktır. Gününüz harika geçsin.

2 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğrenme ihtiyacınızın yüksek olduğu bir gün. Bildiğiniz konuları daha da pekiştirmek isteyebilirsiniz.İhtiyacınız olan araştırma ve inceleme yönlerinize, yeni bir heyecan katabilirsiniz.Çevrenizdeki gelişen olaylara doğru bir yaklaşımla eleştiri getiriyorsunuz. Onların savunma şekli canınızı sıkılmasına neden olabilir.

2 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>