Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Peşin Hükümlü Olmayı Kenara Bırakman Gerektiğini Geç Olmadan Anlıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün, en sonunda içinize dert olan sırlarınızı açığa vurabileceksiniz. İçeride öfke duyuyor olabilirsiniz ve bir yakınınıza patlamaktan korkuyorsunuz. Ya da şanslı bir adama gizli bir ilgi duyuyor olabilirsiniz. Aklınız bugün kalbinizi yönetecek ve zihniniz herhangi bir türlü duygusal yaklaşımdan arınacak. Belki de bundan faydalanmalısınız.

Son birkaç aydır çok çalıştınız. Çabalarınızın fark edilmediğini sanmayın! İş yerindeki üst düzey yöneticiler, size nazik bir kelimeyle hatta küçük bir ikramiyeyle takdirlerini gösterecekler. "Küçük meşe palamutlarından büyük meşe ağaçlarının yetiştiğini" unutmayın. Son başarınızı kariyerinizi bir üst seviyeye yükseltmek için kullanmalısınız. Bunu yapma zamanı. Kesinlikle bir hareket halindesiniz ve bundan faydalanmalısınız. Heyecan verici bir gelecek sizi çağırıyor.

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

İnsanlar her zamankinden daha sakin ve sessiz olduğunu düşünebilir. İçinde olup bitenler yüzünden insanlarla uğraşacak enerjin kalmamış olabilir. Öte yandan son birkaç yıldır hayatına hakim olan düzensizliğin sona ermekte olduğunu hissediyorsun. Yaşamın için zaruri olan şeylerin bir daha asla görüş açından çıkmaması için elinden geleni yapmalısın.Sanatsal girişimler bugünün vurgusu. Bugün ne yaparsanız yapın -bir hastayı ameliyat etmek ya da bilgisayar programı yazmak olsun- müzik ve sanat bu işin bir parçası olacak. Bir arkadaşınıza not yazarken bile renkli kalemlerle kenarlarına çiçek çizmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız. Öğle yemeği molasında bir yürüyüşe çıkıp ikinci el dükkanlarından bir polaroid fotoğraf makinesi alıp fotoğraf çekmeye başlayın. Bugün yaratıcı yönünüzü susturamayacaksınız, neden onu kabul etmeyesiniz ki?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun bir içe bakış döneminin tam ortasındasınız. Kimliğiniz ve dışarıya sergilediğiniz imaj üzerine düşünüyorsunuz. Gezegen enerjileri bazı büyük sezgilerin uyanışına elverişli, dolayısıyla bu süreçte kendinize iyice kulak vermeye bakın. Kendinize dair önemli keşiflerde bulunmak üzeresiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün hareketini Başak burcunda sürdürüyor. Sabah itibariyle Ay-Neptün karşıtlığından ötürü aşk hayatınızda hayal ettiklerinizin altında şeylerle karşılaşabilirsiniz. Devamında Ay'ın Satürn ve Plüton ile yaptığı olumlu açılar sayesinde yüksek öğrenimde başarılar kazanabilirsiniz. Pozitif gelişmeler sizi öğle saatlerinde bekliyor olacak. Akşam itibariyle Ay-Venüs gergin açısıyla karamsar bir ruh haline yatkın olabilirsiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsun. Acele kararlar bazı detayları atlamana neden olabilir. Zorunlu kararlar vermek gereken bir dönem başlayabilir. Bu yüzden menfaatini düşünebilirsin. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, para ve kariyer açısından fırsatlar oluşacak. Geçen hafta iptal edilen bazı işlerin için hazırlıklara başlayabilirsin. Ani bir toplantı ya da organizasyon şeması içinde senden talepte bulunabilirler. Bu süreçte bazı dengelerin değiştiğine tanık olabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinle iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Düşünmeden yaptığın hareketlerin sonucunda üzülmek istemiyorsan aynı zamanda babanla yapacağın konuşmada sert bir üslup takınmamalısın.

21 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girdiğiniz bir ortamda yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu tanışmada yakın arkadaşlarınızın rolü olabilir. Şans vermek size kendinizi iyi hissettirebilir. Affetmek ve unutmak gibi eylemler yerine geleceğe yönelik planlar içinde olmayı seçin.

21 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Aşkta fazla fedakâr bir yapıda olabilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. İş konularına fazla gerçekçi yaklaşacağınız zamanlar var. Pratik bir şekilde işlerinizi halledip, sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak alanlarda çalışma yürütmek için oldukça uygun bir gündesiniz. Sizinlekontağı kurmak isteyen kişilerin niyetlerini anlayabilmek size büyük güç getirecektir.

21 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz hakkında endişelendiğiniz konularda biraz rahatlamanız gerekli. Yaşadığınız sorunlar yüzünden sürekli partnerinizi suçladığınızı fark etmeye başladıysanız ara vermek belki de ikiniz için de doğru seçenek olacaktır.

21 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü yalnız mümkün olduğu kadar dinlenerek geçirmek size iyi gelir. Zira sosyal ilişkilerinizde herkes kendi fikrinin peşinden giderek sonucu gelmeyen tartışmalara girişir. Bu da sizin gibi dünyevi değerlerle yetinmeyi bilen biri için hem yorucu hem de anlamsızdır.Spa, masaj, yoga, resim atölyesi, müzik kursu gibi aktivitelerle vaktinizi doldurmak enerjiyi pozitif kullanmanıza yardım eder.

21 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün ikili ilişkiler ve ortaklıklarda iletişim kopuklukları ve yanlış anlaşılmalar yoğun olabilir. Yarından itibaren işler düzelmeye başlayacak, biraz daha sabredin.

21 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayat Boğa burçlarını biraz zorluyor, kayıp-kazanç dengeleri üzerinden dersler veriyor olabilir. Her şeye rağmen pozitif kalmaya çalışmak en güzeli olacaktır. Bu dönem gösterdiğiniz sabır, ileride size büyük kapılar açacaktır. Kendinizi geliştirmek, yeni bir şeyler öğrenmek konusunda isteklisiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; yaptığın işlerle kendini ifade etmek istediğin bir gün olurken, aşk hayatını da ihmal etmemeye özen göstermelisin. Kendini şanslı hissedebilir, hobilerine de zaman ayırmaya çalışabilirsin. İş hayatındaki konulara daha detaycı yaklaşmanda, planlama konusunda daha gayretli olmanda fayda var. Zira karşındaki insanlar bugün eleştirmeye çok açık olacak.

21 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>