Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Beklenmedik İnsanlar Hayatını Değiştirebilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2019, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk hayatınızda daha fazla ilgi isteyebilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, biriyle yeni bir ilişkiye başlamak için istekli olabilirsiniz. Veya uzun süredir birisiyle ilişkiniz varsa, bir şeyleri canlandırmayı ümit ediyor olabilirsiniz. Aşk hayatınıza yeni enerji ve fikirler katmanın zamanı geldi. Sevgilinizle dinlendirici bir tatil ya da şık bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz.

Bugün, tüm ayın en şanslı günü olabilir. Ancak astroloji, sizin rolünüzü göz önünde bulundurmadan olayları ele almaz. Başka bir deyişle, şans için bile çalışmanız gerekir, bir astrolog için bile bu böyledir. Bugün inanılmaz bir şans çizginiz varsa, bunun gerçekleşmesi için bir şeyler yaptığınız içindir!

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Gün ortasına kadar, hem posta hem de mail kutunuz tamamen dolu olabilir. Herkesin size ihtiyacı var gibi duruyor. İnsanların bugün sizden beklediği herşeyi yapmaya çalışmayın, bu imkansız. Onun yerine, Neyin önemli neyin önemli olmadığı konusunda kararınızı verin. Üst-düzey birilerinden bazı red alabilirsiniz fakat en sonunda sizin zekanızı keşfedecekler.

Sıcak, sosyal bir moddasın. Göksel enerjiler de birliktelik ve eğlence tutkunu ateşliyor. Dostlarınla keyifli bir akşam planla. Biraz hareket de arıyorsun; belki bir konsere veya dans etmeye gidebilirsin. Birlikte olduğun partnerin de spontane havandan hoşnut kalacaktır; onu da planlarına dahil etmeyi unutma!Bugün akrabalarınız sizi ziyarete gelebilir. Teyzeniz, ebeveynleriniz ya da kuzenleriniz öğle yemeğine veya beş çayına uğrayabilirler. Yahut siz onlara gidebilirsiniz. Aile üyeleriyle iletişim kurmak ve sohbet etmek, güncel gelişmeleri aktarmak için ideal bir gün. Ebeveynleriniz ve büyükleriniz pek çok başarınızla övünecek dolayısıyla bugün egonuzu okşayan bir gün olabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı dergi ve gazetelere güncel haberlerden ve ilgi alanların hakkındaki gelişmelerden haberdar olabilmen için üye olmanın tam sırası. Günün gizli kelimesi ?yeni?. Aklını ilgilerini parlatacak ve sana kendine koyduğun amaçları gerçekleştirmek için ihtiyacın olan ilhamı sağlayacak yeniliklere karşı taze tut.

22 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Aslan burcunda hareket ediyor. Bugün daha sakin ve huzurlu bir ruh halinde olacaksınız. Öğlen itibariyle Ay'ın Mars ile güzel kontak kurması çabaladığınız konularda karşılık alacağınızı gösteriyor. Günün devamında aile bireyleri vaktinizi alabilir. Kararsız kaldıkları veya çekindikleri konularda sizin liderliğinizi bekliyor olabilirler.

22 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkın spontane gelişmesi gereken bir duygu olduğunu tekrardan hatırlayacaksın. Planlanarak yapılan şeylerden ziyade kendiliğinden gelişen durumlar seni daha tatminkâr hissettirecek. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin kariyeri ile ilgili yaşayacağı gelişme büyük bir kutlamaya dönüşebilir. Bugün aynı zamanda hayatına duyarlı ve yardımsever insanlar girebilir. Gün sonunda kafa dağıtacak aktivitelere yönelmende fayda var. Hayatın stresinden uzaklaşmayı da bilmen gerekiyor.

22 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bağışıklık sisteminizi korumalı ve sağlığınıza daha dikkat ediyor olmalısınız. Kendinizi yorgun veya miskin hissedebilirsiniz. Uzun süredir soluklanmadan çalışıyordunuz. Bugün biraz kendinizi rahat bırakmalısınız.

22 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel anlamda sakin bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Zihinsel heyecan duyabileceğiniz olaylar yaşanabilir. Kardeşlerinizle iletişim halinde olacağınız durumlar söz konusu. Sonuca ulaştırmak istediğiniz konuları zihinsel olarak çözme çabası içinde olabilirsiniz.

22 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi potansiyelinizi açabilmek için bolluk bilincinde kalmayı istikrarlı bir hale getirmelisiniz. Şansınız açık olsa da enerjisine ulaşmanızın zor olacağı bir gün olabilir.

22 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim ve haberleşmeyle dolu bir gündeminiz olabilir. İş görüşmeleri, ziyaretler, ticari konular ve kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde huzuru evinizde, ailenizle bulabilirsiniz.

22 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjik bir şekilde çalışmaya devam edin, beklediğiniz ödüller daha erken geliyor. İşler size daha çabuk geliyor ve insanlar programınızla uyumlu çalışıyor.

22 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başının neşesi ve dinginliğini, sevdiğiniz bir atölye çalışmasına katılarak taçlandırabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı mükemmel bir şekilde ortaya koyarsınız.Toprak işleriyle uğraşmak, dengeli beslenmenin püf noktalarını araştırmak, kitap yazmaya başlamak, çocuklara yönelik faaliyetlere katılmak, pastacılık kursuna gitmek günün temaları arasına girer.

22 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

22 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta ortasına doğru mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen birileri sizi çok şaşırtacak. Bu kadar ilgi duyulduğunuza, sevildiğinize siz de şaşıracaksınız. Haftaya biraz sorunlu başlıyorsunuz. Hafta tatiliniz hiç de dinlendirici geçmedi. Önceden planlamadan çıktığınız küçük geziniz hepinizin enerjisini tüketmiş gibi görünüyor.

22 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün, gün içinde şansının dönmüş olduğunu fark edebilir ve kendini daha iyi ifade edebileceğin fırsatlarla karşılaşabilirsin. Akşam saatlerinden sonra sosyal ve yakın ilişkilerde kendini güçlü hissedebilirsin fakat kurmaya çalıştığın hâkimiyet duygusu mücadele etmene yol açarken korkularınla yüzleşmek zorunda kalabilirsin.

22 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 11" R
Ay
Boğa
16° 58' 54" R
Merkür
Başak
21° 06' 20" R
Venüs
Terazi
28° 04' 26" R
Mars
Yengeç
09° 43' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 02"
Satürn
Balık
15° 01' 17"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 19"
Lilith
Terazi
09° 19' 09"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>