Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hedeflerin İçin Adım Atmaya Başlıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişinin fikrini öğrenmek isteyebilirsin bugün. Bu kişinin senin hakkında neler hissettiğini görmek, aranızda gerçekleşebileceklere odaklanmak seni biraz hayallere itebilir. Karşındaki kişi ile direkt iletişim kurmak sana daha iyi gelecek.

İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızın anlayışsızlığından şikayetçi olabilirsiniz. Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir. Bir çok önemli gelişme oluyor ve siz kendinizi bunların dışında tutuyorsunuz.

Bugün maddi konularda herkesi memnun etmeye çalışmamalısın. Kendi isteklerine ve önceliklerine özen göstermek ve herkes için kendini hırpalamamak önemli olacak senin için.

Fiziksel aktivitelerini artırman gereken bir gündesin. Kendi enerjini daha olumlu şeylere yönlendirmen gerekiyor olabilir. Daha aktif olmak ve egzersize önem vermek hem zihnini hem de vücudunu çalıştıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni insanlarla tanışabilir ve arkadaş çevreni genişletebilirsin. Farklı bakış açılarına sahip insanlarla daha fazla iletişim kurmak sana daha yapıcı bir enerji sağlayabilir. Bugün bazı konulardaki düşüncelerin değişebilir.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün  ailenizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evde keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İçsel huzurunuzu koruyun ve kendinizi şımartın.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin ateş burcunda yavaşlıyor. Kafanı kurcalayan, belirsizlik oluşturan her şeyin bu dönemde netlik kazanmasını isteyeceksin. Hareketli bir gün geçirebilirsin. Geleceğe dair hedeflerinde adımlar atacağın bir gün olabilir. Bu konuda mantık dışı kararlardan uzak duruyorsun. Yüksek öğrenim gören bir Boğa burcuysan hocaların ile yapacağın toplantı bitirme tezin için faydalı olabilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan duygusal anlamda yorulduğunu hissedebilirsin.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söyledikleriniz kadar üslubunuzla da öne çıkarsınız. Dolayısıyla vermek istediğiniz mesaj konusunda net olmaya, adil olmaya çalışmanız bazı iletişim problemlerinin önüne geçebilir. Hissetmediğiniz, inanmadığınız gibi konuşmak ve böyle bir izlenim vermek en büyük hasarı sizin benliğinize verecektir.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konulara zaman ayırmak ya da hoş zaman geçirmek için uygun koşullar var. Aşk hayatınız ve keyif veren imkanlar da söz konusu.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, eviniz, dekorunuz ya da herhangi bir alanda değişim yapmak için uygun ayrıca el işine yönelik yetenekleriniz de gün yüzüne çıkabilir.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafına uyum sağlamak için daha çok çabalaman gerekebilir bugün. Çevrene uyum sağlayamamak rahatsız olmana sebep olmamalı. Bir şeyleri yavaşça ele alman gerekebilir bu konu ile alakalı olarak. Yapıcı davranmalısın.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugünlerde başkalarıyla olan etkileşimler biraz gergin olabilir. Şimdi insanlar yöntemlerine, fikirlerine ve görüşlerine çok sıkı sarılabilir ve bu da bazı sürtüşmelere neden olabilir. Gömülü bir sorun ortaya çıkabilir veya birisinin sizinle nasıl iletişim kurduğu konusunda rahatsız olabilirsiniz. Birisi davranışlarınızı veya görüşlerinizi anlamıyorsa, her şeyin bitmesini beklemek daha iyi olabilir. Bugün ilişkileriniz ve kendiniz hakkında çok şey öğreneceksiniz. İçinizdeki kırgınlıklar, kıskançlıklar ve endişeler konusunda kendinize karşı dürüst olmayı hedefleyin çünkü bunlar arzularınızı daha net görmenize yardımcı olabilir. Bir ilişkideki pürüzleri iyileştirmeye ve onarmaya yardımcı olan konuşmalar güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hislerinizin sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de bazen hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı, doğru yolu bulmalısınız

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, şu anda bilgelik ve objektiflik önemli. Dürüstlüğünü koru, güvenilir açık iletişime ihtiyaç duyduğun bir zamandasın. Detoks yapabilirsin.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel başarınızı arttırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Partnerinizin sizden beklediği davranışlar konusunda çelişkili davranarak onun bazı tepkisel davranışlarına da hedef olabilirsiniz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 48" R
Ay
İkizler
03° 00' 21" R
Merkür
Başak
23° 10' 59" R
Venüs
Terazi
29° 26' 11" R
Mars
Yengeç
10° 20' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 48"
Satürn
Balık
14° 56' 25"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 49"
Chiron
Koç
22° 11' 33"
Lilith
Terazi
09° 26' 34"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>