Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İçsel Huzurun Senin Her Şeyin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 40%

Genel olarak, iyimser, özgürlükçü ve macera dolu bir yapınız var. Ancak bugün, özellikle romantik konular söz konusu olduğunda, biraz daha yoğun ve muhtemelen biraz hüzünlü olduğunuzu görebilirsiniz. Aşkla ilgili konulara böyle yaklaşmak tam olarak sizin tarzınız değil, ancak böyle davranmayı şu anki durumunuza uygun bulacaksınız. Sizin için uygun şeyler seçtiğinizden emin olun.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, geçen yılın etkinliklerini işinizle ilgili olarak değerlendiriyor olabilirsiniz. Bugün, net bir analiz için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olacaksınız. Esas olarak başarınızın maddi yönleriyle ilgileneceksiniz. Ancak durumu çarpıtmamaya ve abartmamaya dikkat edin.

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Yaratıcı enerji köpürüyor. Muhtemelen günün büyük kısmını her ne projeyle ilgileniyorsan ona harcıyorsun. Büyük kısmı bitti, sonuçlar seni bile memnun edecek düzeyde! Uyarı: kendini yavaşlat, arada molalar ver ve hepsinden önce yemeyi unutma. Bir arkadaşının yardımını alabilirsin. Böylece üzerindeki yük biraz olsun hafiflemiş olur.Bugün diğer insanlarla olan dostluklarınıza odaklanmanın tam zamanı. Bazı aile üyelerini öğle yemeğine davet etmek isteyebilirsiniz. Cömertliğinizi ve arkadaşlığınızı takdir edecekler. Ya da bir süredir görmediğiniz iyi bir arkadaşınızla akşam yemeği yemek isteyebilirsiniz. Ara sıra küçük sosyal inceliklere vakit ayırmak gerekir. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki dostlarla iletişimi çok kolay kaybedebiliriz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün akrabalarınız sizi ziyarete gelebilir. Teyzeniz, ebeveynleriniz ya da kuzenleriniz öğle yemeğine veya beş çayına uğrayabilirler. Yahut siz onlara gidebilirsiniz. Aile üyeleriyle iletişim kurmak ve sohbet etmek, güncel gelişmeleri aktarmak için ideal bir gün. Ebeveynleriniz ve büyükleriniz pek çok başarınızla övünecek dolayısıyla bugün egonuzu okşayan bir gün olabilir!

23 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Aslan burcunda ilerlerken Jüpiter güzel kontağıyla ailecek sevineceğiniz hayırlı haberler alabilirsiniz. Gayrimenkul yatırımları için gündüz saatleri karlı olabilir. 20:19-22:29 arasında Ay, boşlukta kalıyor. 22:29'da Başak burcuna geçiyor. Gün içinde Güneş Akrep burcuna giriş yapıyor. 22 Kasım'a kadar partnerinizle birbirinize daha da bağlanacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hem tutkunun hem duygusallığın bir arada olacağı bir dönemde olacaksınız.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, bugün karşıt burcuna geçiyor. Geride bıraktığımız günlerde içinde bulunduğun şartları da göz önüne alırsak bu sefer şansın da senden yana olduğunu söyleyebilirim. Yaptığın işlerde olumlu geri dönüşler alacaksın. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Akşam saatlerinde kendinle baş başa kaldığında karşılaştığın her olayın ve yaşadıklarının hayata dair sana neler kattığını gösterecek niteliğe sahip olduğunu göreceksin. Kendine bir iç yolculuk yapıp daha aklıselim davranışlar sergileyeceksin.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır üzerinizde taşımış olduğunuz finansal ve hukuki problemlerinizi çözümlemek için bazı adımlar atıyor olacaksınız. Bu soruna sosyal çevreniz de dâhil olabilir.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Küçük aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. Evdeki konularla ilgili risk almaya yatkın olabilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli davranmanızda fayda var. Kendi iç sesinize güvenerek hareket etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Gün içinde abartıya kaçmamaya özen gösterin.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ağlık konusunda operasyon düşünüyorsanız bugünler sizler için uygun. Ayrıca mesleki ya da kariyer konularında da önünüzün açık olduğunu göreceksiniz.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

23 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimseyi suçlamayın, budağını siz yarattınız. Şimdi tüm bu zor işleri yaptıktan sonra, son aşamalarda size yardımcı olacak bazı arkadaşlar bulun. Bir meslektaşınız size az miktarda bile yardım etse, işler daha çabuk tamamlanır.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Güneş Akrep burcuna geçiş yaparak, 7. evinizle temsil edilen ilişkiler alanınızı ısıtacak. Evlenmek, ortaklık kurmak, ya da var olan bağları güçlendirmek için iyi bir zaman. Diğer yandan gizli düşmanlarınızın da kimler olduğunu öğrenirsiniz. Sahip olmak, güven duymak temaları öne çıkar.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel anlamda karamsar olduğunuz bir gün olabilir. Konu her ne olursa olsun bir b planı yapma ihtiyacı içinde olacaksınız. Ailevi konularda geçmişten bugüne taşınan problemler tekrar gündeme gelebilir. Arkadaşlıklarınızın bazıları sınavlar veriyor. Çok fazla çalışıp hareket ederken bedeninizin sesini dinlemeyi ihmal etmeyin.

23 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; enerjinin düşük olması, inat edip ayak direttiğin konuları da tetikleyebilir, karşındakilerle iletişimin sert bir üslupla gerçekleşebilir. Güneş'in karşıt burcuna geçmesiyle birlikte, ilişki ve ortaklık konularında hareketlenmeler yaşanabilir. Beklentin ve zaman zaman güven arayışın artarken duygusal dönüşümler içinde olabilirsin.

23 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 57' 17" R
Ay
Boğa
16° 00' 39" R
Merkür
Başak
20° 58' 54" R
Venüs
Terazi
27° 59' 33" R
Mars
Yengeç
09° 40' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 48"
Satürn
Balık
15° 01' 35"
Uranüs
Boğa
27° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 09"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 28"
Lilith
Terazi
09° 18' 42"
True Node
Koç
06° 38' 04"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:04

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>