Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşünceleriniz Değişiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha aktif olmaya çalışın. Başarıya giden yolda emin adımlar atmanız gerekmekte. Her şey istediğiniz gibi olabilir ancak biraz daha beklemede kalın.

Maddi koşullara uygun adımlar atmanız gerekiyor. Harcamalar konusunda abartıya kaçtığınız sürece her şey daha zorlayıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınıza karşı iyi niyetli yaklaşımlarınız olabilir ama eğer aynı yaklaşımı siz de görürseniz samimi bir ilişki oluşturmuş olursunuz. Kendi hakkınızı ve iyi hissetme ihtiyacınızı gözardı etmeden karşı taraftan bu düşüncelerinizi talep edin. İçinizdeki yalnızlık ve yetersizlik hissiyle yüzleşmek sizi zorlayabilir, bunu kimsenin körüklemesine izin vermeyin.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, finansal konular ve maddi işlerle ilgilenmek için iyi bir gün olabilirsiniz. Maddi konularda daha mantıklı ve kararlı adımlar atabilir, yatırımlarınızı planlayabilirsiniz. Gelirlerinizde artış yaşanabilir veya yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak, aceleci davranmaktan kaçınmalı ve riskleri göz önünde bulundurmalısınız. İlişkilerinizde ise, anlayışlı ve sabırlı olmak önemli olacaktır. Tartışmalardan kaçınmak ve sağduyulu hareket etmek ilişkilerinizi olumlu etkileyebilir. Size keyif veren aktivitelere vakit ayırarak, stresi azaltabilir ve enerjinizi dengeleyebilirsiniz. Unutmayın, kendinize zaman ayırmak da önemlidir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Onları ne kadar çok özlediğinizi fark ediyorsunuz. Evli bir Boğa burcuysanız ve bir süre önce ayrılık kararı aldıysanız, duygularınızın tam anlamıyla bitmediğini, onca paylaşım ve emeği bir çırpıda heba etmenin doğru olup olmadığını düşünebilirsiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatı kaçarak yaşayamazsınız. Elinizi taşın altına sokmanız gerektiğinde, gözünüz taşın varlığına değil elinize gitmelidir. Karşınıza çıkan sorunlar ya da hayatın getirdiği sorumluluklar karşısında, imkanlarınızı nasıl kullanacağınız işlerin gidişatını değiştirebilir.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konuları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bazı konuları yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular ön plana çıkabilir. Öngörmekte zorlandığınız olaylarda karar almakta acele etmemelisiniz. Çalışma konularınızda risk almamaya özen gösterin. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde edindiğiniz başarılar ilerleyen günlerde adınızdan söz ettirmenize ve taktir görmenize neden olabilir. Duygusal konularda yalnız hissedebilirsiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında güzel şeylere yer açman gerekecek. Bunun için de artık sana bir faydası olmayan meseleleri sonlandırman veya sana yük olan şeyleri hayatından çıkarman gerekebilir. Eğer bitmesi gereken bir şey varsa bugün bu konuda çabalar gösterebilirsin.

22 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paylaşılan bir hedef veya üzerinde beraber çalışılacak bir şey, bugün sizi özel biriyle bağlayabilir. Kendinizi geliştirme ve öğrenme arzusu motive edicidir. Partnerinizle veya kişisel ihtiyaçlarınız ve arzularınızla bağlantı kurmak oldukça heyecan verici olabilir. Bu, zihninizi genişletmek, deneyimlerinizi ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak ve yeni ufuklar keşfetmenin yollarını düşünmek için hayatınızda önemli bir zamandır. Bir fikir ya da konu hakkında kayda değer bir heyecan olabilir ve diğerleri söyleyecekleriniz, öğretecekleriniz ya da paylaşacaklarınız ile inanılmaz derecede ilgilenebilirler.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantıklı yönleriniz daha belirgin olacak. Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkileri gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Bugün, ailenizin yaşlı bireylerinden hala veya teyze gibi kişilerin bazı istekleri olacaktır.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı zapt etmekte zorlanacaksınız. Kontrolsüz bir şekilde su yüzüne çıkabilirler. Ani bir hareketle öfkenizin tetiklenmesine izin vermeyin. Aksi takdirde etrafınızdakileri ve karşılaştığınız herkesi kışkırtacaksınız. Bir denge bulmaya ve sakinliğinizi yeniden yakalamaya çalışın ve diğer insanlara karşı daha anlayışlı olun.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygu dünyanız ve düşünceleriniz konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Genel olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Etkin adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Etrafındakilere zaman ayırmalısın. Bunun için duyarlı bir yaklaşım takip edebilirsin. Zorluklarla kibarca uğraş lütfen. Kimsenin kalbinin bugün kırma. Sevgide kalırsan, evrenin sana güzel sürprizleri olabilir. Evrenin doğal akışı içinde mucize durumları karşında bulabilirsin.

22 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 18' 50" R
Ay
Boğa
06° 22' 41" R
Merkür
Başak
19° 45' 49" R
Venüs
Terazi
27° 11' 37" R
Mars
Yengeç
09° 19' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 29"
Satürn
Balık
15° 04' 28"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 05"
Lilith
Terazi
09° 14' 21"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>