Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tepki Görüyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Duygularınız ve düşünceleriniz zaman zaman değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalıyorsunuz ve bu da sizi ilişkinizden uzaklaştırmakta.

Yoğun enerjiler altındasınız. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmakta zorlanmayacaksınız ancak daha net adımlar atmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir. Odaklanabileceğiniz adımları atmak için harekete geçmelisiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almalısınız. Sınırları zorlamaktan kaçındığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal ve sosyal konularda ön plana çıkabilir, yeni çözümler bulabilirsiniz. Kendinize sosyal rutinler oluşturarak ve planlı bir şekilde ilerleyerek kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Finansal olarak ailenizin desteğini görebilir ve geçmişteki emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Boğa burcu için duygusal ilişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olman gereken bir gün olabilir. İletişimde net ve açık olmaya çalışmalı, karşı tarafı anlamaya ve onun duygularını önemsemeye özen göstermelisin. İş hayatında ise odaklanman gereken konuları belirleyip adımlarını buna göre atmalısın. Maddi konularda ise harcamalarını kontrol altına almak ve tasarruf yapmaya odaklanmak faydalı olabilir. Bugün kendine zaman ayırarak dinlenmeye ve stresten uzaklaşmaya özen göstermelisin.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda fazla kilo alman bazı sağlık problemleri gündeme gelebilir. Fazla kilolarından kurtulmak için yeme düzenini gözden geçireceksin. Aile işinde çalışan Boğa burcuysan, çalıştığın yere köklü değişimler yapmak için adım atıyorsun. Bu adımlarını diğer aile üyelerin hoş karşılanmayabilir ve sana tepki gösterebilirler.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili çözülmesi gereken durumlar erteleme sonucu zorlaşabilir; geçmişteki sorunlardan kaçınarak çözüm yolları aramalısınız. Aile içindeki erkek veya baba figürlerinin baskınlığı hissedilebilir. Parasal konular, taşınma gibi büyük kararlar alırken mantıklı ve sağduyulu olmak, fevri çıkışlardan kaçınmak gerekir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. Kimi zaman koşullar tahmin ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaldırabileceğinizden fazla yükün altına girmenin size stres yaptığını fark ederek kendinizi kişiler ve durumlardan izole edebilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda daha hareketli ve istekli hissetmeye başlıyorsunuz. Gerekli olanlar üzerinde etkinlik göstermek isterken biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini unutmayın. Abartılı tepkilerinizi bir kenara bırakmalı ve daha anlaşılabilir olmanın yollarını aramalısınız. Koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor ve sizin de mutlaka buna ayak uydurmanız gerekmekte.

22 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sosyal hayatınızdaki muğlaklıklar sizi biraz huzursuz hissettirebilir. Konsantrasyon konusunda çok iyi değilsiniz. Yapmak istediğiniz şeyi yapmakta zorluk çekebilirsiniz, özellikle başkalarına verdiğiniz desteği bir öncelik haline getirmişseniz bu daha belirgin olacaktır. Sabretmek ve dolambaçlı bir yol seçmek yerine hedeflerinizi daha doğrudan takip etmek için daha iyi bir zamanı beklemeniz en iyisi olabilir. Bugün ilerleyen saatlerde, biraz mahremiyet veya bir tür inziva size terapi gibi gelebilir ve bu, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarıyor.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlık sorunlarınızın gündemde olabileceği bir gün sevgili boğalar. İçinizde biriktirdiklerinizi sağlıklı bir şekilde dışa vurmayı öğrenmelisiniz. İçinize atmayın. İş arkadaşlarınızla sorunlar yaşanabilir, belirsizliklerle boğuşmak yerine biraz teslimiyet sizi rahatlatacaktır.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizle üzerine gideceğiniz meselede; Ay'ın konumu size gerekli desteği veriyor. Şahit olduğunuz davranışlar nedeniyle doğruluk ve güven arayışı içindesiniz Bu konuda sevdiğiniz kişiye de sorgulayıcı tarzda konuşmalar yapıyorsunuz. Sağlam karakterli yapınızı bulunduğunuz her ortamda hissettirin.

22 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 40' 03" R
Ay
Yengeç
21° 56' 35" R
Merkür
Akrep
15° 11' 48" R
Venüs
Yay
06° 59' 16" R
Mars
Yengeç
25° 34' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 46" R
Satürn
Balık
13° 08' 50"
Uranüs
Boğa
26° 13' 10"
Neptün
Balık
27° 40' 28"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 31"
Lilith
Terazi
12° 52' 15"
True Node
Koç
06° 23' 23"
Son Güncelleme : 23/10/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>