Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İnsanlardan Uzaklaşmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişinin kendi hayatında yaşadığı sıkıntılara destek olmak senin için önemli olabilir. Ondan ilgi beklemek ve her şeyi kendine çevirmek yerine ona destek olmak size daha iyi gelebilir.

Ne olursa olsun kararlılığınızı bozmamanız gerekiyor. Son derece isabetli verdiğinize inandığınız kararı, art niyetli bazı müdahalelerle şimdi tekrar, tekrar düşünmeye başladınız.

İçinde bulunduğun maddi konularda daha iyi sonuçlar elde etmek için biraz çaba göstermen gerekebilir. Durumundan memnun olmak ve fazlasını aramamak sana bazı kayıplar getirebilir. O yüzden atak olmalısın bugün.

Egzersiz konularında yeni şeyler denemek isteyebilirsin. Sana daha iyi gelecek egzersizlere yönelmek ve bu konuda farklılığa gitmek kendini çok daha iyi hissetmene vesile olacak. Zevk alacağın egzersizleri ön planda tutabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende bir denge ve uyum yakalamak için farklı davranman gerekebilir bugün. Etrafındaki insanlara uyum sağlamak ve olduğundan farklı davranmak seni biraz yoracak. Ancak farklı bakış açılarına kendini açtıkça daha fazla şey öğrenebileceksin.

23 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Ayrıca aile içi meseleleri konuşma fırsatı bulabilir ve aile bireylerinin takdirini kazanabilirsiniz. Finansal konularda da dikkatli olmalı ve harcamalarınıza özen göstermelisiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki alanın ile ilgili olarak farklı tecrübeler edinmek isteyebilirsin. Ailen için kısa bir tatil programı yapmak istiyorsun. İnsanlardan uzak kalmanın sana iyi geleceğini düşünüyorsun. Gereken maddi, olanakları sağlamak için hesaplarını kontrol edebilirsin. Evli bir Boğa burcuysan tatil planını özel bir gününe denk getirmek isteyebilirsin.

23 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Oldurmaya çalıştığınız, ısrarcı olduğunuz konular günün sonunda sizi yaralar insanları da hayatınızdan uzaklaştırır. Burada yapmanız gerekenin ne olduğunu bildiğiniz halde zorluk yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerden, işin uzmanından destek almak ya da kişisel gelişim noktasında araştırmalar yapmak sorularınıza yanıt bulmanızı sağlayabilir.

23 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alabilecek konular gündeme gelebilir. Ortaklı bir konu ya da görüşme yüzünden günlük işlerinizi daha iyi organize etmelisiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akılcı yönünüzün aktifleşmesi ile beraber özellikle maddi meselelerde gerçekçi yaklaşımlarla olabilecek en iyi sonuçları elde edebileceksiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiç duymadığın bir şarkıyı dinlemek, hiç izlemediğin bir filmi izlemek... Yeni zevkler, yeni tatlar ve güzel olan şeylere zaman ayırmak bugün senin için ilginç bir deneyim olacak. Hayatına yenilik katmak, kendini güncel tutmak iyi bir fikir olabilir.

23 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, daha odaklı ve rahat bir tempoya sahipsiniz. Muhtemelen ev işlerinizle uğraşmaktan ve kendinizi tanıdık insanlarla çevrelemekten oldukça mutlusunuz. Buna rağmen, radarın altında hissedebileceğiniz veya dünyanın geri kalanı tarafından tam olarak anlaşılmadığınız ve size en yakın olanlarla barışı bulmak için daha çok çalışmayı seçebileceğiniz zamanlar olabilir. Şimdi, özellikle aile ve ev hayatından ihtiyaç duyduğunuz ve istediğiniz şeylerle temasa geçerken son hareketleri, ilişkileri ve olayları yeniden gözden geçirebilirsiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni birbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu ve disiplinlisiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

23 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık konuları gündeminize gelebilir. Ailenizle, sevdiklerinizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Güneşin aslan burcuna geçmesiyle bir ay boyunca; ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkıyor olacak. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir beklediğiniz şartların kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. İçsel enerjinizi arttıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sosyal yönüyle değerlendirmeniz, toplumcu yapınız ön plana çıkarırken, size farklı bir statü kazandırıyor. Bilgilerinizi kullanmak için fırsatları değerlendireceksiniz.

23 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 23" R
Ay
İkizler
02° 54' 28" R
Merkür
Başak
23° 10' 12" R
Venüs
Terazi
29° 25' 41" R
Mars
Yengeç
10° 20' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 47"
Satürn
Balık
14° 56' 26"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 50"
Chiron
Koç
22° 11' 34"
Lilith
Terazi
09° 26' 32"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>