Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Disiplinli Olmak Sana Kazandıracak Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Yaşamaya ve yaşatmaya çalışın. Yetkiniz olabilir, ancak insanların davranışlarını kontrol edemezsiniz. Peki neden yaptıkları hatalardan dolayı içiniz içinizi yiyor? Şu anda çocuklarınız için endişeleniyorsanız, onlara koşulsuz sevgi göstermeye çalışın. Çocuklarınız kırıcı sözler söylediğinde her zaman sabırlı davranamıyorsunuz, ama bunların hepsinin büyüme sürecinin bir parçası olduğunu biliyorsunuz!

Bugün bir yerden bir yere ne kadar sürüklenirseniz, o kadar çok zaman ve enerji harcayacaksınız. Bugün belirleyici bir duruş sergileyin ve seçiminize güvenin. Sahip olduğunuz her şeyi verin, bu işe yaramazsa, farklı bir yaklaşım deneyin. Kararsız davranışlarla bir yere takılı kalmayın. İşler çok hızlı ilerleyecek. Hayatınızın kontrolünü elinize alın, aksi takdirde işlerinizde bir kukla olacaksınız.

Bir grup toplantısı veya sosyal bir etkinlik size belki de hepsini kavrayamayacağınız yeni ve ilginç bilgiler getirebilir. Sizinle aynı fikirlere sahip bazı yeni arkadaşlarınız sizinle birlikte bir yere gitmek ve sohbete devam etmek isteyebilirler. Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor ve genelde ilginizi pek çekmeyen sıra dışı fikirleri bile kavrayabilirsiniz. Bunun dezavantajı ise kafanız bunlarla çok meşgul olacağı için tökezlemeniz mümkün bu yüzden dikkatli olmakta fayda var!

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.İsteğinizi yerine getirme konusunda girişken ve ısrarcı olmalısınız. Diğer insanlara sümsüğün teki olmadığınızı gösterin. Fikirleriniz son derece önemli, dolayısıyla onlara en çok önem veren insanlar tarafından duyulmaları gerek. Söyleyeceğiniz her şeyin, özellikle etrafınızdakilerin yardımını aldığınızda gerçeğe dönüşebileceğine inanın. Fırsat diğer insanlarlabirliği yapmakta yatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanatsal girişimler bugünün vurgusu. Bugün ne yaparsanız yapın -bir hastayı ameliyat etmek ya da bilgisayar programı yazmak olsun- müzik ve sanat bu işin bir parçası olacak. Bir arkadaşınıza not yazarken bile renkli kalemlerle kenarlarına çiçek çizmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız. Öğle yemeği molasında bir yürüyüşe çıkıp ikinci el dükkanlarından bir polaroid fotoğraf makinesi alıp fotoğraf çekmeye başlayın. Bugün yaratıcı yönünüzü susturamayacaksınız, neden onu kabul etmeyesiniz ki?

22 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah Ay, 06:31-07:19 arası boşlukta ilerliyor. 07:19'dan itibaren Terazi burcuna giriş yapıyor. Çalışma hayatınızın gündemde olacağı bir gündesiniz. Bugün itibariyle Güneş Yay burcuna geçiş yapıyor. 22 Aralık tarihine kadar finansal olarak güçlendiğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı kapatacak paralar elinize geçebilir. Eşinizin elde ettiği kazançta artış olabilir.

22 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kariyer yaşamın adına özel bir süreç başlıyor. Özgeçmişini vebaşvurularını mutlaka yenile, telefonunu ve e-postanı sürekli kontrol et. Geleceğin adına önemli görüşmeler yapabilirsin. Biraz daha dişini sıkarsan, ilerleyen günlerde yeni başlangıçlar yapma fırsatın olacak. Bolca çalışmak ve sadece sevdiğin işlere adapte olmak sana geçen ay çok şey kazandırdı ancak bu yine de bazı belirsizliklerden kurtulmana vesile olamadı. İçinde sıcak hem sosyal hayatın hem de kariyerin açısından ciddi oluşumlar söz konusu. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Bir arkadaşının daveti üzerine daha önce bulunmadığın bir çevreye dâhil olabilirsin.

22 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızla ilgili konular bugün gündemde olabilir. Eğer devlet ya da mahkemelerle ile ilgili beklediğiniz işleriniz varsa bugün çözüme kavuşturabilirsiniz. Kendinizi güvensiz hissetmemelisiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki gündeminiz yoğun olabilir. İletişimin kendiliğinden aktığı bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız programlar sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Beraber çalıştığınız kişilerden yardım alabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizden olumlu geri dönüşler alabilir, bugün çokça iltifat duyabilirsiniz. Işığınızın herkesçe fark edilmesi hoşunuza gidip özgüveninizi arttıracak.

22 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik ilişkilerinizin ön planda olduğu bir gün ve detaylar konusunda titiz ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Üretkenlik ve çalışkanlık duygularıyla hareket edebilirsiniz. Kuruntuları bir kenara bırakıp işinize konsantre olduğunuzda güzel sonuçlar alabilirsiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatinizi vermeniz gereken işler için yeterli sabrı ve dayanıklılığı gösterdiniz. Bu tutumunuz sizi güzel bir noktaya getirdi. Böyle yapmaya devam edin ve sizi negatif etkileyecek kişilerden uzak durun.

22 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yay burcuna geçen Güneş, bir ay boyunca ortak paylaşım konularınıza ışık tutacak. Eşinizin geliriyle alakalı önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili ortaklık teklifi alabilirsiniz. Yeni ufukların kapıları önünüze açılabilir. Ortağınızın gerçekçi fikirleri sizi harekete geçirmek için iyi bir motivasyon oluşturur. Partnerinizle spiritüel bir yolculuğa çıkma fikrine sıcak bakarsınız.

22 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

22 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Farklı ihtiyaçlarınızın, farklı isteklerinizin olduğu bir gün olabilir. Kısıtlanmaya tahammülünüz yok. Özellikle bugün kendinize birinin müdahale etmesi en son istediğiniz şey. İkili ilişkilerde şansınız yükseliyor. Romantik anlamda istediğiniz düzenlemeleri yapabilirsiniz. Severken kimsenin gözünü çıkartmayın yeter.

22 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa;hayatında dengeleri kurmakta ve ilişkileri uyum içinde ilerletmekte zorlanabilirsin. Kararlı olmalı ancak inatçılıktan kaçınmalısın, esneklik ve hoşgörü ile işlerini daha rahat yürütebilirsin. Ortaklı paralar, alım satım işleri, ödeme ve harcamalar daha çok ön plana çıkarken, finansal konularda çıkarlarını koruman ve riskten kaçınman gerekebilir.

22 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>