Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Fikirler Üretiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda karşılaşabileceğiniz tüm sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmayı başarabilirseniz her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Maddiyatla ilgili ufak tefek belirsizlikler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansına sahipsiniz. Biraz beklemede kaldığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygu sömürüsü yaptığını düşündüğünüz bazı insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Herkesin her davranışının altında bir sebep yatıyor ve bu sebep bazen sadece bir istektir. Çevrenizdeki insanların seçimleri ve isteklerine fazlaca kafa yormadığınızda, bunların etkisinde kalmayacaksınız.

21 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, finansal konularla ilgili bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi açıdan stabil bir dönemdesiniz ve bu dönemde doğru hamleler yaparak kazançlarınızı artırabilirsiniz. Ancak, aceleci olmadan kararlarınızı düşünerek vermeniz önemlidir. Ayrıca, ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Empati yaparak ve anlayışla yaklaşarak bu durumu çözmek mümkün olabilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeli ve düzenli bir beslenme programı izlemelisiniz. Bugün kendinizi dinlemek ve ihtiyaçlarınıza odaklanmak için zaman ayırın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

21 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizde yoğun bir gün sizi bekliyor. Parlak fikirleriniz sayesinde üstlerinizin dikkatini çekiyorsunuz. Çalıştığınız kurum fikirlerinize daha sık ihtiyaç duyabilir. Bu durum özgüveninizi yerinize getiriyor. İlişkisi olan Boğa burcuysanız, partnerinizle alışverişe çıkabilirsiniz. Sevgilinizle fikir paylaşımları yapmak hoşunuza gidiyor.

21 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider dengenizi etkileyen konuları tespit etmek isteyebilirsiniz. Bir plan halinde olmamak, kendinize bir rota belirlememek sorunu büyütebilir. Bugün hem içsel hem de parasal muhasebelerde, kendi ölçütlerinize ve çalışmalarınıza göre hareket etmeniz daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

21 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün planlarınızla ilgili teknik kısımları halledebilirsiniz. İşlerinizde daha özenli olmalısınız. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili grup toplantılarına katılabilirsiniz. Sorumluluğunuzdaki işleri sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra rutin işlerinizi toparlamak için daha uygun olabilir.

21 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda da başkalarıyla olan etkileşiminiz ve onlardan beklentilerinizle alakalı süreçler geçirebilirsiniz. Sağlık konusunda bir sıkıntınız yok.

21 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinde misafir ağırlayabilirsin veya kalabalıklar içerisine girebilirsin. Sosyalleşmek, keyifli sohbetlere girmek sana oldukça iyi gelebilir. Uzun bir zamanın ardından ilk kez bu kadar kalabalıklardan keyif alabilirsin.

21 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi, düşüncelerinizi normalden biraz daha götürmek veya korkularınızla yüzleşmek için harika bir konuma getiriyor. Endişeler ve sizi geride tutan korkutucu düşünceler daha kontrol altına alınabilir bir halde. Bir tartışma duygusal bir çözünmeye yol açabilir ve bu mutlaka güzel konuşmak veya mükemmel kelimeleri seçmekle ilgili değildir. Bunun yerine, kelimelerin ardındaki niyetleri okuyabildiğiniz içindir. Bugün verme ve alma arasında güzel bir denge var; birine yardım ederek kendinizi daha güçlü hissedersiniz. Gün sonunda birçok şeyi çözüme kavuşturuyor ve rahatlıyorsunuz.

21 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yardımınıza ihtiyaç duyulan bazı olaylar söz konusu olabilir. İyi bir planlama yapmanız gerekiyor. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir hafta. bütçenizi yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın.

21 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ofistearkadaşlarınıza karşı daha ölçülü, daha sabırlı olmalısınız. Hedefiniz nitelik olmalı, nicelik değil! Tartışmalar konusunda diplomatik davranın. Bu kural özel hayatınız için de geçerli. Başkalarını fena halde sinirlendiriyorsunuz. Sevdiklerinizle daha fazla görüşürseniz, olaylara sizin açınızdan da bakabilmeyi öğrenirler. Bıkkın ve gerginsiniz; biraz huzur bulmaya çalışın. Dengeyi yakalamak için kısa bir tatile veya biraz eğlenceye ne dersiniz?

21 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sosyalleşebilirsiniz, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda var olan bütün problemleri çözüme kavuşturmaya çalışın. Anlaşılabilir adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlamanın size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekmekte. Sizi memnun edecek sonuçlar alabileceğiniz bir gün ancak bunun için biraz daha sabırlı olmaya çalışmalısınız.

21 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 18' 26" R
Ay
Boğa
06° 16' 31" R
Merkür
Başak
19° 45' 03" R
Venüs
Terazi
27° 11' 06" R
Mars
Yengeç
09° 18' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 28"
Satürn
Balık
15° 04' 30"
Uranüs
Boğa
27° 06' 16"
Neptün
Balık
28° 31' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 06"
Lilith
Terazi
09° 14' 18"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>