Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Eğitim Konuları Ön Planda Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygusal sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. Hata yapmamanız, ilişkinizin gidişatı açısından önemli olacaktır.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tercihlerinizin genel olarak belirleyici olabileceği bir gündesiniz.

Parasal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizi yenilemek ve düzenlemek ailenizle daha mutlu ve keyifli günler geçirmenizi sağlayabilir. Bu süreçte maddi sorumluluklar da gündeme gelebilir. Motivasyonun yüksek olmasının dokunduğunuz her şeye etki ettiğini fark edeceksiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün ilişkilerinizde daha sabırlı ve anlayışlı olabilirsiniz. Karşınızdaki insanlara daha fazla değer vermek ve empati göstermek için ideal bir gün olabilir. İş hayatınızda yeni projelere odaklanabilir, yaratıcı fikirler ortaya koyabilirsiniz. Maddi konularda ise tasarruf yapma konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Sağlık açısından ise düzenli egzersiz yapmak ve beslenmeye dikkat etmek önemli olacaktır. Bugün vücudunuzu dinlemeyi unutmayın.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuklarının okulunda değişiklik yapmış Boğa burcuysan, çocukların okula alışmakta zorluk yaşayabilirler. Bu konuda pedagojik destek almak isteyebilirsin. Çocuklarının eğitim hayatına büyük önem veriyorsun. İlişkisi olan Boğa burcuysan, sevgilinle alışverişe çıkabilirsiniz. Sevgilinin stilinde yönlendirmeler yapması hoşuna gidiyor.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari faaliyetlerde kesin kararı vermek için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir. O anki hislerinizle hareket etmek bazen detayları kaçırmanıza mahal verebilir. Bugün dikkat ve strateji konusunda sizi destekleyecek kişilerle görüşerek bu süreci daha verimli geçirebilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizden destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sözleşmeler yapabilirsiniz. Bürokratik konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakilere neşe saçacaksınız ancak nezaketen bir şeyler yapmak konusunda dikkatli olun enerjinizi boşa sarf etmeden dengeyi kurun.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni insanlarla tanışabilir ve arkadaş çevreni genişletebilirsin. Farklı bakış açılarına sahip insanlarla daha fazla iletişim kurmak sana daha yapıcı bir enerji sağlayabilir. Bugün bazı konulardaki düşüncelerin değişebilir.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün duygularınız yoğunlaşabilir. İletişim, öğrenme veya zihninizdeki diğer meselelerle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde günlük hayatın sıradan yönlerine odaklanmak zor olabilir. Yeni ilgi alanlarına yönelme ve rutininizi yenileme arzusu doğabilir. Bu, sıradan bir heves değil aynı zamanda kendinizi daha bilgili hissediyorsunuz. Arkadaşlıklarınızda uyum ve kabul arayışı içinde olabilirsiniz. Hayatınızdaki durumlara karşı daha affedici bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Bu şefkatli bakış açısını başkalarına olduğu kadar kendinize de kullanmayı unutmayın.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok işler var. Bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirme çabası içindesiniz. .

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer,veya ilişkilerinizde ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir beklediğiniz şartların kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. İçsel enerjinizi arttıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sosyal yönüyle değerlendirmeniz, toplumcu yapınız ön plana çıkarırken, size farklı bir statü kazandırıyor. Bilgilerinizi kullanmak için fırsatları değerlendireceksiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 22' 20" R
Ay
Boğa
06° 37' 56" R
Merkür
Akrep
07° 03' 07" R
Venüs
Yay
00° 33' 21" R
Mars
Yengeç
23° 16' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 09" R
Satürn
Balık
13° 22' 24"
Uranüs
Boğa
26° 24' 23"
Neptün
Balık
27° 47' 47"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 02' 60"
Lilith
Terazi
12° 16' 50"
True Node
Koç
06° 35' 48"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:30

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>