Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorunları Çözüyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha baskın davranmak isteyebilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Moralinizi bozabilecek herhangi bir durumla karşılaşacak olursanız da mutlaka üstesinden gelmeye çalışın.

Mesleki olarak daha kontrollü olmanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme şansına sahipsiniz. Başarıya ulaşmak sandığınız kadar zor olmayacaktır. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstenmeyen tüm sorunları geride bırakmayı başaracaksınız. Sınırları zorlamadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arka planda yürüttüğünüz işlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Finansal planlamalar ve maddi güvenlik konusunda yeni stratejiler geliştirmek için ideal bir zamandasınız. Huzurlu hissettiren anları ve insanları kaybetmeyin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Boğa burcu için keyifli ve huzurlu bir gün olabilir. İletişim ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Karşınızdaki insanlarla anlayışlı ve uyumlu bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. İş hayatında ise sabırlı ve kararlı adımlar atarak hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal anlar yaşanabilir. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmanın keyfini çıkarın.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutinlerinin yerine getirmekte zorlansan da basit planlarla bu durumun üstesinden kısa sürede geliyorsun. Aldığın kilolardan rahatsızlık duyuyorsun. Beslenme konusuna verdiğin önemi sporuna da verirsin fazla kilolarından kurtulabilir fit bir vücuda sahip olabilirsin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve seyahat konularında geçmişteki engeller tekrar gündeme gelebilir. Yeni bilgileri öğrenme ve eski yöntemleri güncelleme konusunda dikkatli olmalısınız. Kendinizi geliştirmek için yeniliklere açık olmaya çalışın.

23 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle sıkıntılar çıkabilir. Bilemediğiniz olaylar nedeniyle engellendiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ticari konularda kararlar almak için acele etmeyin. İşlerinizle ilgili başkalarından yardım alabilirsiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürdürülebilir olmasını istediğiniz konularda adım atmak için uygun bir gün. Ayrıca yine bir süredir sabrettiğiniz şeylerle alakalı yeni gelişmeler olabilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Pozitifi enerjilerin etkisini yoğun bir şekilde hissetmeye başlıyorsunuz. Olumlu durumlarla karşı karşıya kalacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. İyimserliğinize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

23 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bu sizi daha fazla eğlenmeye teşvik eden bir dönemin başlangıcı. Yeteneklerinizi ve tutkularınızı ifade etmek daha doğal bir hale geliyor. Yaratmak, başkalarına neler yapabileceğinizi göstermek, romantizmi deneyimlemek ve tadını çıkarmak için güçlü bir dürtü sizinle. Duygular sıcak ve soğuk, biraz gelgitli olabilir ve kalıcı kararlar almak için zamanlamanız kötü olabilir. Özellikle birilerinin onayını istiyorsanız suların biraz daha durulmasını beklemeniz gerekecek.

23 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızı düzene sokmaya çalışırken çıkan aksilikler canınızı sıkıyor olabilir. Sorunları hallederek ilerleyin çünkü yok saydığınız konular ilerde tekrar karşınıza çıkacaktır. Birikmiş işlerinizi yavaş yavaş halledin. Daha huzurlu hissedeceksiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün maneviyata yönelebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlık veya hastane gibi durumlar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu nedeniyle, birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili bazı duygusal çekişmelerin gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Bugün, sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Çabuk etkileniyor ve alınganlık gösteriyorsunuz. Çevrenizdeki konuşmalara tepkili olabilir ve her şeye alınabilirsiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>