Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendini kaptırmamanda fayda var! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün çok romantik bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, özel biriyle tanışabilirsiniz. Ya da hoşlandığınız birinin bir anda duygularınıza karşılık verdiğini görebilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkide içindeyseniz, partnerinizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Sıra dışı bir yakınlık duygusu ve harika bir ruh eşiyle beraber olduğunuzu hissedeceksiniz.

Bugün tartışmalara kapılmak kolay olabilir, bu yüzden barışçıl bir tutum sürdürmek için çalışmak isteyeceksiniz. Eserlerinizde bazı kötü niyetli irade yaratabilecek eserlerde bazı değişiklikler olabilir. Gelecekle ilgili olumsuz sonuçlara varmak istemezsiniz. Muhtemelen, herkes ayarlandıktan sonra işler yoluna girecektir. Bu yüzden başkalarının olumsuzluğunun sizi tutukularınızdan uzak tutmasına izin vermeyin.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Senin için harika bir gün! Genel olarak iyi hissedeceksin. Artık bunun zamanı gelmişti!İnişli çıkış duyguların, adeta okyanus gelgitleri gibi ikide bir değişiyor. Zaten burçlar arasında en hassas olanısın ve sonuç olarak çevrendeki enerjilerden en çok etkilenen oluyorsun. İyi olan ise şu ki; bugünün enerjisi tam sana göre! Sonuna kadar tadını çıkar!Bazı dergi ve gazetelere güncel haberlerden ve ilgi alanların hakkındaki gelişmelerden haberdar olabilmen için üye olmanın tam sırası. Günün gizli kelimesi 'yeni'. Aklını ilgilerini parlatacak ve sana kendine koyduğun amaçları gerçekleştirmek için ihtiyacın olan ilhamı sağlayacak yeniliklere karşı taze tut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaman zaman kabuğunuza çekilip kendi kendinize günlerinizi geçirmek isteseniz de, bugün o günlerden biri değil. Muhtemelen aklınızda yazı yazmayı ve konuşmayı kapsayan, bugün halletmek istediğiniz pek çok kesin hedef var. Her şeyi birden erteleyemezsiniz! Bugün her tür yeni girişim için son derece uygun bir gün çünkü gezegenler bugün elinizi neye atsanız başaracağınızı müjdeliyor. Tadını çıkarın!

21 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Yengeç burcunda ilerleyen Ay, Merkür ile güzel açıda bulunarak sizlere eğitim ve ilişki hayatınızda güzel haberler getirebilir. 15:39-19:28 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. 19:28'de Aslan burcuna giriş yapıyor. Venüs'ün Neptün ile kontak kurduğu çok güzel bir akşamda olacaksınız. Herkes gibi sizler de aşkta şanslı olacaksınız. Evlilik yolundaki hayalleriniz gerçek olabilir.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini kaptırmamanda fayda var! İnatla üzerinde durduğun, sabırla beklediğin ve neredeyse herkesin umudunu kestiği konuyla ilgili gün içerisinde sürpriz yaşaman mümkün… Özel hayatında ise oldukça kırılgan ve hassas bir yapı sergileyeceksin. Kalbi boş bir Boğa burcuysan, bugünlerde tanıştığın insanlara kendini kolay kaptırmamanda fayda var.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda beklentilerinizi karşılayacak projelerin olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Planlarınızı tam olarak yapmalı, hedeflerinize odaklanmalısınız. Başta çözümsüz ve karışık görünen detaylar bugün çözüme ulaşma noktasında sizi sevindirebilir.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel anlamda sakin bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Zihinsel heyecan duyabileceğiniz olaylar yaşanabilir. Kardeşlerinizle iletişim halinde olacağınız durumlar söz konusu. Sonuca ulaştırmak istediğiniz konuları zihinsel olarak çözme çabası içinde olabilirsiniz.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve yapabilirliklerinizi kanıtlamaya çalışma odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğun enerjiniz sizi şu anda liderlik pozisyonu için mükemmel bir aday yapıyor. Bu nedenle daha fazla güç almaya hazırsanız, bugün alın! İnsanları kolayca motive edecek bir yapınız var.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim ve haberleşmeyle dolu bir gündeminiz olabilir. İş görüşmeleri, ziyaretler, ticari konular ve kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde huzuru evinizde, ailenizle bulabilirsiniz.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli Boğa burçları eşleri ile güzel bir gün geçirebilirler. Birlikte olduğunuz zamanı güzel bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Her anlamda pozitifsiniz. Günlük yoğunluğunuz fazla. Bir süredir birikmiş işleriniz var. Yakın arkadaşlarınızla ilgili kırgınlıklarınız olabilir.

21 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; yakın çevrendeki değişiklikler iletişim trafiğini yoğunlaştırabilir,hayatındaki sorumlulukların da artabilir. Gelecek planların için yeni alternatifler üretmeye çalışabilirsin fakat işlerini tamamlamak için önce kendine vakit ayırmalı, karşındakilerinin sözlerine takılmadan, mantığınla ilerlemeye çalışmalısın.

21 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 11" R
Ay
Boğa
16° 58' 54" R
Merkür
Başak
21° 06' 20" R
Venüs
Terazi
28° 04' 26" R
Mars
Yengeç
09° 43' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 02"
Satürn
Balık
15° 01' 17"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 19"
Lilith
Terazi
09° 19' 09"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>