Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Pes Etmiyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha sabırlı olmanız gerekiyor. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmalısınız.

Mesleki olarak biraz daha rahat nefes alma ihtimaliniz var. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da olabildiğince uzak durmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olun. Gereğinden fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi güçlü ve zayıf yönlerinizle yüzleşerek, kişisel ve profesyonel ilişkilerinizi güçlendirmenin yollarını arayabilirsiniz. Aile, sevdiğiniz kişiler veplanlarınız arasında denge kurarak, yeni başlangıçlara ve gelişim fırsatlarına hazırlanıyorsunuz. Sosyal ortamlarda dikkat çekebilir ve teklifler alabilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki insanlar için duygusal konularda derin düşüncelere dalmak ve kendilerini keşfetmek için iyi bir gün olabilir. Özellikle ilişkilerinizde ve aile ilişkilerinizde sağlam adımlar atabilirsiniz. Duygusal dengeyi sağlama konusunda kendinize zaman ayırmak bugün sizin için önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

20 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni işe başlamış Boğa burcuysan, ekip arkadaşlarının tavırları seni rahatsız edebilir. İşe alışma sürecinde biraz zorlanabilirsin ama yine işi bırakmaya hiç niyetin yok. İlişki hayatında hayal ettiklerine bir türlü ulaşamıyor olabilirsin. Bu konuda tecrübelerine güvendiğin bir arkadaşından yardım isteyebilirsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkes aynı hayalin destekçisi olmak zorunda değildir. Birbirinizi desteklemenin kolay olmadığı durumlarda bunu bilmeniz, herkesin işini ve sürecini kolaylaştırabilir. Bazı yolların ayrılması, daha güçlü ve gerçek adımlar atılmasının önünü açacaktır.

20 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde harcamalara dikkat edin. Ortaklı konularda endişe yaratan koşullara karşı uyanık olmalısınız. Alacak borç ilişkileriyle uğraşabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Eşinizi ya da ortağınızı ilgilendiren yeni koşullar var. Akşam saatlerinde eğlencede ve zevklerde abartı söz konusu.

20 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı yolculuk istekleriniz ön plana çıkabilir ancak büyük bir çoğunluğuya da eğitim odaklı olacak ve tatil için umutlanmayın.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapabileceklerinin bir sınırı olduğunu fark etmen gerekecek. Kendini çok fazla yormamak ve daha sakin kalmak için dikkatli olman gerekebilir bugün. Kaldırabileceğinden daha fazla sorumluluk üstlenmemelisin bugün.

20 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün hayallerinizin peşinden gitme konusunda daha eminsiniz. Daha karizmatiksiniz ve iletişim konusunda daha fazla başarı elde edebilirsiniz. Şu anda kurduğunuz bağlantılardan büyük faydalar elde edebilirsiniz. Başkalarıyla daha anlamlı şekillerde iletişim kurma konusunda daha yetenekli ve istekli olursunuz. Gün, daha derin duygularınızı bir kenara itmek yerine onlarla bağlantı kurmanız için güçlüdür. Bir yanınız duygularınızı ya da sınırlarınızı sınamak isteyebilir diğer yanınız ise hayatı basitleştirmek isteyebilir. Yaşamınızda denge ve kontrol duygusunu sürdürmek için orta yolu bulmak çok önemlidir. Ne kadar erken o kadar iyi!

20 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğiniz adına ayakları yere sağlam basan ve sorumluluk getiren kararlar almanız gerekiyor. Tek başınıza ilerlemeyin. Güvendiğiniz kişilerden destek istemek psikolojik anlamda rahatlamanızı sağlayacak. Ailenizle vakit geçirebilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, özel hayat ve sağlık konuları ön plana çıkabilir, ancak ani para çıkışları olabilir. Gününüz harika geçsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konuların kafanızda aldığı şekillenmeler çok önemli. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için, kendinize zaman tanımalısınız. Parasal sıkıntılarınıza yeni kaynaklar bulmak için gerekli şartları temkinli bir şekilde oluşturabilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 33' 15" R
Ay
Koç
24° 46' 36" R
Merkür
Başak
18° 19' 12" R
Venüs
Terazi
26° 14' 43" R
Mars
Yengeç
08° 52' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 38"
Satürn
Balık
15° 07' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 32"
Plüton
Oğlak
29° 45' 19"
Chiron
Koç
22° 17' 59"
Lilith
Terazi
09° 09' 11"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>