Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yaşam Alanınızı Yeniliyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha keyifli ve huzurlu hissedeceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabilecek olmanız da önemli. İlişkinizin gidişatı memnuniyet verici olmaya başlıyor.

Çabalarınızın karşılığını almakta zorlanmayacaksınız. Etkin adımlar atabileceğiniz bu süreci en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki dengeyi tam olarak korumayı başaramayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz için planlar yapabilirsiniz. Bunlar sadece kariyer noktasında değil hayatın genel gidişatı ile ilgili de olabilir. Neyin eksik neyin fazla olduğunu anlamak adına, yaşadıklarınıza farklı bir yerden bakmaya çalışın ve sınırlarınızı fark edin.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Enerjiniz bugün oldukça yüksek olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz. İş hayatınızda başarılar elde etmek için agresif bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Finansal konularda da başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir, ancak harcamalarınıza dikkat etmeniz önemlidir. İlişkilerinizde ise bağlılık ve sadakat ön planda olacak. Kendinize zaman ayırarak ruh halinizi dengelemek için meditasyon veya yoga gibi aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek için beslenmenize dikkat etmeli, egzersiz yapmalı ve yeterli uyku almalısınız. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Salonunuzda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Satın alacağınız yeni tablolarla salonunuzun havasını değiştiriyorsunuz. İlişkisi olmayan Boğa burcuysanız, yakın bir akrabanızın aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizin gönlünüzü kazanmak için gelinden geleni yapıyor. Halsizliğinizi gidermek için meyve ağırlıklı beslenmek isteyeceksiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler vehayatıyla ilgili bazı kalıp yargılardan kurtulmalısınız. Israrla istediğiniz, üzerinde durduğunuz konulardan ziyade hayatın size sunduğu seçenekleri değerlendirmelisiniz. Bakış açınızı değiştirmeniz,hayatınıza yeni tecrübeler katacağı gibi farklı insanlarla birliktelik kurmanızı da kolaylaştıracaktır.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yaşamında göz önünde olacağınız bir gündesiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi üst seviyeye taşıyabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba göstermelisiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için başkalarından destek alabilirsiniz. Duygusal olarak kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bilhassa işinizdeki baskıdan kaçınmayı tercih edebilirsiniz. Bu da üstlerinizle iletişim eksikliği ya da kopukluğa neden olabilir.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla zaman geçirmek seni yormayacak bugün. Aksine, daha çok keyif alabilirsin. Yeni haftaya başlamadan önce keyifli bir ortamda sevdiğin insanlarla bulunmak sana çok iyi gelebilir bugün. Buna o fırsatı sen yaratmalısın.

20 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, ister mesleki yükümlülükler, ister hayatın diğer alanlarındaki "iş" ile ilgilenmek olsun, bugün sorumluluklarınız konusunda her zamankinden daha fazla endişeleniyorsunuz. Şimdi başkalarının sizi nasıl algıladığının ve kabul ettiğinin daha fazla farkındasınız ve muhtemelen aldığınız geri bildirimlere biraz duyarlısınız. Yine de, zaman zaman biraz sorumluluk sahibi olmanız dengede kalmanıza yardımcı olabilir. Özellikle gün ilerledikçe ilişkilerinizi güçlendirir. Bir partnerle iyi, sağlıklı ilişkiler olabilir. Sizin için önemli olan biri tarafından desteklendiğinizi, korunduğunuzu veya beslendiğinizi hissedebilirsiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. İnandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar biraz huzursuzsunuz ve işler istediğiniz gibi gitmediğinde veya birisi farklı bir fikre sahip olduğunda kolayca küplere binmeye eğilimli görünüyorsunuz. Kendinize hakim olun ve enerjinizi çatışmalardan daha anlamlı bir yöne kanalize edin. Çünkü şimdi sadece düşmanlarla karşı karşıya gelirken, uzun dönemde daha fazla engelin üstesinden gelmeniz gerekebilir.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mutlu bir sonuç var hayatında. Başarıya yol açacak yeni parlak fikirlerin var. Kendine lütfen güven. Kendini güçsüz hissettiğinde farklı yollar deneyebilirsin tabii ki. Gücünü toplamak için çakralarını aç. Doğaya çık, sen toprak grubusun. Toprak, ağaçlar, bitkilerle uğraşmak ve hayvanları beslemek sana iyi gelecek.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün en önemli arzularınızın kolaylıkla yerine geldiğini göreceksiniz. Bu şans aşkta da olabilir, parada da! Eğer bu dönemde sevgilinizle birbirinizi desteklerseniz, ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. İşinizdeki bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir. Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

20 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 18' 50" R
Ay
Boğa
06° 22' 41" R
Merkür
Başak
19° 45' 49" R
Venüs
Terazi
27° 11' 37" R
Mars
Yengeç
09° 19' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 29"
Satürn
Balık
15° 04' 28"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 05"
Lilith
Terazi
09° 14' 21"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>