Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Öngörülüsün Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2023, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişinin keyfini yerine getirecek güzel bir enerjin olacak bugün. Aranızdaki güzel muhabbetler daha iyi bir ilişki için sağlam adımlar atmanızı sağlayabilir. Bugün birbirinize zaman ayırmanız gerekecek.

İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Son zamanlardaki aksaklıklar pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz.

Bugün parasal konularda her şey yolunda gidecek. Elde edeceğin ufak başarılar bile sana çok güzel gelebilir. Bazı şeylere daha pozitif bakacağın ve maddi olarak rahat olacağın bir gün.

Bugün kendini daha sağlıklı ve enerji dolu hissedebilirsin. Kişisel bakımına zaman ayırmak ve içinde bulunduğun ortamı temizlemek sana çok iyi gelecek. Zihnini boşaltmak için temizlik ve bakım konularına özen gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapabileceklerinin bir sınırı olduğunu fark etmen gerekecek. Kendini çok fazla yormamak ve daha sakin kalmak için dikkatli olman gerekebilir bugün. Kaldırabileceğinden daha fazla sorumluluk üstlenmemelisin bugün.

20 Haziran 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün yaratıcılığınızı ön plana çıkartmanız gereken bir gün olacak. Sağlıklı ve güçlü bir şekilde büyüyecek tohumları ekmek için harika bir zaman. Yeni birya da karar aşamasındaki olaylara ilişkin adımları atmak daha kolay olacak. Yolunuza çıkan küçük engellerin üzerinden atlayarak kolayca sıyrılın.

20 Haziran 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gözlem gücünün ve tecrübelerinin birbirini kusursuzca tamamladığını ve önemli öngörü sağladığını anlayacaksın. Özellikleortamında açık yakalama peşinde olanların ters köşe olduğunu şahit olacaksın. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde uzun süredir emek verdiğin ilişkinle ilgili çıkmaza girdiğini düşünüp, bu konuyu ilişkinde gündeme getirebilir, beklenmedik bir tepkiyle karşılaşabilirsin.

20 Haziran 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayat kalitenizden ödün vermek istemeyebilirsiniz. Koyduğunuz kuralların ve düzenin dışında kalan her şey sizi bu anlamda destekleyecektir. Bugün o düzenin nasıl bir temelin üzerinde olduğunu iyi düşünerek eksik ve fazlaların tespitini yapabilirsiniz.

20 Haziran 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde finansal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Öğle saatlerinden itibaren yakınlar ve kardeşlerle ilişkilerde daha fazla yakınlık içine giriyorsunuz. Yeni bir eğitim çalışması ya da sizi geliştirecek kurslar konusunda hevesli adımlar atmaya başlayacaksınız. Bu konuda bazı engelleri zorlamak gerekebilir. Zira yurt dışı odaklı planlarda daha tutarlı beklentiler içindesiniz. Önemli projelerde daha esnek ve ileriye dönük olmanız gerekecek.

20 Haziran 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile bireyleriniz ilişkinize karşı çok destekleyici görünmeyebilir. Bu konuda sabırlı olmalı ve bir şeyleri başarıp kendinizi kanıtlayana kadar bekleyebilmelisiniz.

20 Haziran 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni haftayı dikkatle planlamak gününün ve genel olarak haftanın genelinin daha rahat geçmesine vesile olabilir. Bugün eyleme geçmeden önce sıkı bir planlamaya girebilirsin. Bunun faydasını göreceksin.

20 Haziran 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi kendinizi bir hayalinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak planlar yapmaya hazır hissedebilirsiniz. Uzun süredir beslediğiniz bir arzuyu gerçeğe dönüştürmek için önünüzde bir engel kalmıyor. Gün ayrıca öğrendiğiniz son dersleri netleştirmenize yardımcı olur. Her zamankinden daha sakin hissediyorsunuz ve aynı zamanda eğlenmek için daha özgürsünüz. Sosyal hayatınızı sadeleştirdikçe ve sorumluluklarınızı yerine getirdikçe daha güçlü bir başarı ve neşe duygusu hayatınıza hâkim olabilir, Bugün aynı zamanda işinizi veya mali durumunuzu dengelemek ve organize etmek ve yakın çevrenizi düzeltmek için güçlü bir zaman.

20 Haziran 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Platonik duygular için ideal bir dönem.

20 Haziran 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

20 Haziran 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili, Boğa burcu. Yaratıcılığın üst seviyede ve bir işin onaylanıyor. Takım oyuncusu olarak büyük bir üzüntü yaşıyorsun. İyileşmek için zaman harcamalı ve kendini, başkalarını affetmelisin.

20 Haziran 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal davranmamaya çalışmalısınız. Özellikleyaşamınızda yenilikler gerekebilir. Fakat sizin bu olaylara tepkili davranmaktan çok, ılımlı yaklaşmalı ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerinde durmalısınız. Güçlü pozisyonlara gelmeniz için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sadece sabırlı olmalı ve fikir değiştirmemelisiniz.

20 Haziran 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 35' 44" R
Ay
İkizler
09° 54' 29" R
Merkür
Başak
24° 05' 53" R
Venüs
Akrep
00° 02' 14" R
Mars
Yengeç
10° 36' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 23"
Satürn
Balık
14° 54' 16"
Uranüs
Boğa
27° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 22"
Plüton
Oğlak
29° 43' 34"
Chiron
Koç
22° 10' 19"
Lilith
Terazi
09° 29' 51"
True Node
Koç
06° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>